LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Nyílt levél a DVSC játékosainak

lbkozl3


Kedves jelenlegi és korábbi Loki játékosok!

Örömmel halljuk, hogy a csapaton belül többen is olvastok minket. Ez számunkra rendkívül pozitív, hiszen azt jelenti, hogy tényezők vagyunk, számít a véleményünk nem csak a szurkolóknak, hanem nektek is. Örömteli, hogy a csapat jól kezdte a bajnoki szezont és felemelő élmény volt a két hazai kupatalálkozó is.

A LokiBlog mindig az a fórum volt, ahol leírhatjuk saját, szubjektív véleményünket és olyanokkal oszthatjuk meg, akik szintén igazi Loki szívvel viseltetnek a csapat iránt. Mivel nagyon fontos számunkra, hogy a klubbal, a játékosokkal és a szurkolókkal is megtaláljuk a közös hangot, szeretnénk leszögezni, hogy a LokiBlog sosem ártó vagy bántó szándékkal ír. Nem a hibákat keressük, hanem azokat a momentumokat, amiknek lehet örülni, amikre mindig boldogan lehet visszaemlékezni. Ettől függetlenül viszont nem hallgatjuk el azt sem, ha valami nem tetszik, ha valami szerintünk nem megfelelő módon működik, ha úgy érezzük, homokszem csúszott a gépezetbe. De természetesen mi is tévedhetünk, hiszen nem vagyunk profik. Csupán Loki-fanatikusok, akik örömmel fejezik ki magukat képekben és szavakban – szubjektíven.

A negatívabb írásokat, a negatívabb értékeléseket, kérjük, ne vegyétek bántásnak, mivel csak egyet jelöl: többet, magasabb teljesítményt vártunk volna az adott játékostól. Attól, hogy az adott cikk szerzője elégedetlen volt a játékos teljesítményével, elképzelhető, hogy az InStat, vagy a szakma hozzáértői pont az ellenkezőjét képesek bizonyítani. Kérjük, ne csak a negatívumokra figyeljetek, ha minket olvastok. Elképzelhető, hogy volt, van, vagy lesz olyan dolog, amiben nem értünk egyet, de bármikor örömmel leülünk bárkivel egy beszélgetésre – ahogyan mostanában egyre több interjút is készítettünk (köszönjük is az érintetteknek a közreműködést). Szeretnénk, ha nem úgy tekintenétek ránk, mint megtűrt, negatív hangvételű szurkolókra. Mi nem egy hírportál vagyunk, és nem is egy focis szakoldal, hanem csupán egy szurkolói blog, ahol a cikkekben a szubjektivizmus és az érzelmek mellett az őszinteség is dominál. Bízunk benne, hogy viszonyunk a klubbal és veletek is továbbra is kellemes, felhőtlen marad, hiszen ahogyan Szakály Peti fogalmazott, pontosan az a célunk, hogy egy irányba toljuk a csapat szekerét. Ezt én személy szerint is így vélem, ha nem így lenne, akkor nem járnék már tizenkét éve mérkőzésre, nem lennék ott minden hazai meccsen, és nem kísérném el rendszeresen a csapatot idegenbe is. Hozzám hasonlóan a többi szerkesztő is ezt a nézetet vallja.

Várjuk a hasonlóan jó folytatást a csapattól, hiszen a sikerek alkalmával mi is pozitív hangvételben tudunk cikkeket írni! Hajrá Loki!

JuveFan18971991 és a LokiBlog szerkesztői