LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Egy tucat

Telnek-múlnak a dolgos hétköznapok, a magyar bajnokság az idei évre már befejeződött, zajlik egy szokatlan időpontban és helyen rendezett világbajnokság, mindeközben pedig eltelt egy újabb év – a LokomotívBlog (elődje LokiBlog) a mai napon ünnepli 12. születésnapját. Az idei év azért is különleges, mert szeretett klubunk 2022-ben ünnepelte 120. születésnapját. A DVSC idén tehát éppen tízszer annyi idős, mint mi vagyunk.

Nehéz mit írni ennyi év után, korábban rendre felelevenítettük ilyenkor, hogy mi minden történt velünk az elmúlt egy évben, de már ez is olyan klisés. Mondhatjuk, hogy nekünk szerkesztőknek már a mindennapjaivá váltak az oldallal kapcsolatos dolgok, teendők, bár az évek múlásával már mi sem égünk azon a hőfokon, mint tettük azt 5-6 évvel ezelőtt. De ez természetes, hiszen közben mi is felnőttünk, mindenkinek megvan a maga elfoglaltsága a magánéletében. Azt azért szerencsére elmondhatom, hogy a jelenlegi gárdában nincs napirenden a befejezés gondolata – bár tudjuk, hogy vannak olyanok is, akik nagyon örülnének annak, ha végleg eltűnnénk az éterből. Azért reméljük, hogy többségben vagytok olyanok, akik szintén természetesnek veszik a létezésünket, és örömmel kattintanak akár naponta többször is az oldalunkra, hogy elolvassák egy-egy új bejegyzésünket, vagy meghallgassanak/megnézzenek egy új vlog epizódot, esetleg podcast adást.

Nem titok, hogy az én, és Csibu energiáját azért megosztja a Hamis Kilences is – ez is kvázi egy új projekt, hiszen  a nyáron zártuk le bő öt év után a Semleges Térfél projektet, és vágtunk bele az újba. Tekintsetek erre a platformra is úgy, mint a blogra, hiszen részben mi is szerkesztjük, és a szemléletünk is azonos a többi szerkesztőével. Vannak izgalmasnak tűnő terveink a jövőre nézve a H9-re is, de természetesen emellett a LokomotívBlogot sem fogjuk elhanyagolni.

Úgyhogy a részünkről nincs megállás, folytatjuk azt, amit az elmúlt egy évben, és azt megelőzően is nyomtunk. Köszönjük az eddigi, és a további figyelmeteket, követéseteket, hozzászólásaitokat, kritikáitokat.

Boldog születésnapot LokomotívBlog!