LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Játékoskeringő – 2016/2017 nyár

Nevek vannak a listán. Mindkét oldalon. És sok. A pletykák, sajtóhírek, találgatások útvesztőjében vagyunk, próbálunk eligazodni közöttük, megtalálni az utat, amely a világosság felé vezet. Cikkünk folyamatosan frissül a sajtóban megjelent pletykákkal és tényekkel teletűzdelve, melyekkel próbálunk mindig naprakészek lenni.

A nevekre kattintva megtekinthető a játékosok profilja a transfermarkt.com oldalon.

Érkezett: 

Távozott:

Érkezhet: 

Távozhat: –


Hírek, pletykák:

09. 18.: Kivártunk még két hetet, de semmi jel nem utal arra, hogy történne még játékosmozgás, így a 2016-2017-es nyári átigazolási szezont hivatalosan is lezártnak tekintjük.

09. 02.: Ivan Bobko személyében ukrán szélsőt igazolt a DVSC. A szerződés hosszát nem hozták nyilvánosságra.

09. 01.: Ahogy az várható volt, Völgyi Dániel érkezését is bejelentette a klub. A 29 éves balhátvéd két évre írt alá. Ezzel alighanem lezárult a játékosmozgás a DVSC háza táján, de még legalább egy hetet kivárunk azért, mielőtt lezárnánk aktuális átigazolási rovatunkat.

09. 01.: Az átigazolási időszak hivatalosan lezárult, innentől már csak szerződéssel nem rendelkező játékosokat lehet szerződtetni. Ez többek közt azt is jelenti, hogy Pölöskei Zsolt már biztosan nem érkezik, Verpecz István pedig nem igazol Felcsútra. Vélhetően egyébként Völgyi Dániel érkezésével számunkra is véget érnek az igazolások.

08. 31.: Völgyi Dániel szerződést bontott a Gyirmóttal, így alighanem holnap az ő érkezését is bejelenti a klub,

08. 31.: Tőzsér Dániel három évre aláírt a DVSC-hez.

08. 31.: Újabb távozókLudánszki Bence és Kertész Tamás Kaposvárra igazoltak, méghozzá végleg. Bokros Tibor pedig kölcsönbe visszakerült Balmazújvárosra.

08. 31.: Nagyon kicsi a sansz arra, hogy a korábban felvetett Sós Bence és Barna Szabolcs visszatérjenek a kölcsönjátékból. Előbbi helyére úgy tűnik, hogy bőven meglesz létszámban a csapat, míg Korhut helyére Völgyi érkezhet, ez esetben utóbbi visszatérése sem opció.

08. 31.: A Civishír megbízható forrásból úgy értesült, hogy a DVSC megállapodott Tőzsér Dániellel és Völgyi Dániellel. Előbbi Angliából tér haza hosszú idő után Debrecenbe, míg utóbbi Gyirmótról érkezik Korhut Mihály helyére. (forrás: civishir.hu)

08. 30.: A balhátvéd posztra Völgyi Dániel érkezhet Gyirmótról. (forrás: nso.hu)

08. 30.: Idő közben pedig egy újabb távozó, Kulcsár Tamás a Vasasba szerződött.

08. 30.: És van még egy harmadik érkező is, a román Ioan Filip is csatlakozott. A 27 éves védekező középpályás az FC Viitorultól érkezett. Ő három évre szerződött a DVSC-hez.

08. 30.: Igaznak bizonyult a hír, Chuka Derick Ogbu két évre aláírt a DVSC-hez. A 26 éves nigériai támadóért nem fizetett a DVSC, ugyanis szabadon igazolható volt.

08. 30.: Könyves Norbert három évre Debrecenbe szerződött.

08. 30.: Nigériai csatár a Lokiban? A mértékadó transfermarkt már a Loki keretében jelzi a 26 éves Derick Chuka Ogbut. A 26 éves támadó szabadon igazolható, legutóbb Japánban futballozott. (forrás: dehir.hu)

08. 30.: Kulcsár – Könyves csere a láthatáron a Vasassal. (forrás: nso.hu)

08. 29.: A Hapoel hivatalos Facebook oldalán jelentette be, hogy 600 ezer euróért szerződtette Korhut Mihályt.

08. 29.: Újabb kiszemelt a középpályára: Tőzsér Dániel hazatérhet a QPR-tól. (forrás: nso.hu)

08. 29.: Hihetetlen, hogy mennyire pörögnek a pletykák. A csakfoci szerint ezúttal Verpecz István távozása van képben, a kapust egy évre a Puskás Akadémia veheti kölcsön. (forrás: csakfoci.hu)

08. 29.: Immár hivatalos, hogy Varga József a Videotonba igazolt.

