LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Idén is rúgtunk szép gólokat

Megkezdjük szezonértékelő cikksorozatunkat, melynek első állomásán egy videóba sűrítettük a DVSC 2015-2016-os szezonban szerzett összes bajnoki gólját. Arról pedig ismét ti döntötök, hogy melyik találat volt a legszebb!

dvscg

Mielőtt szavaznátok, tekintsétek meg a videót, benne az összes idei bajnoki találtunkkal.

Ezúttal is kiválasztottuk az általunk tíz legszebbnek vélt gólt, ezekre lehet majd szavazni. Lássuk a jelölteket, szigorúan időrendi sorrendben!

1. Geoffrey Castillion tekerése a Honvéd ellen (3. forduló)

Nyáron szerződtetett holland támadónk meglehetősen bekezdett a szezon elején, végül azonban csak két bajnoki találatig jutott fél év alatt a Lokiban, de a Kispest elleni tekerése szépre sikeredett.

2. Kulcsár Tamás éles szögből leadott bombája a Vasas ellen (9. forduló)

Ez egy három pontot érő találat volt, méghozzá nem is akármilyen. Egy kiugratást követően éles szögből lőtte ki a hosszút Kulcsár az őszi, Vasas elleni bajnokin.

3. Korhut Mihály szabadrúgásgólja a Puskás Akadémia ellen (13. forduló)

Minden ilyen listán lennie kell legalább egy szabadrúgásgólnak. Idén ez Korhuté, akinek a tekerése egy pontot ért a Felcsút ellen ősszel.

4. Horváth Zsolt kapásgólja az MTK ellen (19. forduló)

Nyáron érkezett támadónk kétségtelenül legjobb mérkőzése volt az előző csapata elleni őszi záró forduló, hiszen mesterhármast szerzett azon a találkozón. A három gólja közül a harmadik volt a legemlékezetesebb.

5. Bódi Ádám szólója a Vasas ellen (20. forduló)

A tavasz első gólját saját nevelésű középpályásunk szerezte. Egy nagyszerű kiugratást követően szép egyéni szóló, és higgadt befejezés. Mestermunka.

6. Holman Dávid pimasz gólja a Paks ellen (21. forduló)

Télen érkezett középpályásunk is jól kezdte debreceni karrierjét, második bajnokiján rögtön egy ilyen pimasz góllal vette ki a részét a Paks legyőzéséből.

7. Takács Tamás gólja a Puskás Akadémia ellen (23. forduló)

Ennél a gólnál nem csak a gólszerzőt illeti dicséret, hiszen neki volt a legkönnyebb dolga az akciónál. Egy mesteri támadás volt ez, Mészáros remek ütemben ugratta ki Szakályt, aki önzetlenül tálalt télen érkezett csatárunk elé.

8. Szakály Péter bombagólja a Puskás Akadémia ellen  (23. forduló)

Alighanem az egyik legnagyobb esélyes, hiszen az év góljára is jelölték csapatkapitányunk Felcsút elleni találatát. Egy lefejelt labdát követően megigazította a labdát, majd jó harmincról sistergős bombát zúdított a hosszúba.

9. Aleksandar Jovanovic akrobatikus találata a Haladás ellen (31. forduló)

Bosnyák középpályásunk a bajnokság végére belelendült a gólszerzésbe, a Haladás elleni bajnokin például kifejezetten szép találatot szerzett: Takács középre fejelt labdáját kapásból, akrobatikus mozdulattal vágta Király kapujába.

10. Aleksandar Jovanovic gólja a Diósgyőr ellen (32. forduló)

A hetedik jelölthöz hasonlóan itt is a komplett akciót díjazzuk: Holman jó ütemben ugratta ki az üresbe mozgó Takácsot, aki szépen tálalt az üresen érkező Jovanovics elé.


Szerinted melyik volt a legszebb találat? Szavazz!