Ki volt február legjobbja?

lokibloghónapjátékosai

Megkezdődött a tavaszi szezon, és egy hónapot már magunk mögött is tudhatunk. Mi pedig folytatjuk szokásunkat, és a hónap végén megkérdezünk titeket: ki volt a legjobb? Ezúttal tehát február legjobb Loki játékosát keressük.

Mindenek előtt nézzünk egy kis helyzetjelentést az eddigi állásról. Július és augusztus legjobbja Balogh Norbert lett, majd Bozidar Radosevics hónapja következtek, hiszen szeptember és november között zsinórban háromszor hódította el a címet horvát hálóőrünk. Decemberben viszont megtörte a sormintát kőkemény szerb védőnk, Dusan Brkovics, aki először zsebelte be idén a hónap legjobbja címet.

Februárban négy tétmérkőzést játszott a DVSC, így a szavazásba ezen találkozókon mutatott teljesítmény számít majd bele. Csak azokra lehet szavazni, akik ezek közül legalább három mérkőzésen pályára léptek. Vajon Radosevics vagy Brkovics tud begyűjteni egy újabb hónap legjobbja címet, vagy új játékos kerül fel a listánkra? Mondjuk Horváth Zsolt, aki tavasszal jó formában futballozik? Esetleg Holman Dávid, aki új fiúként rögtön a csapat vezére lett, és gólokkal, gólpasszokkal segítette a csapatot? Vagy másvalaki? A döntés a ti kezetekben van, szavazásra fel!

A vizsgált mérkőzések:

  • Nyíregyháza – DVSC 1-2
  • DVSC – Vasas 4-0
  • DVSC – Paks 2-0
  • Újpest  – DVSC 1-1

A szavazást a jobb oldalon, honlapunk oldalsávjában találjátok, vagy közvetlenül IDE KATTINTVA elérhető!