08. 29.: A hírek szerint döntöttek a Vidinél, és megveszik Varga Józsefet. Eközben Pölöskei Zsolt az ellenkező utat járhatja be, a 25 éves középpályás ugyanis létszámfölöttivé válik a fehérvári csapatnál, és a DVSC szeretné őt leigazolni. (forrás: csakfoci.hu)

08. 28.: Korhut Mihály pedig a hírek szerint ma érkezik meg Izraelbe, és egy-két napon belül aláírhat a Hapoel Beer Shevánhoz. (forrás: nso.hu)

08. 28.: Védekező középpályás érkezhet Romániából: a George Hagi csapatában futballozó 27 éves Ioan Filip költözhet a Cívisvárosba. (forrás: rangado.hu)

08. 26.: Hogy az érkezőkről is essen néhány szó: küszöbön van a megegyezés Könyves Norberttel, emellett pedig napirenden van Sós Bence visszarendelése Mezőkövesdről. Ha pedig Korhut is távozik, akkor minden bizonnyal Barna Szabolcs is visszatér Nyíregyházáról.

08. 26.: Sajtóhírek szerint a Hapoel Beer Sheva ajánlatot tett Korhut Mihályért. Az izraeli bajnokcsapat egy hajszállal maradt le a BL csoportkörről, cserébe viszont az EL főtábláján szerepelhetnek. (forrás: nso.hu)

08. 26.: Szintén távozhat Kulcsár Tamás, a rutinos támadó Mezőkövesden köthet ki. (forrás: rangado.hu)

08. 24.: A Nemzeti Sport értesülései szerint Könyves Norbert szerződést bontott a Vasassal, és napokon belül aláírhat Debrecenbe. (forrás: nso.hu)

08. 23.: Komoly esély mutatkozik arra, hogy Varga József a Videotonhoz távozzon. A középpályást már a nyár elején is csábította a fehérvári csapat. (forrás: csakfoci.hu)

08. 23.: Tisza mellett további játékosok távozása várható, ugyanakkor a hivatalos honlap tájékoztatása szerint az elkövetkezendő egy hétben 4-5 új játékos érkezésére is van kilátás.

08. 23.: Tisza Tibor Nyíregyházára igazolt. Mint azt többször is jeleztük már, a támadónak decemberben lejárt volna a szerződése, és már korábban előszerződést kötött a Szparival, így legkésőbb a télen távozott volna.

08. 22.: Slakta Balázzsal szerződést bontott a klub.

08. 11.: Bozidar Radosevic az iráni Persepolis FC-hez szerződött. A közel-keleti csapat már a télen is szerette volna megszerezni a hálóőrt.

08. 05.: Bozidar Radosevic távozik a DVSC-től. A játékos maga kérte szerződése felbontását, mivel érzése szerint kevés esélye lett volna játszani.

08. 01.: Barna Szabolcs mellett még két játékost, Kinyik Ákost és Berdó Pétert is kölcsönadta a DVSC. Előbbi Budaörsre, utóbbi Szolnokra került.

07. 28.: Braniszlav Danilovics egy évig, kölcsönben a DVSC-nél folytatja

07. 27.: Barna Szabolcs kölcsönben Nyíregyházán folytatja a következő szezonban.

07. 11.: Koval Viktor négy évre aláírt. A 19 éves belső védő a Dunaújvárostól érkezett.

07. 09.: A Cegléd 20 éves kapusát, Verebélyi Konrádot teszteljük.

07. 05.: Barna Szabolcs is Nyíregyházán edz, a fiatal tehetség vélhetően kölcsönbe kerülhet a riválishoz. (forrás: szon.hu)

07. 05.: Ahogy az várható volt, Máté Péter Nyíregyházára szerződött.

07. 02.: A Nyíregyháza Máté Péterrel erősítene az NB II-re. (forrás: csakfoci.hu)

07. 01.: Fiatal tehetségünk, Deczki Máté a Stoke Cityhez szerződött, ahogy azt korábban már sejteni lehetett. (forrás: civishir.hu)

06. 29.: Nagy Kevin és Karikás Krisztián visszatérnek Debrecenbe a balmazújvárosi kölcsönjátékból. (forrás: balmazfoci.hu)

06. 29.: Megtalálta új csapatát Ibrahima Sidibe, aki a belga harmadosztályban szereplő KSK Hasselt együtteséhez szerződött.

06. 25.: Rácz Gergő és Koval Viktor a Lokival készül.

