LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Játékoskeringő – 2014/2015 nyár

Nevek vannak a listán. Mindkét oldalon. És sok. A pletykák, sajtóhírek, találgatások útvesztőjében vagyunk, próbálunk eligazodni közöttük, megtalálni az utat, amely a világosság felé vezet. Cikkünk folyamatosan frissül a sajtóban megjelent pletykákkal és tényekkel teletűzdelve, melyekkel próbálunk mindig naprakészek lenni.

A nevekre kattintva megtekinthető a játékosok profilja a transfermarkt.com oldalon.

Érkezett:

Távozott:

Hírek, pletykák:

09. 14.: Magunk részéről lezártnak tekintjük ezt az unalmas és eseménytelen átigazolási időszakot, tartsatok velünk a télen is.

09. 03.: Cseke Benjámin nem akart a Lokiba szerződni, ezért nem jött létre végül az egyezség. Helyette az MTK focistája lett, és a Vasas osztozik a játékjogán a kék-fehérekkel. (forrás: nso.hu)

09. 02.: Az átigazolási időszak hivatalosan is véget ért, ez gyakorlatban annyit jelent, hogy pénzért már senkit nem fogunk eladni, kiéve ha ötödikéig valami török, vagy orosz csapat lecsap tőlünk valakire, ugyanis ott még pár napig lehet igazolni. Ettől függetlenül szabadon igazolható játékos érkezhet (aligha fog), és szerződést is bonthatunk még bárkivel (elképzelhető).

09. 01.: A Nemzeti Sport Online szerint bár szó volt róla, hogy Volas kölcsönbe igazol valahova, jelen állás szerint marad a szlovén csatár. (forrás: nso.hu)

09. 01.: Nagy Zoltán Nyíregyházára igazolt kölcsönbe.

09. 01.: Az NSO érdeklődésére kapott válaszból kiderül sok minden. Ahogy azt jeleztük, Lucas Marcolininek lejárt a szerződése, ő vélhetően hazatér Brazíliába. Információnkkal ellentétben Szűcs Istvánnak még fél évig szerződése van a csapattal, az NB III-as DEAC keretéhez tartozik, de jelenleg sérült. Visszatért Létavértesről Kuti Krisztián, és szintén a DEAC keretét erősíti. Két játékos esetleges kölcsönadása is felmerült. Az egyikük Dalibor Volas, akitől gyakorlatilag a nyár eleje óta szeretnénk megválni, a másikuk Nagy Zoltán, aki eddig kevés szerepet kapott. (forrás: nso.hu)

08. 31.: Ügynökük, Filipovic Vladan szerint befuthat még ajánlat a hajrában Varga Józsefért és Bódi Ádámért. (forrás: nso.hu)

08. 29.: Vukasin Poleksic Pécsre igazolt – végleg. A 32 éves kapus eligazolása számunkra nagy meglepetés, hiszen az eddigi öt bajnoki fordulóból négyszer ő állt a kapuban, mint ahogy Bernben is ő kezdett Novakovics helyett.

08. 26.: Azért végszóra csak kapunk egy kis hírmorzsát. A román élvonalban szereplő Astra Giurgiu kedvéért utasította vissza többek közt a Debrecent is a kétszeres román válogatott szélső, Aurelian Chitu. (forrás: nso.hu)

08. 26.: Kedves olvasóink! Az utóbbi évtized legunalmasabb átigazolási időszaka a mostani, szinte alig volt bármiféle mozgolódás a csapat körül. Pedig a magunk részéről arra számítottunk, hogy nem győzzük majd erővel a sok pletykát összegyűjteni, ehhez képest az utóbbi egy hónapban hatalmas pangás van, és hírértékű infót is csak szurkolói körökből, illetve saját magunk utánajárásának köszönhetően tudtunk összeszedni. Aligha lesz már nagy mozgolódás a hátralévő kis időben, esetleg 1-2 távozóra számíthatunk az esetleges EL kiesés után, érkező szinte kizárt, hogy lesz. Azért a szemünket még nyitva tartjuk a továbbiakban is.

08. 18.: Az NSO is megerősítette a napokban felfedezett átigazolást, miszerint Balajti Ádám végleg Mezőkövesdre igazolt. (forrás: nso.hu)

08. 15.: Szintén az MLSZ adatbankja szolgáltatta az infót, miszerint Balajti Ádám Mezőkövesdre igazolt, végleg.

