LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

#8-9. kör – Dupla dinamit

tippAz NB I 9. fordulójától kezdődött tippjátékunk, melyben a találkozók végkimenetelét kell helyesen megjósolni. A játékra már több mint 60-an(!) gyűltünk össze szerkesztők és kommentelők egyaránt. Játékunk immár hatodik fordulója után megvizsgáljuk, kinek mennyire volt sikeres az elmúlt forduló, ki hogyan áll a ranglistán. Ezen kívül ne felejtsétek: nektek is itt kell megtippelni a 8. és 9. kör, azaz a 17. és az elhalasztott, de most megrendezésre kerülő 15. forduló végkimeneteleit is! 😉 (Még most sem késő játszanod velünk! Amellett, hogy az első hely sorsa jó darabig nem fog eldőlni, minden részvevő között, aki legalább 12 körön keresztül játszik velünk, szintén ajándékban részesül!)

Először nézzük meg kicsit, hogyan alakult a 16. forduló a kiemelt szavazóink és a szerkesztők tippjei alapján. A forduló nagy meglepetésének számított, hogy nyert otthon a Békéscsaba, illetve kikapott az MTK-tól a Ferencváros. A DVSC, a Paks, az Újpest és a Videoton sikere már kevésbé számít meglepetésnek, mégis elég sokunknak beletört a bicskája és rendkívül kevés pontot sikerült összegyűjtenünk.

Pghempy, T-vitamin, Norton és SiD13 4-4 pontját egyedül Dr.F szárnyalta túl, aki csak az FTC mérkőzésén sejtett más végeredményt. Az átlagpont 2,67 lett, azaz 3 ponttal már átlag feletti teljesítményt lehetett elérni.

A Fórumcsapat használta ki ezt a furcsa fordulót, 22-21-re megnyerve azt, így ismét átvéve a vezetést!

a1
A pontos eredménysor és az aktuális ranglista itt megtekinthető:

Ranglista

1. helyezett: T-vitamin és Carlo* 25 pont
2. helyezett: Hkalmy, LokiBlog, Lucas, Juvefan* 24 pont
3. helyezett: Somi, Kőszikla, Némethi Z.* 22 pont

*döntetlen esetén a bajnokság végén a több 6-pontos hétvége rangsorol. Ha ez is döntetlen, akkor az számít, ki tippelt jól több Loki-meccsre. ha ez is döntetlen, akkor pedig az számít, ki tippelt kevesebbszer.

A játékunk szabályait itt találod:
LokiBlog Tippverseny Szabályok

Na de lássuk, mit tippeltünk a 17. és a 15. forduló mérkőzéseire:

17. forduló

a2 a3 a5 a6 a7a4

15. forduló

a8 a9 a10 a11 a12 a13

A mérkőzések (kérjük mindenki ebben a sorrendben tippeljen, lehetőleg 1, 2, X formátummal). Kérjük most különösen legyetek pontosak és jelöljétek meg, hogy melyik forduló tippjeiről van szó, ugyanis KÉT FORDULÓRA is most, egyszerre kell leadni a tippeket! A jövő héten még adunk majd lehetőséget a módosításra a hét elején a 15. forduló mérkőzéseire, de érdemes már most tippelni arra a fordulóra is, nehogy lemaradjatok!

17. forduló (hétvége)

1. Vasas–Puskás Akadémia
2. Honvéd–Békéscsaba
3. Haladás–Újpest
4. DVTK–Paks
5. Ferencváros–DVSC
6. Videoton–MTK

15. forduló (hétközi)

1. Vasas–Békéscsaba
2. Puskás Akadémia–Újpest
3. Honvéd–Paks
4. Haladás–DVSC
5. DVTK–MTK
6. Ferencváros–Videoton

 Na és akkor most irány a kommentzóna! Te mit tippelsz?

down-arrows