LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Tizenkettes újratöltve

Ezen a héten elstartol az OTP Bank Liga 2017-2018-as idénye, mi pedig idén is megrendezzük a már hagyományosnak nevezhető tippjátékunkat, amely tavaly debütált Tizenkettes néven egy teljesen új felületen. Az előző szezonban száznál is többen játszottatok velünk, és idén is lesz lehetőségetek, hogy ti legyetek a tippbajnok, a győztest pedig idén is jutalomban részesítjük!

tizenkettesbanner

Először is egy fontos dologgal kezdenénk, akik az előző szezonban egyetlen érvényes tippet sem adtak le, azoknak a regisztrációját töröltük, így ha közülük valaki idén ténylegesen szeretne játszani, újra kell regisztrálnia. Emellett fontos, hogy idén is egyszerre csak három fordulót lehet előre megtippelni. Ezt azért szeretjük tartani, mert így folyamatosan játszani kell, nem elég a szezon kezdete előtt végigtippelni a teljes évadot (aminek egyébként sincs sok értelme).

A szabályok nem változtak, idén is csak annyi a dolgotok, hogy fordulóról fordulóra megtippeljétek a mérkőzések végkimeneteleit, a találatok pedig ezúttal is 1-1 pontot érnek. Aki pedig a szezon végén a legtöbb helyes tippel rendelkezik majd, az ezúttal is egy kis ajándékcsomaggal gazdagodik. Elkezdenéd már? Akkor irány a Tizenkettes oldala, ahol máris tippelhetsz az első három fordulóra!

www.lokiblog.eu/tizenkettes

Megjegyzés: Ha az oldal szétcsúszva jelenne meg, akkor töröld a böngésződben a sütiket, és frissíts rá!

Akik pedig mobilról szeretnének játszani, azoknak továbbra is elérhető Androidra a Tizenkettes applikáció!