LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

#1. kör – Indul a TIPPVERSENY

tippAz elmúlt héten jött az ötlet: rendezzünk egy egyszerű, NBI-es tippversenyt, ahol nem csak mi, szerkesztők, hanem ti is megvillogtathatjátok jövőbelátó képességeiteket, megérzéseiteket, szerencséteket és bebizonyíthatjátok nekünk: jobban értitek ti ezt a labdarúgásnak hívott játékot, mint mi. (Mondjuk ezt nem is vitattuk sosem.)

A lényeg, ha szeretnél nyerni valami csudijót, akkor nincs más dolgod, mint ITT komment formájában megtippelni a hétvége NBI-es mérkőzéseinek végkimenetelét. A részletes szabályok, és a „kiválasztottak”, no meg a LokiBlog szerkesztők tippjeit lentebb találod. Jó játékot!

 

Szabályok:

Bárki részt vehet a bajnokságban, aki beírja tippjeit e bejegyzés kommentjei közé. (Igen, a LokiBlogosok is, meg az ő családtagjaik is, sőt, maguk a Loki játékosok is részt vehetnek… ritka az ilyen játék, nemde?)
– A kommentelés határideje
a hétvége első találkozója megkezdése előtti utolsó perc. (Azaz minden szombat 17:59 a határidő!)
– A Facebookos kommentek, tippek NEM érvényesek, csak azok, melyeket itt megadsz (probléma esetén vedd fel velünk a kapcsolatot, ha jogos a probléma, tehetünk kivételt).
– A tippelésnek tartalmaznia kell a mérkőzéseket, illetve azt, hogy milyen végkimenetele lesz. Példa jó tippre: Pécs – Győr: hazai győzelem. (Példa rossz tippre: Vasas – Vasas: idegenbeli döntetlen.)
– Csak az NBI-es találkozókra kell tippelni. Minden eltalált végkimenetelért 1 pontot kapsz. Minden nem eltaláltért pedig 0 pontot.
– Aki a legtöbb pontot éri el az utolsó forduló végére, megnyeri a bajnokságot, vele pedig a még nagyon titkos fődíjunkat!

– Azok között pedig, akik legalább a 25 fordulóból 12 fordulóban tippeltek, sorsolás útján szintén ajándékot sorsolunk ki (nem, most nem sálat).

Megjegyzés: A legaktívabb kommentelők, mint látható, kiemelt helyet kaptak, de ők is egyénileg versenyeznek. (Ha valaki úgy érzi, hogy ő is aktív kommentelő, mégsem kapott külön meghívót, akkor jelezze és ha jogosnak ítéljük, vendégünk egy korsó sörre mélységes bocsánatkérésünk hada mellett!) Ettől függetlenül tippjeikkel titeket képviselnek, ellenünk. Minden héten megnézzük, hogy melyik csapat nyerte ezt a 8v8 csatát, melyben a mi 8. tippünk mindig a többségünk által megszavazott kimenetel. A 25 forduló végén aki többször nyert, az a király. Ennyi.

Van kérdés? Ha nincs, lássuk az e heti tippeket!

   tippsablon4 tippsablon6 tippsablon3 tippsablon2 tippsablon1 tippsablon51

A mérkőzések:
1. Diósgyőri VTK vs Puskás Akadémia
2. Ferencvárosi TC vs Békéscsaba
3. Haladás vs Honvéd FC
4. Paks vs MTK Budapest
5. Vasas vs Debreceni VSC
6. Videoton vs Újpest

 

Na és akkor most irány a kommentzóna! Te mit tippelsz?

down-arrows