LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

#10. kör – Tippelés kifulladásig

tippAz NB I 9. fordulójától kezdődött tippjátékunk, melyben a találkozók végkimenetelét kell helyesen megjósolni. A játékra már több mint 60-an(!) gyűltünk össze szerkesztők és kommentelők egyaránt. Játékunk immár hatodik fordulója után megvizsgáljuk, kinek mennyire volt sikeres az elmúlt forduló, ki hogyan áll a ranglistán. Ezen kívül ne felejtsétek: nektek is itt kell megtippelni a 10. kör, azaz a 18. forduló végkimeneteleit! 😉 (Még most sem késő játszanod velünk! Amellett, hogy az első hely sorsa jó darabig nem fog eldőlni, minden részvevő között, aki legalább 12 körön keresztül játszik velünk, egy ajándékot sorsolunk ki!)

Először nézzük meg kicsit, hogyan alakult ez a dupla forduló. A hétvége 17. fordulója és az hétre halasztott 15. forduló lezajlott. Tippelhettetek kifulladásig – és ezt meg is tettétek, aminek nagyon örülünk, nem biztos, hogy egyszerű volt kiigazodni, mikor mire kell tippelni. A 15. fordulóval kezdjük a kis mini-elemzésünket. Azon kívül, hogy 4 db döntetlen volt a forduló során, nem született vendég győzelem – ez különösen a DVSC esetében fájó pont. Igazán nagy tévesztés azonban nem érkezett, sőt, Jamen, a LokiBlog, Enderson, zsolyika, Ikolum és Nagy B., 5-5 pontja jelezte: nem volt ez olyan lehetetlen küldetés.

A 17. forduló mérkőzései már inkább tartogattak meglepetéseket. Egyrészt az Újpest megverte a Haladást, mely továbbra is főmumusa tippelőinknek (13% tippelt lila-fehér sikert), másrészt a Fradi hazai sikerére csupán 38%-nyi szavazat érkezett. Ismét túl optimisták voltunk? Lucas, Fodor D., lorious, 5-5 pontja kimagasló volt: a 8-9. körben senki nem szerzett telitalálatot! A negatív rekordot ezúttal a kiemelt tippelőink közül SiD13 és K(oo)L viszi 0-0 szerzett ponttal – majd a következő körben javítanak! 😉

Talán majd most, a 18. fordulóban, tippjátékunk 10. körében lesz 6/6-os tippelő?! Nem biztos, hogy olyan egyszerű lesz az, az Újpest-DVTK is hozhat meglepetést, ahogyan a DVSC-Videoton is már-már a megjósolhatatlan kategóriába tartozik – no és minden héten van legalább egy olyan eredmény, mely nélkülözi a papírformát. Melyik lesz ez? Szombaton (2015.02.05) kiderül!

E két kört mindkétszer az Admincsapat nyerte, ezzel visszavéve a vezetést 4-3-ról 4-5-re fordítva: 21-25, illetve 18-22.

tippsablon-mini
A pontos eredménysor és az aktuális ranglista itt megtekinthető:

Ranglista

1. helyezett: Juvefan és LokiBlog* 32 pont
2. helyezett: T-vitamin, Lucas * 31 pont
3. helyezett: Jamen, Carlo, lorious, Nemeztkeresed, Ikolum, Dr.F, Enderson*
28 pont

*döntetlen esetén a bajnokság végén a több 6-pontos hétvége rangsorol. Ha ez is döntetlen, akkor az számít, ki tippelt jól több Loki-meccsre. ha ez is döntetlen, akkor pedig az számít, ki tippelt kevesebbszer.

A játékunk szabályait itt találod:
LokiBlog Tippverseny Szabályok

Na de lássuk, mit tippeltünk a 18. forduló mérkőzéseire:

18_halicsaba 18_mtkvasas 18_pafchonved 18_utedvtk 18_paksfradi 18_dvscvidi

A mérkőzésekre kérjük mindenki ebben a sorrendben tippeljen, lehetőleg 1, 2, X formátummal.

1. Újpest–DVTK
2. Haladás–Békéscsaba
3. Puskás Akadémia–Honvéd
4. DVSC–Videoton
5. Paks–Ferencváros
6. MTK–Vasas

Na és akkor most irány a kommentzóna! Te mit tippelsz?

down-arrows