LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

#2. kör – Elrajtoltunk

tippAz NBI 9. fordulójától kezdődött tippjátékunk, melyben a találkozók végkimenetelét kell helyesen megjósolni. A játékra több mint 50-en (!) gyűltünk össze szerkesztők és kommentelők. Az első forduló után megvizsgáljuk, kinek mennyire volt sikeres bajnokságunk első köre, illetve mit várunk a következő fordulótól. Nektek is itt kell megtippelni a 2. kör, azaz a 11. forduló végkimeneteleit is! 😉

(Még most sem késő játszanod velünk! Amellett, hogy az első hely sorsa jó darabig nem fog eldőlni, minden részvevő között, aki legalább 12 körön keresztül játszik velünk, szintén ajándékban részesül!)

 Először nézzük meg kicsit, hogyan alakult a 9. forduló a kiemelt szavazóink és a szerkesztők tippjei alapján. A legnagyobb egyetértés a Fradi győzelmét illette (100%), mely be is következett. A legnagyobb bizonytalanság a Paks-MTK találkozót övezte (19-62-19%), de végül itt is a többség nyert. A két legváratlanabb eredmény egyrészt a Videoton fölényes győzelme volt (ezt csak 19% várta), illetve a Haladás elmulasztott győzelme (ezzel 62% tippelt sikertelenül).

A kommentelők képviseletében Hkalmy és Tiberius ért el 5-5 pontot a megszerezhető 6-ból, míg a szerkesztők közül erre Juvefan és Redboy volt képes. Ellenben Jamen, Norton és K(oo)L is csupán 1-1 pontot szerzett, szemben Lucas 2 pontjával, úgyhogy az #1. kört 30-22 arányban a LokiBlog nyerte, így 1-0 az állás!

30

Na de nézzük meg a többiek hogyan választottak: egyrészt mindenki eltalált legalább 1 mérkőzést, másrészt volt egy játékos, aki mind a 6 mérkőzést telibelőtte, ő pedig nem más, mint Kőszikla! Gratulálunk! Az átlag egyébként a 6-ból 3,3 mérkőzés eltalálása volt, így aki 4-5-6 pontot szerzett, az átlag feletti teljesítményt nyújtott. Persze van még hátra 24 forduló… 🙂

A pontos eredménysor és az aktuális ranglista itt megtekinthető:
Ranglista

A játékunk szabályait itt találod:
LokiBlog Tippverseny Szabályok

Na de lássuk, mit tippeltünk a 10. forduló mérkőzéseire:

36 35 32 33 34 31

A mérkőzések (kérjük mindenki ebben a sorrendben tippeljen, lehetőleg 1, 2, X formátummal):

1. Szombathelyi Haladás vs Vasas
2. Békéscsaba vs Videoton
3. Paks vs Debreceni VSC
4. Honvéd FC vs Diósgyőri VTK
5. Puskás Akadémia vs Ferencváros
6. Újpest vs MTK Budapest

Na és akkor most irány a kommentzóna! Te mit tippelsz?

down-arrows