LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

#14. Kör – Átrendeződések

tippAz NB I 9. fordulójától kezdődött tippjátékunk, melyben a találkozók végkimenetelét kell helyesen megjósolni. A játékra már több mint 75-en(!) gyűltünk össze szerkesztők és kommentelők egyaránt. A hétvégén már itt a tizennegyedik forduló, amire érkezhetnek is a tippek, de előtte megvizsgáljuk, milyen eredményt hozott az előző kör. Irány a kommentzóna: nektek is itt kell megtippelni a 14. kör, azaz a 22. forduló végkimeneteleit! 😉 (Ne feledd, minden részvevő között, aki legalább 12 körön keresztül játszik velünk, egy ajándékot sorsolunk ki!)

Először nézzük meg kicsit, hogyan alakult az előző forduló, mely bőven tartogatott meglepetéseket. Először is, csodák csodájára, a Videoton nem bírt a Békéscsabával; a Vasas pedig odahaza verte a Haladást. Az Újpest-MTK mérkőzése az abszolút kiszámíthatatlan rangadók kategóriájába esett, a döntetlennek pedig a DVSC-nél különösen örültünk, hiszen így mindkét versenytársunk csak 1-1 ponttal gazdagodott. A DVSC, az FTC és a DVTK hazai győzelme már inkább a papírforma kategóriába volt sorolható. Így pedig általánosságban a tippelőink 3-3 ponttal gazdagodtak. A 4 pontnak már különösen lehetett örülni: így tehet most közülünk 10 tippelő, ha nem bánjátok, most nem sorolom fel a neveket. 🙂

Az NBI 22. fordulója igazi totógyilkos lehet. A Haladás legutóbb kikapott, így hiába játszik otthon a gyengébb játékerőt képviselő DVTK ellen, Egervári csapatával komoly harcot kell folytassanak. Az Újpest-DVSC találkozó egy óriási párharc lesz, gyakorlatilag bármi lehet, reméljük, hogy mi lehetünk boldogabbak a végén, de lássuk be: már csak a hazai pálya miatt sem nekünk áll a zászló. Az MTK otthon fogadja a Békéscsabát, de Újpesten mutatott produkciója és a Békéscsaba bravúrpontja ismét elgondolkoztathat mindenkit. A PAFC-Videoton meccse pedig a legnagyobb talányok közé sorolható a két csapat kapcsolatait tekintve, no meg azt: mindkettőnek elképesztően fontos lenne a 3 pont megszerzése. A Honvéd-FTC meccs talán az egyetlen, ahol csodálkoznánk, ha nem a vendégek nyernének, míg a Vasas-Paks várhatóan egy unalmas, maximum 1-2 gólos találkozónak ígérkezik – ki tudja, ki javára.

A 13. körben a Fórumcsapat:Admincsapat párharcában ismét mi diadalmaskodtunk: 20-22! De ne feledjük, a 12. körből még egy párharc, így ez a kis belső verseny is hátra van!

tippsablon-mini13

A pontos eredménysor és az aktuális ranglista itt megtekinthető:
Ranglista

1. helyezett: T-vitamin 42 pont
2. helyezett: Jamen, JuveFan, LokiBlog, Norton* 41 pont
3. helyezett: lorious 40 pont

*döntetlen esetén a bajnokság végén a több 6-pontos hétvége rangsorol. Ha ez is döntetlen, akkor az számít, ki tippelt jól több Loki-meccsre. ha ez is döntetlen, akkor pedig az számít, ki tippelt kevesebbszer.

A játékunk szabályait itt találod:
LokiBlog Tippverseny Szabályok

Na de lássuk, mit tippeltünk a 21. forduló mérkőzéseire:

halidvtk

uteloki

pafcvidi

mtkcsaba2

honvedftc

paksvasas

A mérkőzésekre kérjük mindenki ebben a sorrendben tippeljen, lehetőleg 1, 2, X formátummal.

1. Haladás–DVTK
2. Újpest–DVSC
3. MTK-Békéscsaba
4. PAFC–Videoton
5. Honvéd–Ferencváros
6. Paks–Vasas

Na és akkor most irány a kommentzóna! Te mit tippelsz?

down-arrows