LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

December legjobbja: Dusan Brkovic

lokibloghc3b3napjc3a1tc3a9kosaiA szavazást lezártuk, vasárnap óta tudtatok voksolni december hónap legjobbjára, mára pedig kialakult a végeredmény. Rövid cikkünkben ennek végeredményét ismertetnénk, illetve röviden vázolnánk a további menetrendet.

declegjobbEbben a hónapban csupán három bajnokit játszott a DVSC, ráadásul ebből az egyik, a Haladás elleni hétközi mérkőzés nem volt tv-s meccs, így a többség maximum felvételről láthatta, vagy csak a pár perces összefoglalót nézte meg. Emellett volt egy kellemetlen Videoton elleni vereség, ahol nem hemzsegtünk a jó teljesítményektől, az összképen viszont szerencsére javított az MTK elleni szezonzáró. E havi szavazásunkon nem született különösebb meglepetés, megtört Bozidar Radosevic hármas győzelmi szériája, ezúttal ugyanis szerb védőnk, Dusan Brkovic végzett az élen, aki a szavazatok 34%-át gyűjtötte be. A második helyre hosszú sérüléséből kiváló formában visszatérő szélső védőnk, Lázár Pál futott be, aki csupán egyetlen szavazattal előzte meg a szintén 19%-ot kapó horvát kapusunkat, aki vélhetően ebben a hónapban is az első hely környékén végzett volna, ha nincs az MTK elleni bakija. Említést érdemel még Balogh Norbert, aki 17%-ot kapott, ezzel pedig ugyan dobogós nem lett, de ritka az, amikor négy játékos is magasnak mondható szavazatszámot kap a szavazásainkon.

Amint az látható, még háromszor fogunk szavazni a hónap legjobbjairól, februárban, márciusban és áprilisban. Az biztos, hogy akkor nem mondhatjuk majd, hogy nehéz a választás, mert kevés meccs volt: iszonyatosan sűrű lesz a program tavasszal, hiszen ebbe a szűk két és fél hónapba lesz besűrítve 14 bajnoki forduló és 4 Magyar Kupa játéknap (a döntőt már májusban játsszák). Amint az utolsó hónap legjobbja szavazás is véget ért, indítjuk a szezon játékosa szavazásunkat, melyet már idén nyárról ismerhettek.