08. 15.: Az MLSZ adatbankját böngészgetve tűnt fel, hogy Szécsi Gergő egy évig Kisvárdán szerepel majd kölcsönben.

08. 13.: Kovács Ádám egy évig Sopronban folytatja kölcsönben.

08. 09.: Szurkolói körökben terjedő pletykák szerint lehet hogy Dalibor Volas sem sokáig lesz már a DVSC játékosa. Bár ehhez nem kell nagy jós tehetség, nem volt a keretben a Felcsút ellen sem.

08. 07.: Egy kicsit frissítettük a listán a neveket. Korábbi történet, de csak most véltük felfedezni, hogy Bényei Balázs Kertész Tamáshoz hasonlóan Békéscsabán folytatja. Rajta kívül bár hír nem volt róla, nem volt nehéz utána járni, hogy Vinicius Galvaonak, Lucas Marcolininek, illetve Szűcs Istvánnak lejárt a szerződése, ők távoztak a klubtól. Változás lehet még az elkövetkezendő napokban, ugyanis Joel Damahouval közölte a stáb, hogy nem számítanak rá a továbbiakban. Még mindig van jó néhány töltelék játékos, akit nem sikerült végleg, vagy kölcsönbe adni – vagy sikerült, csak mi nem tudunk róla -, addig is ők lekerültek a listáról, ha lesz hír valakiről, azt jelezni fogjuk.

08. 04.: Albert István és Burics András az NB II-es Ceglédnél folytatják kölcsönben. (forrás: nso.hu)

07. 31.: A Vasas honlapjának tájékoztatása szerint Engel Alex Mezőkövesden folytatja. (forrás: vasasfc.hu)

07. 31.: Erről egy kicsit lemaradtunk. A télen szerződtetett Kovács Ádám hetek óta a másodosztályú Sopronnal edzett, és úgy tűnt, kölcsönbe odaigazol, ám vélhetően a sérülések és a pihentetések miatt visszarendeltük őt, és tagja lesz az MTK elleni keretnek is. (forrás: nso.hu)

07. 25.: A HAON-on olvasható hírek szerint nem áll tárgyalásban a Loki Erik Jendrisekkel, a szlovák támadó esetében is csak beajánlás történt a menedzserek részéről, így aligha lesz a DVSC játékosa. Vélhetően ugyanez a helyzet a másik szlovák futballistával, Saláta Kornéllal is. (forrás: haon.hu)

07. 24.: Két csatár van próbajátékon a Lokinál. Hogy kik azok, azt nem tudjuk. Forrás sincs.

07. 23.: A csakfoci.hu információi szerint a 37-szeres, 27 éves szlovák válogatott csatárral, Erik Jendrisekkel tárgyal a Loki. A támadó legutóbb az Energie Cottbusnál szerepelt, jelenleg azonban szabadon igazolható. Jendrisek 2010-ben tagja volt a szlovák válogatott világbajnoki keretének. (forrás: csakfoci.hu)

07. 20.: Négy játékosunk, Angyal Norbert, Sigér Dávid, Kondás Kristóf valamint Szatmári Csaba az NB II-ben szereplő Balmazújvárosban folytatják kölcsönben.

07. 16.: Kertész Tamás Békéscsabán folytatja kölcsönben. Az előző idényben Létavértesen szereplő fiatal támadó meghosszabbította lejáró szerződését a Lokival, majd Csabára került kölcsönbe, ahol ismét Zoran Spisljak irányítása alatt dolgozhat. (forrás: csakfoci.hu)

07. 16.: A 29 esztendős szlovák válogatott védő, Saláta Kornél az új kiszemelt. A játékos az elmúlt három esztendőt Oroszországban töltötte, előtte pedig Szlovákiában futballozott. Elmondása szerint három konkrét ajánlata van, a Debrecenen kívül a Sturm Graz és a Liberec hívja őt. Hétvégéig szeretné lezárni az ügyet, és egy évre kötelezén el magát valahova. (forrás: nso.hu)

