LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

#19-20. Kör – Mindent eldöntő baki

tippAz NB I 9. fordulójától kezdődött tippjátékunk, melyben a találkozók végkimenetelét kell helyesen megjósolni. A játékra már több mint 75-en(!) gyűltünk össze szerkesztők és kommentelők egyaránt. A fordulók csak úgy záporoznak a fejünk felett, most itt a 19. kör, amire érkezhetnek is a tippek, de előtte megvizsgáljuk, milyen eredményt hozott az előző kör. Irány a kommentzóna: nektek is itt kell megtippelni a 19. kör, azaz a 28. és 29. forduló végkimeneteleit! 😉 (Ne feledd, minden részvevő között, aki legalább 12 körön keresztül játszik velünk, egy ajándékot sorsolunk ki!)

Nem is nagyon szaporítanám a szót, két hete négy hazai siker született egy vendég győzelemmel és egyetlen döntetlennel. A legnagyobb meglepetés talán a Békéscsaba hazai győzelme volt, de nekünk az MTK ellen elhullajtott 3 pont fáj leginkább. Apró vigasz lehet a végeredmény azoknak, akik megérezték a DVSC vesztét, kiemelt tippelőink közül Jamen, Mihu, Norton, K(oo)L, Juvefan, Lucas, Sammy mondhatja el ezt magáról. A hétvégén 6-os telitalált nem, de 5db 5-ös tipperedmény is született, gratulálunk nekik!

A most következő duplafordulóban kétszer hat mérkőzésre kell tippelni. Ahogy korábban, most is lehet módosítani az előzetesen leadott tippeket egy újabb hozzászólás elküldésével. Kérjük saját hozzászólását utólag senki ne módosítsa, a hozzászólások egyértelműen utaljanak a fordulóra és a végeredményre! A tippelés szempontjából nagyon érdekes párharcot ígér a DVSC-FTC, a Honvéd-Videoton, a Békéscsaba-DVTK, illetve a Videoton-DVSC mérkőzés.

A 18. körben a Fórumcsapat:Admincsapat párharcában most végre a Fórumcsapat is odatette magát, régóta vártak egy sikerre: 24-23! De ne feledjük, a 12. körből még egy párharc, így ez a kis belső verseny is hátra van!

tippsablon-mini17

A pontos eredménysor és az aktuális ranglista itt megtekinthető:
Ranglista

1. helyezett: Norton 59 pont
2. helyezett: Juvefan 58 pont
3. helyezett: Jamen 56 pont

A játékunk szabályait itt találod:
LokiBlog Tippverseny Szabályok

A tippeket továbbra sem szerkesztjük táblázatba, mert némely kiemelt tippelő rendre elmulasztja szerdáig küldeni a tippjeit, de sebaj, a már leadott tippek megtekinthetőek lesznek a fentebb linkelt Google táblázatunkban.

28. forduló
Paks–MTK
DVSC–Ferencváros
Honvéd–Videoton
Vasas–Újpest
Puskás Akadémia–Haladás
Békéscsaba–DVTK
   
29. forduló
Újpest–Honvéd
Videoton–DVSC
Ferencváros–Paks
DVTK–Puskás Akadémia
Haladás–Vasas
MTK–Békéscsaba

Na és akkor most irány a kommentzóna! Te mit tippelsz?

down-arrows