LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Játékoskeringő – 2017/2018 tél

Nevek vannak a listán. Mindkét oldalon. És sok. A pletykák, sajtóhírek, találgatások útvesztőjében vagyunk, próbálunk eligazodni közöttük, megtalálni az utat, amely a világosság felé vezet. Cikkünk folyamatosan frissül a sajtóban megjelent pletykákkal és tényekkel teletűzdelve, melyekkel próbálunk mindig naprakészek lenni.

A nevekre kattintva megtekinthető a játékosok profilja a transfermarkt.com oldalon.

Érkezett: 

Távozott:


Hírek, pletykák:

02. 20.: A mai napon a Dorog elleni kupameccsel kezdetét vette a tavaszi szezon, így a részünkről lezártnak tekintjük a 2017-2018-as téli átigazolási szezont.

02. 18.: A Videoton szemet vetett Varga Kevinre, akit a nyártól szeretnének a keretükben tudni.

02. 17.: Immár hivatalosBukta Csaba Ausztriában, a Red Bull Salzburg fiókcsapatánál, az FC Lieferingben folytatja pályafutását.

02. 16.: Ahogy arról a Loki Expressben is beszámoltunk, Bukta Csaba vélhetően a Red Bull Salzburghoz igazol.

02. 15.: Az utolsó utáni pillanatban Tomas Kosickyt mégis leigazolta a DVSC, a szlovák hálóőr 1+2 évre írt alá.

02. 15.: Koval Viktor a nyártól Nyíregyházán folytatja, a tavaszi szezont azonban a PMFC-nél tölti kölcsönben.

02. 15.: Tegnap éjfélkor lezárult a hazai átigazolási időszak is, így innentől legfeljebb már szerződéssel nem rendelkező labdarúgókat lehet csak igazolni.

02. 12.: Közeleg a tavaszi szezon kezdete, lassan pedig az átigazolási időszak is véget ér. Egész konkrétan ezen a héten, február 14-én éjfélkor zár a magyar átigazolási piac, onnantól pedig már legfeljebb csak szerződéssel nem rendelkező labdarúgók igazolhatóak.

02. 09.: Novota János közös megegyezéssel felbontotta szerződését a klubbal.

02. 06.: A 16 éves Bukta Csaba most télen került a felnőtt csapat keretébe, és nem titkolt szándéka vele az edzői stábnak, hogy 2-3 éven belül beépítsék őt a kezdőcsapatba. A legfrissebb hírek szerint azonban ez könnyen felejtős lehet, ugyanis a Red Bull Salzburg utánpótláscsapatánál köthet ki a fiatal tehetség.

02. 05.: A Kisvárda ellen tesztelt Tomas Kosicky nem tartott a csapattal a törökországi edzőtáborba, a hálóőrrel nem sikerült megegyezni, így nem lesz a DVSC játékosa.

02. 03.: Nyáron igazolt kapusunk, Novota János vélhetően visszavonul. A 34 éves hálóőr nem tudta elkezdeni a felkészülést a DVSC csapatával, mivel az edzéseket megelőző vizsgálatok olyan eredménnyel zárultak, hogy kapusunknak be kell fejeznie a pályafutását.

02. 03.: Egyszeres szlovák válogatott hálóőrt tesztel a Loki. Tomas Kosicky már pályára is lépett a Kisvárda elleni edzőmeccsen. A 31 éves kapus legutóbb Izraelben védett, de korábban megfordult két Serie A-s klubnál, a Catanianál és a Novaránál is.

02. 01.: Tegnap éjfélkor lezárult a nemzetközi átigazolási piac, ami azt jelenti, hogy játékost eladni már nem tudunk a nyugati bajnokságok csapatainak. Magyarországon ugyanakkor még február közepéig lehet igazolni – ez azt jelenti, hogy adott esetben olyan országból is érkezhet labdarúgó, ahol egyébként már nem lehet igazolni.

