LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

November és december legjobbja: Szatmári Csaba

Lezárult rendhagyó hónap legjobbja szavazásunk, hiszen ezúttal kiterjesztettük a vizsgált időszakot, így november és december legjobbját egyszerre választottuk meg a kevesebb tétmeccs miatt. Ezúttal meglehetősen szoros végeredmény született, de végül védőnk került ki győztesen a versengésből.

lokibloghonapjatekosainovdec

novdeclegjSzerintem senki nem gondolta volna még két hónappal ezelőtt, hogy Szatmári Csaba akár csak jelöltként elindulhat majd egy hónap legjobbja szavazáson (mindig csak azok a játékosok vesznek részt a szavazásokon, akik a vizsgált időszakban a mérkőzések nagy részén pályára lépett), azt meg pláne, hogy esélye is lesz majd megnyerni. Pedig ezúttal ez történt, és mondhatjuk, hogy nem is érdemtelenül. Bár azt tegyük hozzá, nem volt túl nagy a konkurencia, hiszen a csapat pocsék szereplése mellett egyénileg sem villogott senki. Az ifjabbik Szatmári mellett az szólt, hogy a hosszú mellőzöttség után beugorva egyáltalán nem vallott szégyent, sőt, többnyire a csapat jobbjai közé tartozott. Ettől függetlenül nem volt egyértelmű a sikere, mert bár a szavazók 35%-a őt látta a legjobbnak, Holman Dávid éppen csak lemaradt az első helyről, mindössze két szavazattal érkezett kevesebb voks rá. A harmadik helyre is egy védőnk, Dusan Brkovic futott be, akire olvasóink 18%-a szavazott.

Ezzel tehát túl vagyunk a szavazás 2016-ra eső részén, az új esztendőben még háromszor választunk majd hónap legjobbját, mielőtt kiderül, hogy ki lesz a szezon játékosa. Egy valamit azonban már most szeretnénk legszögezni az év végi szavazással kapcsolatban: csak abban az esetben fogjuk megtartani a voksolást, és díjazni a szezon legjobbját, ha kiharcolja a csapat a bent maradást az NB I-ben…