07. 15.: Nagyon nagy a csend, legalábbis ha a lap aljára pörgetünk, és felelevenítjük, hogy mi volt tavaly ilyenkor, ahhoz képest mindenképp, bár az tudva levő volt, hogy idén nem lesz akkora játékosmozgás, mint tavaly. Viszont felettébb érdekes, és említésre méltó, hogy ez idáig Gyurján Bencét leszámítva nem volt próbajátékosunk, legalábbis olyan nem, akit nyilvánosságra hoztak volna, ez pedig az eddigi gyakorlattal ellentétes, hiszen minden átigazolási időszakban volt legalább 2-3 próbajátékos a csapatnál. A nagy csend ellenére ne gondolja senki, hogy már nem fogunk igazolni, hiszen Kondás Elemér nem győzi hansúlyozni, hogy egy belső védőt és egy csatárt továbbra is keresünk, nyilván próbálunk minőségi játékost kipécézni, akit nem is feltétlen kell próbajáték során tesztelni, de ilyen játékost nagyon nehéz találni, pláne ingyen. Emiatt alaposan szét kell nézni a piacon, és nem megy egyről a kettőre az ilyen játékosok leigazolása. Mi minden esetre várjuk türelemmel a híreket, és reménykedünk benne, hogy a nyár végéig legalább két minőségi játékossal bővül még a keretünk. A kiszemeltek listáját is frissítettük, az eddigi nevek közül Balázs Benjámin Portugáliába igazolt, Bognár István egy lépésre van a DVTK-tól, míg Pintér Ádám nevét egyetlen kósza pletyka erejéig dobták be velünk kapcsolatban.

07. 10.: A klub a hivatalos honlapon jelentette be, hogy Pölöskey Péter végleg Pécsre igazolt. Örömteli, hogy szabadulunk a ballaszttól.

07. 04.: A klub a hivatalos honlapon közzétett közleményben cáfolta ugyan a Hiroshi Ibusukival kapcsolatban terjedő pletykákat, mégis arról írt egy spanyol forrás, hogy megegyezett klubunkkal. Bár tudjuk, hogy a klub 1-2 komoly nyugat-európai erősítést tervez, mégis csak egy újabb pletykának tudjuk be, így többet nem is tervezünk foglalkozni az üggyel. Ennél sokkal fontosabb, hogy a VASAS 3 évre végleg megszerezte tőlünk Gál Mátyást. Sok sikert, és a tehetsége kibontakoztatását kívánjuk neki!

07. 03.: Egy igazán kesze-kusza történet fog ebből kialakulni. A Vasas hivatalos honlapján megjelent hír szerint a klub 15 millió forintért értékesítette Cseke Benjámin játékjogát, melyet a DVSC vett meg. A játékos szerződésében volt egy olyan opció, miszerint ha a Vasas 2014. június 30-ig nem adja el a játékost egy számára előnyös csapathoz, akkor szabadon igazolhatóvá válik. A Vasas emiatt adta el a DVSC-nek a játékost, aki azonban nem hajlandó megjelenni a DVSC-nél, annak ellenére, hogy játékjogával a Loki rendelkezik. A történet egészét érdemes elolvasni a forrásban megjelölt linken. (forrás: vasasfutballclub.hu)

07. 01.: A klub a hivatalos honlapon közzétett közleményben cáfolja a Sergiy Nazarenko és Hiroshi Ibusukival kapcsolatban terjedő pletykákat. Mindkét játékost beajánlották a klubnak, de egyiket sem igazoljuk le.

06. 30.: Egy nagyon meredek pletykát találtunk az internet zeguzugában. Egy, a Valenciával foglalkozó spanyol hírportál szerint a Valencia tartalékcsapatában futballozó 23 éves japán Hiroshi Ibusuki a DVSC-hez igazolhat. A 197(!) centiméter magas támadó 7-szer volt eredményes a spanyol harmadosztályban szereplő Valencia B-ben, szerződése egy év múlva járna le. A hírportál szerint, amennyiben a DVSC tovább értékesítené a labdarúgót, úgy az átigazolási díj 50%-a a Valenciát illetné meg. A hír akár igaz, akár nem (inkább nem), ő lehetne a DVSC történetének első ázsiai labdarúgója. (forrás: valencianews.es)

06. 30.: A Nemzeti Sport információi szerint két napon belül Magyarországra jön és tárgyalni fog a DVSC vezetőivel az 56-szoros ukrán válogatott Sergiy Nazarenko. A 34 éves támadó középpályás karrierje nagy részét a Dnipro Dnipropetrovsk együttesénél töltötte, 2011 óta pedig a Tavriya Simferopol csapatát erősíti. Nazarenko ott volt a 2006-os VB-n és a 2012-es EB-n is. (forrás: nso.hu)

06. 29.: Spitzmüller István Nyíregyházára igazolt. Saját nevelésű védekező középpályásunk végleg igazolt az újonc csapathoz. Bár sokan nem szerették őt a szurkolók közül, mi azért sok sikert kívánunk további pályafutásához.

