LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

InStat: DVSC – DVTK

Szezonbeli utolsó hazai meccsünk számszerű adatait vizsgáljuk meg ezúttal. Melyik csapat dominált jobban, mely játékosok teljesítettek átlagon felül, és ki volt a leggyengébb? Az InStat segítségével ezekre a kérdésekre is keressük a választ.

dvtki

dvtki1

Pici fölényben voltunk a labdabirtoklást tekintve, lövéssel viszont kétszer annyit próbálkoztunk mint a vendéket, igaz a pontossággal voltak gondok. Ezúttal átlag fölötti passzolási pontosságot értünk el, viszont szembetűnő, hogy magyar szinten is kevés párharc jellemezte az összecsapást.

dvtki2

A mezőnyből Jovanovics emelkedett ki legjobban, elképesztő mennyiségűt melózott, ezt mutatják a számok is: 87%-os passzolási pontosság, 52%-ban nyerte a párharcait, és bár itt nem látjuk, de rengeteget futott a meccsen. Varga szintén hasonló mennyiségű és minőségű munkát hajtott végre Jovanovics mellett, kettejük között mindössze az a gól jelenti a különbséget pontszámban. De ugyanígy dicsérhető még Bódi, Takács és Holman is, illetve a védőink és magas pontszámokat kaptak.