LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

#18. Kör – Fej-fej mellett

tippAz NB I 9. fordulójától kezdődött tippjátékunk, melyben a találkozók végkimenetelét kell helyesen megjósolni. A játékra már több mint 75-en(!) gyűltünk össze szerkesztők és kommentelők egyaránt. A fordulók csak úgy záporoznak a fejünk felett, most itt a 18. kör, amire érkezhetnek is a tippek, de előtte megvizsgáljuk, milyen eredményt hozott az előző kör. Irány a kommentzóna: nektek is itt kell megtippelni a 18. kör, azaz a 26. forduló végkimeneteleit! 😉 (Ne feledd, minden részvevő között, aki legalább 12 körön keresztül játszik velünk, egy ajándékot sorsolunk ki!)

Az UTE-DVTK, az FTC-PAFC, a Paks-Vasas és az MTK-Haladás is hazai sikerrel ért véget, ami azért várható is volt. Ellenben a DVSC kikapott, a Videoton pedig nem volt képes legyőzni a Békéscsabát – valahol mindkét eredmény elég váratlannak számít. Nagyon sokan értek el 4-4 pontot, külön senki nem kiemelhető, 5 pontra senki nem volt képes, így ez a csökkenő tendencia továbbra is fennáll: már 5 jó találat is kimagaslónak számít játékunkban.

A most következő hétvégén az MTK-DVSC, a Honvéd-Paks , a PAFC-Videoton és a DVTK-Haladás is tippmixgyilkos lehet, egyikre nehezebb lesz jó tippet leadni, mint a másikra. A Vasas-FTC és a Békéscsaba-Újpest ellenben várhatóan vendég sikerrel kecsegtet, kérdés, hogy a hazai csapatok mennyire nehezítik majd meg az ellenfél dolgát.

A 17. körben a Fórumcsapat:Admincsapat párharcában ismét mi diadalmaskodtunk, zsinórban ötödjére: 20-23! De ne feledjük, a 12. körből még egy párharc, így ez a kis belső verseny is hátra van!

tippsablon-mini1

A pontos eredménysor és az aktuális ranglista itt megtekinthető:
Ranglista

1. helyezett: JuveFan és Norton* 54 pont
2. helyezett: Jamen, LokiBlog, lorious* 52 pont
3. helyezett: T-vitamin, nemeztkeresed* 50 pont

*döntetlen esetén a bajnokság végén a több 6-pontos hétvége rangsorol. Ha ez is döntetlen, akkor az számít, ki tippelt jól több Loki-meccsre. ha ez is döntetlen, akkor pedig az számít, ki tippelt kevesebbszer.

A játékunk szabályait itt találod:
LokiBlog Tippverseny Szabályok

A hétközi MK kupa miatt a tippeket nem szerkesztjük táblázatba, elnézést ennek elmaradásáért. A tippjeink megtekinthetőek lesznek a fentebb linkelt Google táblázatunkban.

26. forduló
1. MTK-DVSC
2. Honvéd–Paks
3. Vasas–Ferencváros
4. PAFC–Videoton
5. Békécsaba–Újpest
6. DVTK–Haladás



Na és akkor most irány a kommentzóna! Te mit tippelsz?

down-arrows