06. 29.: Az oroszországi légióskodásból hazatérőben lévő Pintér Ádámot a Felcsúton kívül a Győr és a Loki is szívesen látná. Előbbi ajánlatát azonban már vissza is utasította a játékos. A válogatott játékos egyébként védekező középpályásként és belső védőként bevethető, nálunk csak utóbbiként jöhetne szóba. (forrás: csakfoci.hu)

06. 26.: Majdnem két tucat játékos távozását jelentette be a klub a hivatalos honlapon! A következő szezonban nem ad kölcsön egyetlen játékost sem a Létavértesnek a DVSC, helyette az NB I-ből a Kecskemét és a Nyíregyháza, az NB II-ből pedig a Balmazújváros, a Békéscsaba, a Vasas, a Szeged, a Szolnok és a Zalaegerszeg kap kölcsön vagy végleg játékosokat a Lokitól. A DVSC-TEVA az idei átigazolási időszakban a következő húsz labdarúgó játékjogát értékesíti vagy kölcsönadja a fent említett kluboknak: Szécsi Márk, Szécsi Gergő, Kovács Ádám, Balajti Ádám, Pölöskey Péter, Króner Martin, Szatmári Csaba, Bényei Balázs, Király Vitalij, Kondás Kristóf, Kertész Tamás, Gál Mátyás, Engel Alex, Burics András, Kuti Krisztián, Hajdu István, Albert István, Sigér Dávid, Angyal Norbert, Kinyik Ákos.

06. 26.: Gyurján Bence ügye még nem lefutott, a középpályás visszatért Szombathelyre, de még zajlanak a tárgyalások a két csapat között. (forrás: nb1.hu)

06. 24.: Még egy játékost kihúzhatunk a listánkról, ugyanis Halmosi Péter szerződést hosszabbított a Haladással, így a középpályás nem igazol a Lokiba. (forrás: nso.hu)

06. 24.: Közben pedig a Zalaegerszeg hivatalos honlapján jelentette be, hogy egy évre kölcsönvették Króner Martint. (forrás: ztefc.hu)

06. 24.: Úgy tűnik, elhamarkodottan jelentettük ki, hogy Gyurján Bence már a Loki játékosa. Bár a fiatal támadó pályára lépett hétvégén az edzőmeccsen, teljesítményével nem voltak maradéktalanul elégedettek, így visszaküldték Szombathelyre. Emiatt Balajti Ádám sem tudta elkötelezni magát a Haladáshoz, úgy fest, ebből a cseréből igy semmi nem lesz. (forrás: rangado.hu)

06. 21.: A Loki hivatalos honlapja is leközölte a hírt, és most már tudjuk, hogy szerencsére csak kölcsönről van szó.

06. 20.: Koller Krisztián, és ami számunkra fontosabb, Szécsi Márk is Nyíregyházán folytatja. A Szpari hivatalos honlapjának tájékoztatásából nem derül ki, hogy fiatal támadónk kölcsönbe, vagy végleg került a riválishoz, reméljük, hogy előbbi, és hosszú távon számolunk majd vele. (forrás: nyiregyhazaspartacus.hu)

06. 20.: Kémeink jelentették, Gyurján Bence már Debrecenben van, tán edzett is az akadémián, a szerződésaláírásra, és a hivatalos bejelentésre azonban még várni kell.

