LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

#7. kör – Góltalan X

tippAz NB I 9. fordulójától kezdődött tippjátékunk, melyben a találkozók végkimenetelét kell helyesen megjósolni. A játékra már több mint 60-an(!) gyűltünk össze szerkesztők és kommentelők egyaránt. Játékunk immár hatodik fordulója után megvizsgáljuk, kinek mennyire volt sikeres az elmúlt forduló, ki hogyan áll a ranglistán. Ezen kívül ne felejtsétek: nektek is itt kell megtippelni a 7. kör, azaz a 16. forduló végkimeneteleit is! 😉

(Még most sem késő játszanod velünk! Amellett, hogy az első hely sorsa jó darabig nem fog eldőlni, minden részvevő között, aki legalább 12 körön keresztül játszik velünk, szintén ajándékban részesül!)

 Először nézzük meg kicsit, hogyan alakult a 14. forduló a kiemelt szavazóink és a szerkesztők tippjei alapján. A forduló egyetlen döntetlenjét a DVSC játszotta a Honvéd ellen, ráadásul egyik csapat sem volt képes betalálni a meglehetősen felejtős, unalmas mérkőzésen. Nem meglepő, hogy ez a végkimenetel meglehetősen sokunk számára okozott meglepetést, no meg 0 pontot (csupán Mihu és Somi megérzése volt helytálló). A Videoton győzelme a jóslatnak megfelelően történt, ahogyan a Fradi, az Újpest és a Paks is hasonlóképp szerepelt. A forduló érdekessége mégsem igazán a Loki meccse ez volt, hanem egyrészt az, hogy a Haladás idegenbeli győzelmére a kiemeltjeink közül senki nem tippelt, holott az MTK hazai pályája nem is igazán hazai pálya, másrészt a Haladás folyamatosan kiváló játékkal jelezte már korábban is, nem szabad leírni…

Somi és Némethi Z. 5 pontja megsüvegelendő, mindketten az MTK vereséggel buktál el „Clean Sheet”-jüket. Az átlag pont 3,23 lett, azaz 3 ponttal átlagosnak mondható teljesítményt, 4 vagy a feletti ponttal átlag feletti teljesítményt értetek el.

A Kommentcsapat tett róla, hogy ne húzzon el A LokiBlog szerkesztői gárdája két ponttal, 29-26-ra megnyerve a fordulót, 3-3-ra módosította e kettős párharcát!

b1A pontos eredménysor és az aktuális ranglista itt megtekinthető:
Ranglista

1. helyezett: Lucas, Juvefan és Carlo* 22 pont
2. helyezett: T-vitamin, Hkalmy, LokiBlog* 21 pont
3. helyezett: Némethi Z. 20 pont

*döntetlen esetén a bajnokság végén a több 6-pontos hétvége rangsorol. Ha ez is döntetlen, akkor az számít, ki tippelt jól több Loki-meccsre. ha ez is döntetlen, akkor pedig az számít, ki tippelt kevesebbszer.

A játékunk szabályait itt találod:
LokiBlog Tippverseny Szabályok

Na de lássuk, mit tippeltünk a 14. forduló mérkőzéseire:

bb b6 b5 b4 b3 b2

A mérkőzések (kérjük mindenki ebben a sorrendben tippeljen, lehetőleg 1, 2, X formátummal):

1. DVSC–DVTK
2. Paks–Haladás
3. Honvéd–Újpest
4. Békéscsaba–Puskás Akadémia
5. MTK–Ferencváros
6. Videoton–Vasas

Na és akkor most irány a kommentzóna! Te mit tippelsz?

down-arrows