LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

#4. kör – Idegenben jó az X

tippAz NB I 9. fordulójától kezdődött tippjátékunk, melyben a találkozók végkimenetelét kell helyesen megjósolni. A játékra már 60-an(!) gyűltünk össze szerkesztők és kommentelők. Játékunk harmadik fordulója után megvizsgáljuk, kinek mennyire volt sikeres az elmúlt forduló, ki hogyan áll a ranglistán. Ezen kívül ne felejtsétek: nektek is itt kell megtippelni a 4. kör, azaz a 12. forduló végkimeneteleit is! 😉

(Még most sem késő játszanod velünk! Amellett, hogy az első hely sorsa jó darabig nem fog eldőlni, minden részvevő között, aki legalább 12 körön keresztül játszik velünk, szintén ajándékban részesül!)

 Először nézzük meg kicsit, hogyan alakult a 11. forduló a kiemelt szavazóink és a szerkesztők tippjei alapján. A legnagyobb egyetértés a Fradi győzelmére vonatkozott (81%), mely be is következett. A többi mérkőzéssel kapcsolatban már sokkal nagyobb homály uralkodott, 70% fölé egyedül a Vasas-Paks meccs döntetlenje érkezett – de ekkor jóval kevesebben örülhettünk, a forduló egyetlen vendéggyőzelme ugyanis a Paks sikerét jelentette, no meg Vadmacska és T-vitamin 1-1 pontját.

A kommentelők képviseletében T-vitamin nem akármilyen tettet hajtott végre, 6 pontjával jelentősen megdobta saját maga és csapata eredményét. A LokiBlog szerkesztők közül erre senki nem volt képes, Lucas is csak megközelíteni tudta, de a Vasas-Paks találkozó az ő képességein is kifogott. A „szégyenlistára” ezen a héten is Csibu került bődületes 0 pontjával, de a kétkedőknek üzeni: innen csak felfelé vezet az út! 😉 A #3. kört végül 27-9 arányban ismét a FórumCsapat nyerte, így 2-1-re fordítva az állást!

10

Na de nézzük meg a többiek hogyan alakították saját pontjaikat: Négy pontnál többre egyedül új játékosunk, Dr.F volt képes, aki így egyből jelezte: nem szabad leírni az újoncokat sem! Érdekes egyébként, hogy csak a Fórumcsapat és az Admincsapat pontjait tekintve 2,9 átlagpontot állapíthatunk meg, míg a többiek pontjait is beleszámítva 2,4 átlagpont volt a jellemző a középmezőnyre. Magyarán, ha 3 pontot elértél, már a jobbak közé tartozol… Persze van még hátra 22 forduló, minden változhat… 🙂

A pontos eredménysor és az aktuális ranglista itt megtekinthető:
Ranglista

Az első helyezettek sorában igen érdekes a helyzet, ugyanis 9 játékos is ugyanannyi, azaz 10 ponttal rendelkezik. Ők pedig a következők:

T-vitamin, Hkalmy, JuveFan, Carlo,
losik, Kőszikla, Nemeztkeresed, Nagy B., Ványa P.*

*döntetlen esetén a bajnokság végén a több 6-pontos hétvége rangsorol

A játékunk szabályait itt találod:
LokiBlog Tippverseny Szabályok


Na de lássuk, mit tippeltünk a 12. forduló mérkőzéseire:

13 12 11 15 16 14

A mérkőzések (kérjük mindenki ebben a sorrendben tippeljen, lehetőleg 1, 2, X formátummal):

1. Vasas–DVTK
2. Ferencváros–Haladás
3. Videoton–Honvéd
4. MTK–Puskás Akadémia
5. DVSC–Békéscsaba
6. Paks–Újpest

Na és akkor most irány a kommentzóna! Te mit tippelsz?

down-arrows