LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

#3. kör – Meglepetések éjszakája

tippAz NB I 9. fordulójától kezdődött tippjátékunk, melyben a találkozók végkimenetelét kell helyesen megjósolni. A játékra már 60-an(!) gyűltünk össze szerkesztők és kommentelők. Játékunk második fordulója után megvizsgáljuk, kinek mennyire volt sikeres az elmúlt forduló, mely igazi tippmix-rombolóként hasította szét sokunk jóslatait. Ezen kívül ne felejtsétek: nektek is itt kell megtippelni a 3. kör, azaz a 11. forduló végkimeneteleit is! 😉

(Még most sem késő játszanod velünk! Amellett, hogy az első hely sorsa jó darabig nem fog eldőlni, minden részvevő között, aki legalább 12 körön keresztül játszik velünk, szintén ajándékban részesül!)

 Először nézzük meg kicsit, hogyan alakult a 10. forduló a kiemelt szavazóink és a szerkesztők tippjei alapján. A legnagyobb egyetértés a Haladás (100%), a Békéscsaba (94%) és a Fradi győzelmét (94%) illette, azonban ezek egyike sem következett be.

A kommentelők képviseletében Jamen, Tiberius és K(oo)L ért el 2-2 pontot a megszerezhető 6-ból, míg a szerkesztők közül erre Juvefan és Lucas, valamint a közös szavazatunk volt képes. A hét lúzere Csibu, Sid és Redboy, akik egyetlen pontot sem gyűjtöttek maguk és a LokiBlog csapat számára, úgyhogy a #2. kört 11-8 arányban a FórumCsapat nyerte, így 1-1-re módosították az állást!

20

Na de nézzük meg a többiek hogyan választottak: egyrészt most többen is voltak, akik egyáltalán nem szereztek pontot, másrészt már a 3 pont is kimagasló eredménynek számít, a 4 pontjával Ványa P. és nesquik is komoly előnyt szereztek. De ők is eltörpülnek Carlo mellett, aki hihetetlen, de mind a 6 találkozót telibe találta! Az átlag egyébként a 6-ból 1,5 mérkőzés eltalálása volt, így már a 2 pont is jónak minősül… Persze van még hátra 23 forduló… 🙂


A pontos eredménysor és az aktuális ranglista itt megtekinthető:

Ranglista

Az első három helyezett jelenleg:
1. Ványa P. (9 pont)
2. Carlo (8 pont)*
3. losik (8 pont)*

*döntetlen esetén a több 6-pontos hétvége rangsorol

A játékunk szabályait itt találod:
LokiBlog Tippverseny Szabályok

Na de lássuk, mit tippeltünk a 11. forduló mérkőzéseire:

21 26 23 24 25 22

A mérkőzések (kérjük mindenki ebben a sorrendben tippeljen, lehetőleg 1, 2, X formátummal):

1. DVTK – Haladás
2. DVSC – Újpest
3. Békéscsaba – MTK
4. Vasas – Paks
5. Videoton – Puskás Akadémia
6. Ferencváros – Honvéd

Na és akkor most irány a kommentzóna! Te mit tippelsz?

down-arrows