LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Július és augusztus legjobbja: Haruna Garba

A nyár véget ért, az új szezon viszont épphogy csak elstartolt. Első szavazásunkon most egy nagyobb időszakot öleltünk fel, hiszen 1,5 hónap alatt 8 tétmérkőzést játszott csapatunk, fele-fele arányban bajnokit és nemzetközi mérkőzést. Ezek alapján kellett kiválasztani a legjobb játékost, és most örömmel konstatálhattuk, hogy volt kik közül válogatni. Az első idei győztesünk pedig rögtön egy új igazolásunk lett, méghozzá Haruna Garba.

Kicsivel több, mint 400 szavazat érkezett a hét folyamán, így alakult ki a végeredmény. A versengés igazából két játékos között zajlott. A hamar beilleszkedő és már négy gólt szerző Garba a szavazatok 42%-át begyűjtve végzett az élen, de szorosan mögötte az új posztján ismét formába lendülő Varga Kevin futott be a második helyre (38%), az ő mérlege négy találat mellett négy gólpassz volt az első mérkőzéseken. A két játékost óriási szakadék követi, de említsük meg, hogy a harmadik helyet kapusunk, Nagy Sándor (5%) szerezte meg, akinek többek közt a Kukesi elleni sikeres párharcot, valamint a ZTE elleni győzelmet köszönhetjük.

A következő hónap kissé csonka lesz, hiszen csupán két bajnoki és egy Magyar Kupa találkozó vár a DVSC-re, de várjuk majd szavazataitokat akkor is.