LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Ki volt a legjobb júliusban és augusztusban?

Idén is útjára indítjuk rovatunkat, melyben hónapról hónapra keressük az adott időszak legjobb Loki játékosát, hogy mindezt kövesse egy nagy, év végi szavazás, mely után kiderül, hogy ki volt a szezon legjobb játékosa. Lássuk, hogy idén mi változik a lebonyolításban, illetve egyúttal már dönthettek is arról, hogy az új szezon első címét ki gyűjtse be!

Ebben a szezonban eggyel több évközi szavazást tartunk az előző évadhoz képest, ennek oka, hogy a tavaszi szezon már február elején elkezdődik, így a meccsek is jobban eloszlanak. Összevonni ezúttal pedig csak egyszer fogunk két hónapot, éppen most, a legelsőt: júliusban csak két meccse volt a csapatnak, így augusztussal együtt vizsgáljuk a játékosok teljesítményét. (Egy fekete pontot máris beírhatunk magunknak: egy hetet csúszik a start, a Haladás elleni meccs már átlógott szeptemberre, így azt ebben a szavazásban kéretik nem figyelembe venni!)

Lássuk tehát az első vizsgált időszakot. Hat bajnoki mérkőzést játszott a csapat, és ahogy említettem, a Honvéd elleni meccsig bezáróan értékelünk. Az esélyesek között megemlítenénk Nagy Sándort, aki néhány kivételtől eltekintve jól védett eddig, Kinyik Ákos nemcsak hátul, hanem elöl is jeleskedett már idén, új igazolásunk, Haris Attila rögtön berobbant a kezdőbe, és hétről hétre jó játékot látunk tőle, Bódi Ádám pedig szintén a csapat egyik vezére ebben a szezonban. De hogy végül ki lesz a befutó, az ezúttal is rajtatok múlik!

Vizsgált mérkőzések:

  • Puskás Akadémia – DVSC 0-1 (Calvente)
  • DVSC – Mezőkövesd 1-1 (Kinyik)
  • DVSC – DVTK 2-0 (Tőzsér, Szécsi)
  • Videoton – DVSC 1-1 (Varga)
  • DVSC – MTK 3-3 (Bódi, Takács, Szatmári)
  • Honvéd – DVSC 3-0)

Szavazni ezúttal is a megszokott módon, az oldalsávunkban tudtok, egészen a hét végéig.