LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Rang-Adó – NB I 10-13. forduló

Poster07

Eltelt újabb négy forduló legutóbbi adásunk óta, ez pedig nem jelenthet mást, minthogy ismét felállítsuk a sorrendet Power Rankings sorozatunk, és NB I-es podcast adásunk ötvözésével jelentkező Rang-Adó adásunkban. Ezúttal a 10-13. forduló történéseit foglaltuk össze, és beszéltük ki a 12 csapat jelenlegi helyzetét.

Ezúttal is besoroltuk a 12 csapatot négy kategóriába, ezek pedig a Kiesőjelölt csapatok, az Alsóházi csapatok, a Felsőházi csapatok, és a Dobogós csapatok.

A sorrendet ezúttal is az alapján állítottuk össze, hogy a szerkesztők miként vélekednek a csapatok esélyeiről. Azaz mint a hét szerkesztő felállította a maga sorrendjét, és ezek átlaga alapján áll össze a végleges lista. Változás a legutóbbi listához képest, hogy a csapatok mellé ezúttal már helyezést is társítottunk, tehát nem csak az adott kategóriákon belüli elhelyezkedésüket határoztuk meg. Ez pedig a következőképp néz ki.Az egyes kategóriák után a szám az adott csapat végső, tabellán elfoglalt helyezését jelöli, a nyilak azt mutatják, hogy az adott csapat az előző adáshoz képest előrébb/hátrébb lépett egy kategóriát, vagy maradt legutóbbi helyén, a zárójelben lévő szám pedig azt az időt jelöli, amikor az adásban az adott csapatról beszélünk.
A sorrendet ezúttal is az alapján állítottuk össze, hogy a szerkesztők miként vélekednek a csapatok esélyeiről. Azaz mint a hét szerkesztő felállította a maga sorrendjét, és ezek átlaga alapján áll össze a végleges lista. Ez pedig a következőképp néz ki.

A sorrendet ezúttal is az alapján állítottuk össze, hogy a szerkesztők miként vélekednek a csapatok esélyeiről. Azaz mint a hét szerkesztő felállította a maga sorrendjét, és ezek átlaga alapján áll össze a végleges lista. Változás a legutóbbi listához képest, hogy a csapatok mellé ezúttal már helyezést is társítottunk, tehát nem csak az adott kategóriákon belüli elhelyezkedésüket határoztuk meg. Ez pedig a következőképp néz ki.Az egyes kategóriák után a szám az adott csapat végső, tabellán elfoglalt helyezését jelöli, a nyilak azt mutatják, hogy az adott csapat az előző adáshoz képest előrébb/hátrébb lépett egy kategóriát, vagy maradt legutóbbi helyén, a zárójelben lévő szám pedig azt az időt jelöli, amikor az adásban az adott csapatról beszélünk.A sorrendet ezúttal is az alapján állítottuk össze, hogy a szerkesztők miként vélekednek a csapatok esélyeiről. Azaz mint a hét szerkesztő felállította a maga sorrendjét, és ezek átlaga alapján áll össze a végleges lista. Ez pedig a következőképp néz ki.

Az egyes kategóriák után a szám az adott csapat végső, tabellán elfoglalt helyezését jelöli, a nyilak azt mutatják, hogy az adott csapat az előző adáshoz képest előrébb/hátrébb lépett egy kategóriát, vagy maradt legutóbbi helyén, a szögletes zárójel az előző rangsorhoz képest történt változás helyezést tekintve, a végén lévő szám pedig azt az időt jelöli, amikor az adásban az adott csapatról beszélünk.

Kiesőjelölt csapatok:

  • 12. Békéscsaba  [0] – 01:27
  • 11. Vasas [0] – 14:41
  • 10. Puskás Akadémia  [0] – 21:57

Alsóházi csapatok:

  • 9. Budapest Honvéd  [0] – 32:56
  • 8. Diósgyőr  [-1] – 38:21
  • 7. Újpest  [-1] – 47:30

Felsőházi csapatok:

  • 6. Paks  [+2] – 54:57
  • 5. Haladás [0] – 01:01:06
  • 4. Videoton  [-1] – 01:07:47

Dobogós csapatok:

  • 3. MTK  [+1] – 01:13:42
  • 2. DVSC  [0] – 01:19:01
  • 1. Ferencváros  [0] – 01:44:23

Ezúttal öt szerkesztő elemezte ki az NB I csapatait, ennek megfelelően az adásidő is hosszúra nyúlt. A mostani adásban tehát csibu, JuveFan, Lucas, Redboy és legújabb szerkesztőnk, Enderson vett rész.

Az adás mp3 formátumban letölthető itt: [Letöltés]