LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

#25. kör – Most dől el minden

Az NB I 9. fordulójától kezdődött tippjátékunk, melyben a találkozók végkimenetelét kell helyesen megjósolni. A játékra már több mint 75-en(!) gyűltünk össze szerkesztők és kommentelők egyaránt. A fordulók csak úgy záporoznak a fejünk felett, most itt az újabb duplakör, amire érkezhetnek is a tippek, de előtte megvizsgáljuk, milyen eredményt hozott az előző. Irány a kommentzóna: nektek is itt kell megtippelni a 23 és 24. kör, azaz az NBI 31-32. fordulójának végkimeneteleit! 😉 (Ne feledd, minden részvevő között, aki legalább 12 körön keresztül játszik velünk, egy ajándékot sorsolunk ki!)

Legutóbb egyszerre két fordulóra kellett leadni a tippeket, hiszen hétközi fordulót rendeztek az NB I-ben. Így pedig pár nap alatt nem csak a bajnoki tabellán, hanem a mi kis bajnokságunk tabelláján is történtek változások. Ráadásul legutóbb nem volt időnk és lehetőségünk a 30. fordulóra leadott tippeket sem kiértékelni, így most erre is sor kerül. Következzék tehát az elmúlt három forduló értékelése.

A 30. forduló igazi tippmix-gyilkos kör volt, sokan három pontot sem tudtak elérni, akadtak azonban négy találatosok szép számmal, Némethi Z. pedig egyedüliként talált el öt mérkőzést, így annak a fordulónak ő volt a győztese. Ha a 30. forduló tippmix-gyilkos volt, akkor a 31. fordulóra sem úgy fogunk emlékezni, mint a papírforma eredményeket hozó körre. A múlt hét közepén megrendezett forduló ugyanis jócskán okozott meglepetéseket, a Felcsút nyert az MTK otthonában, a Vidi megverte a Fradit, az Újpest nem bírt otthon a Pakssal, a Honvéd elhozta a három pontot Diósgyőrből, a Békéscsaba-Vasas kiesési rangadó pedig döntetlenre végződött. Ilyen szempontból a mi döntetlenünk a Haladás otthonában egyáltalán nem volt meglepő, legalábbis tippelőink nagy százalékban erre a kimenetelre fogadtak. Ilyeténképpen nagyon sok 0-1-2 pontos találat volt, így ebben a fordulóban Halmai B.Szabó B., és Happur a három találatával már kiemelkedőt nyújtott. A legutóbbi, hétvégi kör már jóval kiszámíthatóbb eredményeket tartogatott. Meglepetésnek talán csak a Fradi-Újpest és a Vasas-Felcsút meccs számított, hiszen a többség nem találta el ezt a két találkozót. Ebből fakadóan négy találatnál többet senki nem ért el, négy meccset viszont sokan eltaláltak, így külön nem is nevesítenék senkit.

A fórumcsapat és az admincsapat közötti kis belső versengés már hetekkel ezelőtt eldőlt, amikor bepótolták a 20. fordulóból elhalasztott MTK-Paks bajnokit: a szerkesztők azzal a meccsel megnyerték a 20. fordulót, így behozhatatlan előnyre tettek szert. Külön érdekességként kiemelnénk, hogy a 31. fordulóban (mely a váratlan eredményeiről ismert hétközi kör volt) 10-10-es döntetlenre végeztek a felek, ez először fordult elő a 24 forduló során. A két csapat közötti párharc így 13-10 az adminok javára, azonban a fórumos csapat még szépíthet az utolsó fordulóban.

tippsablon-mini

Ami az egyéni versenyt illeti, óriási csatára van kilátás az utolsó fordulóban. Reális esélye még négy tippelőnek van begyűjteni a bajnoki címet: Norton, JuveFan1897, Jamen és Csibu egymás mögött állnak 1-1 ponttal lemaradva, ebben a sorrendben, így bizony 1-2 hibásan megtippelt végeredmény könnyen a bajnoki címbe kerülhet, míg a meglepetéseredmények eltalálása bajnoki címet érhet. Matematikailag egyébként még T-vitamin, a LokiBlog, Nemeztkeresed, Tiberius, lorious és Kőszikla is odaérhetne az első helyre, azonban ehhez az előttük állóknak nagyon kevés találattal kellene zárniuk, míg nekik hibátlan tippsort kellene leadni.

A pontos eredménysor és az aktuális ranglista itt megtekinthető:
Ranglista

1. helyezett: Norton 73 pont
2. helyezett: JuveFan1897 72 pont
3. helyezett: Jamen 71 pont

*döntetlen esetén a bajnokság végén a több 6-pontos hétvége rangsorol. Ha ez is döntetlen, akkor az számít, ki tippelt jól több Loki-meccsre. ha ez is döntetlen, akkor pedig az számít, ki tippelt kevesebbszer.

A játékunk szabályait itt találod:
LokiBlog Tippverseny Szabályok

A tippek táblázatba szerkesztésétől ezúttal is eltekintünk, legfőképp az idő szűke, és a hiányzó tippek miatt. A már leadott tippek megtekinthetőek lesznek a fentebb linkelt Google táblázatunkban.

33. forduló

Újpest–Videoton
Puskás Akadémia–Honvéd
Békéscsaba–DVSC
DVTK–Paks
Haladás–Ferencváros
MTK–Vasas

Na és akkor most irány a kommentzóna! Te mit tippelsz?

down-arrows