Szavazz szeptember legjobbjára!

Szeptember hónapot is magunk mögött tudhatjuk, így ismét eljött az idő, hogy megválasszuk a hónap legjobb játékosát. Ezúttal végre egy olyan hónapon vagyunk túl, amikor nincs okunk fanyalogni, hiszen veretlenek tudtunk maradni.

auglegjobb

Szeptemberben öt tétmeccset játszott a csapat, ebből négy bajnoki mérkőzés, és egy Magyar Kupa találkozó volt. A mérlegünk pedig négy győzelem és egy döntetlen, azaz ebben a hónapban nem szenvedtünk vereséget. Így aztán jócskán dúskálunk a jobbnál jobb teljesítményekben, sokkal kellemesebb gond így dönteni, hogy ki volt a legjobb, mint amikor a sok rossz közül kellene kiválasztani a kevésbé rosszat. Nézzük akkor, hogy ezúttal kik az esélyesek! Egyrészt ott van a védelemből az a Szatmári Csaba, aki szinte hibátlan teljesítményt nyújt meccsről meccsre. Szintén jó időszakot zárt csapatkapitányunk, Tőzsér Dániel, aki meccsek óta tényleg vezére a csapatnak, a Felcsút ellen pedig egy remek gólt lőtt szabadrúgásból. Kétség kívül a legnagyobb esélyes Varga Kevin, aki az előző hónapban robbant be a csapatba, de igazán szeptemberben csillogtatta csak meg erényeit: két fontos gólt szerzett, és egy gólpasszt is kiosztott az elmúlt időszakban. De említsük még meg Haris Tabakovicot is, aki szintén két góllal vette ki a részét a győzelmekből.

Vizsgált mérkőzések:

  • DVSC – DVTK 3-1 (Varga K., Takács, Tabakovic)
  • Balmazújváros – DVSC 0-1 (Tabakovic)
  • Csongrád – DVSC 1-10 (Tisza 5, Bárány 2, Takács, Nagy K., öngól)
  • DVSC – Felcsút 3-0 (Varga K., Könyves, Tőzsér)
  • Újpest – DVSC 1-1 (Takács)

Az, hogy végül ki kerül ki győztesen a szavazásból, csakis rajtatok múlik! Szavazni ezúttal is a megszokott módon, az oldalsávunkban tudtuk, egészen a hét végéig.