LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

#6. kör – A három hazai története

tippAz NB I 9. fordulójától kezdődött tippjátékunk, melyben a találkozók végkimenetelét kell helyesen megjósolni. A játékra már több mint 60-an(!) gyűltünk össze szerkesztők és kommentelők egyaránt. Játékunk immár ötödik fordulója után megvizsgáljuk, kinek mennyire volt sikeres az elmúlt forduló, ki hogyan áll a ranglistán. Ezen kívül ne felejtsétek: nektek is itt kell megtippelni a 6. kör, azaz a 14. forduló végkimeneteleit is! 😉

(Még most sem késő játszanod velünk! Amellett, hogy az első hely sorsa jó darabig nem fog eldőlni, minden részvevő között, aki legalább 12 körön keresztül játszik velünk, szintén ajándékban részesül!)

Először nézzük meg kicsit, hogyan alakult a 13. forduló a kiemelt szavazóink és a szerkesztők tippjei alapján. A forduló érdekessége volt, hogy minden mérkőzésre volt egy-egy favorit eredmény. Ez azt jelenti, hogy az Újpest és az MTK győzelmét 94%-94%-ra tettük (mindkettő bejött), a Fradi és a DVSC győzelmét 81-81%-ra (persze, hogy pont a miénk nem jött be). A Paks győzelmére 75% szavazott, ami szintén bejött. És itt érkeztünk el a 6. meccshez, a forduló „meglepetéséhez”. A Haladás-Videoton mérkőzésen ugyanis hiába volt a táblázaton jóval előrébb a zöld-fehér csapat, hiába játszottak hazai pályán, senki nem volt az adminok, vagy a kiemelt kommentelők között olyan, aki a Haladás győzelmét megjósolta volna…

A Kommentcsapat most is egészen azonosan teljesített, mindenki 3 vagy 4 pont boldog tulajdonosa lett, kivéve K(oo)L versenytársat, akinek a 2 pontja sajnos lefelé húzza csapatát. A LokiBlog szerkesztői közül viszont Lucas ismét kihúzta azt a bizonyos fehér nyuszit a kalapjából és 5 szerzett pontjával nem csak e kör nagy-nagy nyertese lett, hanem még a bajnokság élére is állt!

Rajta kívül csak Fodor D. és Nationalelf érte el az 5 pontos csúcskategóriát. Viszont kiemelném még Pántye Sz., Dofon100, Jimm és Nagy B. fórumtársakat, akik „egyedüliként” nem hagyták, hogy kifogjon rajtuk a Videoton meccse és helyesen tippelték meg a végső győztes kilétét.

Az #5. kört végül szoros csatában, 28-30-ra ismét az AdminCsapat nyerte, így 2-3-ra módosítva az állást! Izgalmas! 🙂

c
A pontos eredménysor és az aktuális ranglista itt megtekinthető:

Ranglista

1. helyezett: Lucas
2. helyezett: T-vitamin, Hkalmy, JuveFan, Carlo*
3. helyezett: LokiBlog

*döntetlen esetén a bajnokság végén a több 6-pontos hétvége rangsorol. Ha ez is döntetlen, akkor az számít, ki tippelt jól több Loki-meccsre. ha ez is döntetlen, akkor pedig az számít, ki tippelt kevesebbszer.

A játékunk szabályait itt találod:
LokiBlog Tippverseny Szabályok

!!FONTOS VÁLTOZÁS!!!!FONTOS VÁLTOZÁS!!!!FONTOS VÁLTOZÁS!!

Aki követi a LokiBlog életét, már jól tudja, hogy egy új taggal bővült csapatunk, aki nem más, mint Enderson. Így ettől a héttől kezdve ő is a kiemelt tippelők közé kerül; átvéve a LokiBlog „átlagpontjainak” helyét. Az eddigi eredményeket ez csak az ő esetében befolyásolja, mivel korábban más néven már részt vett a játékban. Enderson az általa és a LokiBlog által eddig elért eredmények átlagpontjával versenyez tovább, egyénileg is (ez pontosan 13 pont). A változtatással próbáltunk minél körültekintőbben eljárni, reméljük ez senki számára nem jár kellemetlenséggel.

Na de lássuk, mit tippeltünk a 14. forduló mérkőzéseire:

c1 c2 c3 c4 c5 c7

A mérkőzések (kérjük mindenki ebben a sorrendben tippeljen, lehetőleg 1, 2, X formátummal):

1. Videoton–DVTK
2. MTK–Haladás
3. DVSC–Honvéd
4. Paks–Puskás Akadémia
5. Békéscsaba-Újpest
6. Ferencváros–Vasas

 

Na és akkor most irány a kommentzóna! Te mit tippelsz?

down-arrows