LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Január és február legjobbja: Kusnyír Erik

Az év első szavazásán ismét lehetőségetek volt arra, hogy kiválasszátok január és február legjobb Loki játékosát. Erre legutóbb novemberben volt lehetőség, a decemberi szavazást ugyanis a gyenge eredmények miatt töröltük. Most viszont igazi meccsdömping volt, és bár az eredménysor vegyes, ezúttal volt értelme győztest hirdetnünk.

Az év első hónap legjobbja címet pedig nem más gyűjtötte be, mint fiatal és egyben univerzális játékosunk, Kusnyír Erik! Már második éve alapembere a csapatnak, ez idő alatt megfordult már jobboldali védőként és védekező középpályásként egyaránt, de láttuk már őt a középpálya szélén is. VItelkinél a középpályán kapott eddig lehetőséget, bár épp legutóbb, a Fradi ellen kellett újfent jobboldali védőként bizonyítania. Hogy a helyét mindkét poszton megállta, azt nem bizonyítja jobban az, hogy olvasóink 33%-a látta őt a legjobbnak a vizsgált időszakban. A további szavazatok szépen megoszlottak, főként két másik DVSC nevelésű játékos között: a második helyre a három gólt szerző Szécsi Márk futott be 21%-al, míg a harmadik a sérülése után jó formában visszatérő Bódi Ádám lett 16%-al.

Nincs már sok hátra a szezonból, ám addig is még három alkalommal választhatjátok meg a hónap legjobb játékosát. Remélhetőleg az eredmények is javuló tendenciát mutatnak majd.