06. 19.:Gál Mátyás és Engel Alex kölcsönszerződése június végén lejár – mondta Vancsa Miklós ügyvezető a klub honlapján. – Szima Gábor, a Debrecen tulajdonosa biztosított bennünket, hogy elsőbbséget élvezünk még a Nyíregyházával szemben is. De természetesen ebben az esetben a pénznek lesz szerepe, annak, hogy ki mennyit ajánl. Ami nekünk nagyon fontos és örvendetes, hogy mindkét játékos kijelentette: egyértelműen és kizárólag a Vasasban szeretnék folytatni pályafutásukat, ha a Debreceni VSC nem számít rájuk.” (forrás: nso.hu)

06. 18.: Bár hivatalos bejelentés nincs, minden jel arra mutat, hogy újabb játékost igazoltunk. Artner Tamás egy interjúban elárulta, hogy a Haladás Balajti Ádámra cserélte fiatal tehetségét, Gyurján Bencét. A 22 éves középpályás 2011-ben mutatkozott be az NB I-ben, viszont igazán csak idén tudott gyökeret ereszteni a Haliban, hiszen 25 mérkőzésen lépett pályára, és a Kecskemét ellen megszerezte első élvonalbeli gólját. Gyurján elsősorban a középpálya baloldalán bevethető. (forrás: haladasfc.nyugat.hu)

06. 17.: Immár hivatalos, hogy Varga József másfél év után visszatér a Lokiba, ezt Szima Gábor jelentette be sajtótájékoztató keretében. Szó esett arról is, hogy egy gyors védőt, középpályást, és csatárt szeretne igazolni a klub. (forrás: nso.hu)

06. 17.: Bernáth Csaba befejezi aktív pályafutását, visszavonul a profi futballtól. A 35 éves jobbhátvéd a Loki mind a hét bajnoki címének részese volt, így igazi legendája a klubnak. A Lyon elleni találkozó lesz a búcsúmérkőzése. Köszönünk mindent Bernie, sok sikert a civil életben! Ezzel párhuzamosan Dombi Tibor játékosedző lesz az NB III-as DEAC-nál, de Ligakupa és Magyar Kupa találkozókon még láthatjuk őt a Lokiban, tehát hivatalosan még nem vonult vissza. Mindezt sajtótájékoztató keretében jelentették be az érintettek.

06. 17.: A mai nappal megkezdődött a felkészülés a 2014-2015-ös bajnoki idényre. Immár az is hivatalos, hogy Vukasin Poleksic és Szécsi Márk visszatértek Kecsekmétről.

06. 12.: A Kecskemét szeretné kölcsönvenni Szatmári Csabát is. (forrás: csakfoci.hu)

06. 06.: Zoran Spisljak, a Békéscsaba frissen kinevezett edzője a Lokiból és a Létavértesből erősítené meg együttesét, melynek nem titkolt célja az NB I-be való feljutás kivívása. A kiszemeltjei: Spitzmüller István, Ferenczi János, Kovács Ádám, Kertész Tamás. Természetesen csak kölcsönbe szeretné megkapni ezeket a játékosokat. (forrás: csakfoci.hu)

06. 05.: Lejár a Vasasnál a kölcsönszerződése Gál Mátyásnak, de a védekező középpályás nem tér vissza Debrecenbe, a Nyíregyháza szeretné őt kölcsönvenni. (forrás: nso.hu)

06. 03.: Halmosin kívül még egy játékost kinéztünk a Haliból, nevezetesen Gyurján Bencét, legalábbis a csakfoci.hu szerint. (forrás: csakfoci.hu)

06. 03.: A klub hivatalosan is megerősítette Aleksandar Jovanovic leigazolását, bosnyák játékos 2+1 évre írt alá.

06. 03.: Kondás Elemér volt a DIGISport Reggeli Start című műsorának vendége, ahol az igazolásokkal kapcsolatos kérdésnél megerősítette azt az információt, hogy a Ferencváros játékosa, Aleksandar Jovanovic Debrecenben folytatja a pályafutását (A videón 9:20-tól látható). Ezen kívül megtudhattuk azt is, hogy Varga Józsefnek még két évig él a szerződése a Lokival, a sorsa egyelőre bizonytalan. (forrás: digisport.hu)

