LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

DVSC játékosok párharca – Eredményhirdetés

Végére értünk kéthetes nyári játékunknak, melyben a DVSC 64 játékosa mérkőzött meg. Láttunk sok hatalmas csatát, de sok egyértelmű párharcot is. Hogyan értékeljük a játékot és ki nyerte a döntőt, valamint a vigaszágat? Erről szól eredményhirdető bejegyzésünk.

eredmeny

Összesen 63 párharcban és egy 8 fő részvételével zajló vigaszági döntőben, tehát összesen 64 alkalommal lehetett szavazni. Egy-egy szavazásban átlagosan 252-en vettetek részt, összesen 16151 szavazat született két hét alatt, mely túlteljesítette a várakozásainkat, tekintve a nyári időpontot. Az aktivitásotokat köszönjük, jelzésértékű volt, hogy szükség van ilyen játékokra, úgyhogy elképzelhető, hogy nem ez volt az utolsó.

A legtöbb szavazat párharcra az utolsó napon, illetve a játék első napján érkezett (382 és 339). A legkevesebb szavazatot Balogh János kapta (összesen 8), a legtöbb szavazattal kieső Mihelic volt (160), akit csupán kettővel múlt felül Pető Zoltán. Volt néhány meglepő párharc, illetve szituáció. Engem legalábbis meglepett Korhut Mihály menetelése: előbb Mészáros Norbertet, majd Ibrahima Sidibét is legyőzte. De még érdekesebb volt, hogy a ’90-es évek játékosai közül csak Sándor, Dombi és Ilea jutott el a legjobb 16-ig, sőt, a ’90-es évek előtti időszakból SENKI nem kvalifikálta magát tovább a legjobb 32 vagy 64 játékos közül.

Mindenképp szerettük volna a véletlenre bízni a sorsolást (erről videót is láthattatok), de amit sajnáltunk, hogy a Dombi-Sándor-Bogdanovic hármas mindegyike a felső ágra került, így nem jöhetett létre az álomdöntő. Bogdanovic egyébként Dzsudzsák ellen esett ki, a Sándor Tamás vs Dombi Tibor párharcot pedig 10 szavazatnyi különbséggel vitte el támadó középpályásunk.

Mielőtt a végeredményt közölném, térjünk ki a vigaszágra. Nyolc olyan játékos kaphatott szavazatokat, akik az első körökben estek ki, de legalább 100 szavazattal rendelkeztek. Bár sokáig vezetett Mihelic, végül Bogdanovic kapta a szavazatok többségét, de Radu Sabo sem panaszkodhat, csak 25 szavazattal maradt el az első mögött. Így a játékunk vigaszági győztese: Igor BOGDANOVIC.

64

A döntőt pedig, mely Sándor Tamás és Kerekes Zsombor között zajlott, magabiztos fölénnyel SÁNDOR TAMÁS nyerte! Gratulálunk!

63

Még egyszer köszönjük mindenkinek, aki szavazott és részt vett játékunkban. Két nap múlva új bajnokság veszi kezdetét. És ki tudja, talán idén láthatunk ismét olyan játékosokat a pályán, akik pár év múlva közönségkedvencként bekerülhetnek majd egy ehhez hasonló szavazásba!? Reméljük, így lesz, mi nyitva tartjuk a szemünket! 😉

A végére jöjjön a teljes eredménysor:

BAJNOK – Sándor Tamás
Második helyezett – Kerekes Zsombor
Harmadik helyezett – Korhut Mihály és Dombi Tibor

Ötödik hely:
Dzsudzsák Balázs
Ibrahima Sidibe
Adamo Coulibaly
Böőr Zoltán

Kilencedik hely:
Nicolae Ilea
Bernáth Csaba
Igor Bogdanovic (Vigaszág győztese)
Mészáros Norbert
Kiss Zoltán
Halmosi Péter
Madar Csaba
Szakály Péter

Tizenhetedik hely:
Varga József
Liviu Goian
Vukasin Poleksic
Nenad Novakovic
Dusan Brkovic
Czvitkovics Péter
Leandro de Almeida
Bódi Ádám
Szatmári Csaba
Éger László
Komlóssy Imre
Pető Zoltán
Sándor Csaba
Rudolf Gergely
Komlósi Ádám
Csernyánszki Norbert

Harmincharmadik hely:
Szabó I. Endre
Selim Bouadla
Bajzát Péter
Bodnár László
Balogh Norbert
Nikolov Balázs
Ulveczki Zoltán
René Mihelic (Vigaszág második helyezett)
Radu Sabo (Vigaszág harmadik helyezett)
Plókai Attila
Dorge Rostand Kouemaha
Tisza Tibor
Bojan Brnovic
Máté Péter
Marius Sumudica
Viktor Gracsov
Lázár Pál
Vadicska Zsolt
Ferenczi János
Holman Dávid
Luis Ramos
Mirsad Mijadinoski
Laczkó Zsolt
Dajan Simac
Aleksandar Jovanovic
Zsidai László
Kerekes György
Melis Béla
Habi Ronald
Sandro Tomic
Kulcsár Tamás
Balogh János