LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Elindult NB I tippjátékunk

Az EB vasárnap véget ért, az NB I új idénye viszont már szombaton startol. Ennek kapcsán pedig egy igen rövid, de annál fontosabb hírrel érkeztünk!

12NBki5k

Tippjátékunkban, a lokiblog.eu/tizenkettes/ oldalt frissítettük, az NB I tippek fogadására készen áll! Az év folyamán bármikor be lehet csatlakozni a játékba, de érdemes már ezen a héten elkezdeni leadni a tippeket, az első forduló tippelési határideje:

2016/07/16 – 15:00

tizenkettesnb1

Azok kedvéért, akik nyaralnak, vagy nem tudnak minden héten tippelni, lehetővé tettük, hogy mindig előre 3 fordulónyi mérkőzésre is lehet tippet leadni. Az EB játékunkban résztvevő, legalább 1 helyes tippet leadó játékosok regisztrációja megmaradt, ugyanazzal a név-jelszó párossal használható továbbra is tippversenyünk. Aki még nem regisztrált, vagy nem adott le helyes tippet az EB tippjáték során, kérjük, valódi e-mail címmel készítse el rövid regisztrációját.

A mérkőzéseknek továbbra is csupán a végkimenetelét kell eltalálni, a szabályok a korábban ismertettekhez képest nem változtak, minden fontos szabály megtekinthető a Szabályzat menüpontban.  Amit kiemelnénk, hogy a végelszámolásnál döntetlen esetén a DVSC mérkőzéseire leadott helyes tippek rangsorolnak, illetve most is két nyertesünk lesz: a legtöbb pontot elérő mellett a legalább 30 pontot elérők között DVSC ajándéktárgyat fogunk kisorsolni.

Reméljük sok öröm és izgalmas pillanat vár mindannyiunkra a következő idényben, Tippre fel!

Ui.: Hamarosan jelentkezünk egy Tizenkettes applikációval! 😉