06. 21.: Bokros Tibor a DVSC-be szerződött. A Balmazújvárostól érkező 26 éves jobbhátvéd három évre írt alá.

06. 21.: Az MTK-ban futballozó 19 éves Tóth Milán próbajátékon vesz részt a DVSC-nél. A fiatal támadó gólkirály volt a tavalyi korosztályos bajnokságban.

06. 21.: Szilvási Péter visszatért a mezőkövesdi kölcsönjátékból, Sós Bence viszont egy évig még Pintér Attila csapatában futballozik.

06. 11.: Mészáros Karol Debrecenben folytatja! A 22 éves 20-szoros szlovák utánpótlás válogatott támadó a Puskás Akadémiától érkezett, arról nem kaptunk tájékoztatást, hogy mennyi időre írt alá.

06. 11.: Bokros Tibor a csapattal készül, Milovan Petrovikj viszont hazautazott, vele nem tudott megállapodni a klub. (forrás: haon.hu)

06. 09.: A 26 éves, diósgyőri nevelésű Bokros Tibor az NSO értesülései szerint a Debrecennél edz, de egyelőre nem történt megállapodás a klubok, illetve a játékos között. A jobbhátvéd 22 bajnokin játszott a vasárnap véget ért NB II-es szezonban a Balmazújváros színeiben.

06. 09.: Ahogy az várható volt, Lázár Pál két évre aláírt a Diósgyőrhöz.

06. 09.: Lázár Pál orvosi vizsgálaton vett részt a DVTK-nál, minden bizonnyal a borsodi együtteshez szerződik. (forrás: nso.hu)

06. 07.: A Honvéd hivatalos honlapján cáfolja, hogy Botka Endre Debrecenbe tartana.

06. 06.: A legújabb kiszemeltünk Botka Endre a jobbhátvéd posztra. A Kispest 21 éves fiatalja már a válogatott bő keretének is tagja volt. (forrás: haon.hu)

06. 03.: A macedón Milovan Petrovikj próbajátékon szerepel a DVSC-nél.

06. 02.: Pletykaszinten felmerült Branislav Danilovics leigazolása. A szerb hálóőr a Videotonnál volt kölcsönben a Puskás Akadémiától ebben a szezonban.

06. 02.: Lázár Pál távozik a DVSC-től. A védőnek június végén járt volna le a szerződése, a felek viszont úgy döntöttek, hogy nem hosszabbítanak, sőt, ki sem tölti a hátralévő időt, így már most elhagyta a csapatot.

06. 01.: Geoffrey Castillion visszatért a felcsúti kölcsönjátékból, és a csapattal készül.

05. 31.: Bódi Ádám a Videotonba szerződött. A 25 éves középpályásért 172 millió forintot (mai árfolyamon kb. 550 ezer eurot) fizetett a székesfehérvári klub. Bódi 3+1 évre kötelezte el magát új csapatához.

05. 31.: Danilo Szekulics személyében szerb középpályással erősödött a DVSC kerete. A 26 éves védekező középpályás a Vojvodina együttesétől érkezett, és négyéves szerződést között a klubbal.

05. 31.: A macedón sajtó tényként közli, hogy Milovan Petrovikj 1+1 évre a DVSC-be szerződik. A 26 esztendős, ballábas védekező középpályás hat esztendeje futballozik a Rabotnickiben, értékét a transfermarkt 500 ezer eurora becsüli. (forrás: haon.hu)

05. 30.: Bódi mehet, Varga maradhat? Mint ismert, mindkét játékost kinézte magának a Videoton, előbbi esetében jó esély mutatkozik arra, hogy Vidi-szerelésbe öltözzön, utóbbival viszont hosszabbítana a klub, a játékos pedig hajlik a hosszabbításra. (forrás: csakfoci.hu)

05. 28.: Laczkó Zsolt visszatér? Egykori balszélsőnknek lejárt a szerződése Békéscsabán, már majdnem a Videotonba szerződött, de végül nem jött össze a transzfer. A csakfoci szerint most felmerült a neve Debrecenben is, mint lehetséges igazolás. Annyi bizonyos, hogy Korhut EB szereplése miatt kellene valaki arra a posztra. (forrás: csakfoci.hu)

05. 28.: A Békéscsaba hivatalos honlapja szerint Bényei Balázs egészen biztosan jövőre is a lilák keretét alkotja majd, így az ő nevét kihúzhatjuk a listánkról. (forrás: 1912elore.hu)

05. 25.: Nincs még konkrétum Bódi és Varga ügyében, de napokon belül lehet. A tegnapi igazgatósági ülésen szó volt az esetleges erősítésekről is, a nyáron érkeznek majd próbajátékosok. (forrás: haon.hu)

