Ki volt december legjobbja?

lokibloghc3b3napjc3a1tc3a9kosai1

Újabb hónapot zárunk le, mert bár még csak december közepét írjuk, a DVSC már nem játszik több mérkőzést ebben a hónapban, és ezáltal a naptári évben sem. Mivel egy mérkőzés novemberről decemberre halasztódott a válogatott EB pótselejtezője miatt, így erre a hónapra is kiírjuk a szavazást a legjobban teljesítő játékos kérdésében.

Ismét kevés meccset, és kevés jó teljesítményt láthattunk ebben a hónapban. Ez az idei év ilyen, hónapról hónapra nehéz (vagy éppen könnyű?) a választás, nem látunk igazán kimagasló teljesítményeket, maximum csak 1-1 meccs erejéig – lásd Horváth doki mesterhármasát a hét végén. A decemberi szavazáson ezúttal is csak azon játékosok vesznek részt, akik mindhárom bajnoki mérkőzésen pályára léptek.

Vizsgált mérkőzések:

  • Haladás – DVSC 2-2
  • DVSC – Videoton 1-2
  • DVSC – MTK 3-1
Vajon ebben a hónapban is a remekül védő, ám az utolsó meccsen nagyot bakizó Radosevics nyer, és lesz zsinórban negyedszer a hónap legjobbja? Netalán a stabilan teljesítő Brkovics meg tudja törni hálóőrónk egyeduralmát? Esetleg a visszatérő, és jól játszó Lázár Pál lesz a befutó? Vagy valaki más? Tiétek a döntés joga, szavazásra fel!

A szavazást a jobb oldalon, honlapunk oldalsávjában találjátok, vagy közvetlenül IDE KATTINTVA elérhető!