06. 03.: Így a szezon befejeztével tekintsük át röviden, hogy hogyan alakulhat a Loki következő évi kerete. A jelenlegi csapatból várható néhány játékos távozása, elsősorban légiósoké a már ismert légióskorlátozás miatt, illetve olyan labdarúgóké, akik nem számítottak alapembernek. A csatársorból a Dalibor Volasl’Imam Seydi duóból az egyik szinte biztosan távozik, de az sem kizárt, hogy mindkettő. Jelenleg Volasnak van nagyobb sansza a váltásra, akit a szezon végére a szakmai stáb látványosan mellőzött. A középpályáról elsősorban Varga József és Selim Bouadla sorsa bizonytalan, előbbi vélhetően szeretné továbbra is külföldön folytatni pályafutását, ha megfelelő ajánlat érkezik érte, akkor minden bizonnyal távozik. Bouadla esete annyiban hasonló, hogy már a télen vitte volna őt egy külföldi csapat, ám vezetői döntés értelmében végül maradt a csapatnál. Azonban jövő nyáron lejár a szerződése, így ha mindenképp váltani szeretne, mi pedig pénzt szeretnénk belőle látni, akkor idén nyáron van az utolsó lehetőségünk, hogy pénzért értékesítsük őt. Az eladása mellett szól, hogy pótlását már a télen megoldottuk Mihelic személyében.

06. 03.: A Kecskemét szeretné újabb egy évre kölcsönvenni Vukasin Poleksicet és Szécsi Márkot. (forrás: csakfoci.hu)

06. 02.: Kondás Elemér elmondta, hogy egy-két, maximum három-négy játékost terveznek igazolni a nyár folyamán. Szakvezetünk örömmel venné, ha Varga József Debrecenben maradna, ám egyelőre nem tudni mi lesz az ő sorsa. (forrás: nso.hu)

05. 30.: Halmosi Péter nem fogadta el a Haladás szerződéshosszabbítási ajánlatát, így biztosan távozik a klubtól, ami pedig azt jelenti, hogy gyakorlatilag a DVSC játékosának tekinthetjük őt, hiszen tett arra utaló nyilatkozatot, hogy amennyiben elhagyja a Halit, úgy Debrecen felé veszi az irányt, illetve köztduott a Loki érdeklődése is Halmosi iránt. (forrás: nso.hu)

05. 29.: Bognár István kivásárlási ára 100 ezer euró, azaz 30 millió forint, magyar szinten azért ez nem jelentéktelen összeg. A DVSC mellett a DVTK is szívese látná a soraiban, kérdés, hogy mi hajlandóak vagyunk-e ennyit kifizetni érte. (forrás: nso.hu)

05. 28.: Pölöskey Péter távozik Pécsről, de nem Debrecenbe tér vissza, menedzsere csapatot keres neki. Közben az is kiderült, hogy a Kecskemét vinné őt. (forrás: nso.hu)

05. 28.: Balázs Benjámin: „Elismerem, tárgyaltam a Debrecennel, de egyelőre nem döntöttem, hol folytatom.” A Kaposvár csapatkapitányát a DVTK és az Újpest is szívesen vinné rajtunk kívül. (forrás: nso.hu)

05. 27.: A Nemzeti Sport keddi számában egy érdekes mondatot olvashattunk: a lap szerint a vasárnapi bajnokin a lelátón foglalt helyet egy szerb csatár, akit le szeretnénk igazolni. (forrás: Nemzeti Sport)

05. 27.: Róka Géza volt a vendége a Sport TV Mai Helyzet című műsorának, melyben több dologra is kitért a klubbal kapcsolatban. Ami számunkra érdekes lehet, hogy a nyáron védővel és támadóval erősítetnénk a Bajnokok Ligája küzdelmeire. (forrás: nb1.hu)

05. 20.: További 600 ezer eurójába fájt volna a Boronak Varga József szerződtetése, erre pedig nincs anyagi forrásuk. Vargáért a kölcsönszerződés értelében már 350 ezret kifizettek az angolok, így ha sikerülne őt 1 millió euró körüli áron egy erősebb csapatnak eladni, azzal a játékos, és a klub is jobban járna, mintha a másodosztályban szereplő gárda vásárolta volna meg. (forrás: nso.hu)

05. 19.: Varga Józsi nem lesz a Middlesbrough játékosa! Elmondása szerint, mivel a csapat nem jutott fel az első osztályba, így nincs pénzük, hogy kivásárolják őt a DVSC-től. Ez sajnos egyik félnek sem jó: a klub jelentős bevételtől esik el, míg Varga nem tudott megragadni annál a csapatnál, ahol alapember volt, és jól ment neki a játék. Ez persze nem jelenti azt, hogy újra a Lokiban fog játszani, minden bizonnyal megpróbáljuk őt értékesíteni a nyár folyamán. (forrás: nso.hu)