05. 25.: NB II-es gólkirály-jelölt iránt érdeklődünk a csakfoci.hu szerint. A 22 éves Daru Bence 17 találattal vezeti a góllövőlistát az NB II-ben, korábban a Honvédnál nevelkedett, jelenleg a ZTE labdarúgója. (forrás: csakfoci.hu)

05. 24.: Kapusposzton is várható változás a csapatban. A legújabb hírek szerint az Újpest 22 éves utánpótlás válogatott kapusát, Banai Dávidot szemeltük ki erre a posztra. Vélhetően azért kényszerül kapusvásárlásra a klub, mert Bozidar Radosevic jövője kérdéses, Nenad Novakovic szintén távozófélben van, míg Balogh János folyamatos sérülései miatt nem volt bevethető tavaly, Verpecz István pedig nem tud megbízható teljesítményt nyújtani. (forrás: csakfoci.hu)

05. 24.: A sajtóban felvetődött Lencse László, mint esetleges érkező neve. A támadó tavasszal Újpesten játszott kölcsönben, azonban a lilák vélhetően nem vásárolják meg a játékjogát a Puskás Akadémiától, így vagy visszatér Felcsútra, vagy a Ferencvároshoz, esetleg a DVSC-hez szerződik. Ezt a két csapatot emlegetik ugyanis vele kapcsolatban. (forrás: nb1.hu)

05. 24.: A Nemzeti Sport szerint amennyiben nem jön létre a megállapodás Lázár Pállal, úgy helyére a klub egykori játékosát, Bényei Balázst szemelte ki a DVSC. Bényei tavaly nyárig tartozott a DVSC kötelékébe, ekkor került végleg Békéscsabára, ahol egész jó szezont futott, viszont csapata kiesett az élvonalból.

05. 24.: Ami az esetleges érkezőket illeti: öt játékost adtunk kölcsönbe a szezon során, Geoffrey Castillion Felcsúton, Szilvási Péter és Sós Bence Mezőkövesden, Karikás Krisztián és Varga Kevin pedig Balmazújvárosban játszottak az elmúlt időszakban. Vélhetően mind az öt játékos visszatér a kölcsönből, de sorsuk egyelőre kérdőjeles. Castillionnal kapcsolatban kiemelte Szima Gábor az ankéton, hogy nem voltak elégedettek a támadó teljesítményével.

05. 24.: Sajtóhírek szerint Bódi Ádámot és Varga Józsefet is vinné a Videoton. Előbbiért már a télen is bejelentkezett a Vidi, utóbbi most új kiszemelt. A hírek szerint 1-1 millió eurot sem sajnálna a fehérvári klub a két játékosért. A DVSC helyzetét nehezíti, hogy vélhetően mindkét játékos szeretne előrébb lépni a karrierjében, erre a Videoton remek lehetőség mind szakmai, mind anyagi szempontokból. Vargának egyébként jövő nyáron lejár a szerződése, így amennyiben nem hosszabbít, akkor az utolsó alkalmak egyike ez a nyár, amikor pénzt kaphatunk érte. (forrás: dehir.hu)

05. 24.: Nenad Novakovics sorsa továbbra is bizonytalan, a kapussal szerződést bontana a klub, a hálóőr viszont több pénzt követel Szima Gábor szerint, így vélhetően az UEFA hoz majd döntést a kérdésben. Annyi bizonyos, hogy a DVSC-nél nem marad a szerb játékos, a vita csak a lelépési összegen zajlik.

05. 24.: Szintén a szurkolói ankéton hangzott el, hogy Lázár Pálnak is lejár a szerződése, zajlanak vele a tárgyalások, de sajtóhírek szerint magyar és külföldi ajánlatai is vannak jobbhátvédünknek. (forrás: rangado.hu)

05. 24.: Amit már egy hete tudunk, és egyben hivatalos is: Ibrahima Sidibe és Adamo Coulibaly távoznak a DVSC-től. A két támadónak lejárt a szerződése, és nem hosszabbít velük a klub.

05. 24.: A mai nappal elkezdődött a DVSC felkészülése a 2016-2017-es szezonra, így mi is megnyitjuk átigazolási rovatunkat. Az elmúlt napokban-hetekben rengeteg távozóról és érkezőről röppentek fel nevek, illetve történtek hivatalos bejelentések, úgyhogy első körben tekintsük át ezeket.


Korábbi rovataink:

1819tel

nyari

nyari

nyari

teli

nyari

1516tel

1516nyar

1415tel

1415nyar

1314tel

1314nyar