LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

#17. Kör – Hétközi muri

tippAz NB I 9. fordulójától kezdődött tippjátékunk, melyben a találkozók végkimenetelét kell helyesen megjósolni. A játékra már több mint 75-en(!) gyűltünk össze szerkesztők és kommentelők egyaránt. A fordulók csak úgy záporoznak a fejünk felett, most itt a 17. kör, amire érkezhetnek is a tippek, de előtte megvizsgáljuk, milyen eredményt hozott az előző kör. Irány a kommentzóna: nektek is itt kell megtippelni a 17. kör, azaz a 25. forduló végkimeneteleit! 😉 (Ne feledd, minden részvevő között, aki legalább 12 körön keresztül játszik velünk, egy ajándékot sorsolunk ki!)

Villámértékelés: Különös eredményből most sem volt hiány. A 24. forduló tippmixrontója a DVSC volt, mely nem nyert idegenben a Vasas ellen; a PAFC képes volt hazai pályán Paksot verni, a DVTK pedig ugyanezt tette a Videotonnal. Az MTK és a Fradi győzelme, illetve az Újpest döntetlenje már inkább papírforma eredménynek bizonyult, de közülük egyedül az FTC siker volt igen könnyű zsákmány. Ennek ellenére szépen termelték tippelőink a pontokat, a 3 szerzett pont volt átlagosnak mondható, 4 pontot 8 játékos szerzett. Érdekes, hogy az elmúlt fordulók egyikén sem volt 5 pontos találat, a 6 pontos hibátlan eredményről nem is beszélve. (A 23. fordulóról most nem számolnék be külön, de kiemelném Bradley23-t, aki egyedül ért el 4 pontot.)

A 25. forduló várhatóan ismét hazai fölényt hoz majd, de a mostani eredményeket látva itt is komoly kihívás 5-6 jó tippel előállni. Az Újpest otthonában nehéz dolga lesz a szárnyra kapó DVTK-nak, de az UTE formája nem kimagasló. A Videoton győzelme a Békéscsaba ellen még annak ellenére is várható, hogy a Békéscsaba tavasszal elég érdekes eredményeket produkál, igazán felszívták magukat, a Videoton pedig látványosan szenved. Az FTC győzelme borítékolható, mint ahogy a Paks is legyőzné normál esetben ezt a Vasast, de a zöldeknél talán pont most lukadt ki az a bizonyos lufi. Az MTK-Haladás abszolút háromesélyes, ellenben a DVSC-Honvédon azon csodálkoznánk, ha nem hazai győzelemmel érne véget a találkozó. Meglátjuk majd, hogy a Vasas elleni csupán egy kisiklás volt-e, bízzunk ebben.

A 15. és 16. körben a Fórumcsapat:Admincsapat párharcában ismét mi diadalmaskodtunk, zsinórban negyedjére, ami elég komoly teljesítmény, bár most 2x is minimális pontszámmal: 16-17 és 22-23! De ne feledjük, a 12. körből még egy párharc, így ez a kis belső verseny is hátra van!

tippsablon-mini15

A pontos eredménysor és az aktuális ranglista itt megtekinthető:
Ranglista

1. helyezett: JuveFan és Norton* 50 pont
2. helyezett:Jamen, LokiBlog* 49 pont
3. helyezett: T-vitamin, lorious* 48 pont

*döntetlen esetén a bajnokság végén a több 6-pontos hétvége rangsorol. Ha ez is döntetlen, akkor az számít, ki tippelt jól több Loki-meccsre. ha ez is döntetlen, akkor pedig az számít, ki tippelt kevesebbszer.

A játékunk szabályait itt találod:
LokiBlog Tippverseny Szabályok

Mivel a fórumcsapat tagjai közül többen sem küldték még eddig a pillanatig a tippjeiket, így egyelőre nem teszünk ki grafikát…
A leadott tippjeink ettől függetlenül már most láthatóak a táblázatban.

25. forduló
1. Újpest–DVTK
2. Videoton–Békéscsaba
3. FTC–Puskás Akadémia
4. Paks–Vasas
5. DVSC–Honvéd
6. MTK–Haladás

A mérkőzésekre kérjük mindenki ebben a sorrendben tippeljen, lehetőleg 1, 2, X formátummal.


Na és akkor most irány a kommentzóna! Te mit tippelsz?

down-arrows