05. 14.: Bognár Istvánt rajtunk kívül még a Fradi, a Vidi és az Újpest is figyeli. Egy évig van még élő szerződése a Mezőkövesddel, de minden valószínűség szerint távozik az NB I-ből kieső csapatból. (forrás: csakfoci.hu)

05. 13.: Varga József és Tőzsér Dániel a Lokival készül. Előbbi nem meglepő, utóbbi annál inkább, bár nem kell egyből arra gondolni, hogy Debrecenben folytatják. Mindkettőjük számára befejeződött a szezon a klubcsapatiknál, így a válogatott mérkőzésig Debrecenben készülnek. Varga Józsi papíron a Loki játékosa, ám a Boro minden bizonnyal igényt tart majd rá, hiszen alapembernek számított a másodosztályú csapatnál. Tőzsér esetében is van debreceni kötődés, hiszen ifista korában itt nevelkedett, valamint egy mérkőzésen pályára lépett a felnőttcsapatban, szolgálataira minden bizonnyal továbbra is igényt tart a Watford. (forrás: haon.hu)

05. 12.: Kubatov Gábor megerősítette, hogy Jovanovic biztosan távozik a nyáron a Fraditól, ugyanis nem hosszabbítja meg lejáró szerződését. (forrás: nb1.hu)

05. 10.: Szintén mai pletyka, miszerint Tipszmiksz Csabi legjobb barátját, a Kaposvár egyik legjobb játékosát, Balázs Benjámint szerződtetnénk. A 24 éves középpályás évek óta a Rákóczi meghatározó embere, és az idei pocsék szezonban is a csapat egyik legjobbja volt. Benne látunk rációt, és mivel ingyen lenne, nincs ellene kifogásunk, hogy esetleg szerződtessük. (forrás: nso.hu)

05. 10.: A Nemzeti Sport Online szerint vinnénk a Fradi multifunkciós légiósát, Aleksandar Jovanovicot. A 28 éves bosnáyk játékos a védelem mindkét szélén, illetve a középpálya jobb oldalán is bevethető. Ez a pletyka több sebből is vérzik: Szima Gábor légióskorlátozása miatt eléggé elképzelhetetlennek tűnik, hogy olyan légióst szerződtessünk, aki nem fér be a kezdőbe, márpedig Jovanovic egyik szélső védőnktől sem jobb, ő egy tökéletes cserejátékos lehetne. Emellett az sem valószínű, hogy a Fradi nem tartana rá igényt. (forrás: nso.hu)

05. 08.: Már a télen is téma volt Bognár István leigazolása, akkor azonban Róka Géza annyit nyilatkozott vele kapcsolatban, hogy figyeljük őt, de érthetően még nem igazoltuk le. Most újra bedobták a nevét, sőt, állítólag Szima Gábor már egyeztetett Tállai Andrással, a Mezőkövesd tulajdonosával a fiatal középpályásról. Mivel a Kövesd minden bizonnyal búcsúzik az élvonaltól, így biztosra vehető Bognár távozása, ez esetben pedig nagy rá az esély, hogy Debrecenben kössön ki (forrás: civishír.hu)

05. 06.: A csakfoci.hu szerint Halmosi Pétert csábítja a Loki. A rutinos, 34 éves szélsőnek lejár a szerződése Szombathelyen, amit egyelőre még nem újítottak meg. Halmosi elmondása szerint szívesen maradna a Halinál, de ha nem hosszabbítanak vele, akkor kész a váltásra. A hétközben a Nemzeti Sportban vele közölt interjúban megerősítette, hogy egy élcsapat csábítja, de azt nem mondta, hogy ez a DVSC lenne. (forrás: csakfoci.hu)

05. 10.: Szép napot kívánunk minden kedves olvasónknak! Nagy nap ez a mai: este 20 órától birtokban vesszük az új stadionunkat, melyre már oly régóta várunk. Ezzel egyidőben közkívánatra újra beindítjuk átigazolási rovatunkat, mivel az utóbbi időben több minket érintő pletyka is felültött a fejét. Úgyhogy innentől érdemes lesz olvasni a rovatot, mert naprakészen gyűjtünk össze minden minket érintő pletykát, vágjunk is bele!


Korábbi rovataink:

1819tel

nyari

nyari

nyari

teli

nyari

1516tel

1516nyar

1415tel

1415nyar

1314tel

1314nyar