01.24.: Fejes András Paksra igazolt, így kihúzhatjuk őt is a kiszemeltek közül. A játékos egyébként megerősítette, hogy valóban hívtuk őt: „A Debrecen még az utóbbi napokban, hetekben is hívott, de mivel előtte szóban már megállapodtam a paksi vezetőkkel, és szerettem volna tartani az ígéretemet, el sem gondolkodtam igazán más klub hívásán.”

01. 18.: Mészáros Karolt kivásárolta a Haladás a DVSC-től, a támadó 2,5 évre aláírt Szombathelyre.

01. 16.:  A hírek szerint a Videotontól távozó Fejes Andrást Mezőkövesden, Debrecenben és Pakson is szívesen látnák.

01. 15.: Mészáros Karolhoz nem ragaszkodik a DVSC, visszatérhet a Haladáshoz.

01. 12.: Sem Laczkó Zsolt, sem pedig Eke Uzoma leigazolása nincs terítéken, mint ahogy a Justin Mengolo távozásáról szóló híreknek sincs valóságalapja. A klub mindenképp szeretne egy belső védőt igazolni a télen, ugyanis erre a posztra jelenleg csak három játékos áll Herczeg András rendelkezésére.

01. 06.: Laczkó Zsolt a Balmazújvárosnál került képbe. Így egyrészt minket valószínűleg tényleg nem érdekel, viszont az érkezése még akár előre is mozdíthatja Eke Uzoma ügyét, mivel a két játékosnak azonos a fő posztja.

01. 06.: A Haladásnál várható téli játékosmozgásokkal kapcsolatban Tóth Miklós elmondta, továbbra is tárgyalnak a DVSC-vel Mészáros Karol ügyében, akinek lejárt a kölcsönszerződése Szombathelyen. Mivel egyelőre nem tudtak megegyezni a Debrecennel a végleges szerződtetéséről, így vissza kell térnie a Lokihoz, de a Haladásnál még nem mondtak le róla, az egyeztetések folytatódnak.

01. 05.: A hírek szerint kicsi az esély Laczkó Zsolt visszatérésére.

01. 04.: Laczkó Zsolttal szerződést bontana a Paks. Ez számunkra azért érdekes, mert a nyáron első számú célpontunk volt a balhátvéd posztjára, ezt maga Herczeg András is megerősítette a szezonnyitó ankét során. Ezek után nem lepődnénk meg, ha felbukkanna Debrecenben egykori játékosunk.

01. 03.: „Ami Karol Mészárost illeti, bár  lejárt a kölcsönszerződése, klubunk rendelkezik opcióval a megvásárlására. A vételáron megy a vita, ha nem jutunk dűlőre, a játékos visszatér a Lokihoz.” – Tóth Miklós, a Haladás ügyvezetője nyilatkozta ezt Mészáros Karollal kapcsolatban.

12. 29.: A Ferencváros után a Videoton érdeklődését is felkeltette Varga Kevin.

12. 25.: Justin Mengolot két román élcsapat, a CFR Kolozsvár és a Craiova, valamint egy meg nem nevezett török csapat is kinézte magának. A román klubok a hírek szerint egy nyárig tartó kölcsönszerződésben gondolkodnának első körben. A támadónak 2020-ig van érvényes szerződése a DVSC-vel, így bárki is vinné, fizetnie kéne a játékjogáért.

12. 18.: Többször is felvetődött már Bognár István neve, mint lehetséges érkezőé, a középpályásért állítólag rajtunk kívül még a Vasas és a Mezőkövesd érdeklődik. A legnagyobb sansz a korábbi csapatához való visszatérésre van.

12. 18.: A hírek szerint Eke Uzomát néztük ki a balhátvéd pozíciójába, a nigériai játékosnak nyárig van szerződése Balmazújvároson. A hírt később az újvárosiak első embere, Tiba István cáfolta a klub hivatalos honlapján.

12. 18.: Danilo Sekulic távozhat a télen. A szerb középpályás alig játszott az ősz során, többnyire csak a Magyar Kupában lépett pályára, így nem meglepő, hogy a vezetőség nem marasztalná.

12. 18.:  Az érkezők oldalán is találhatunk majd egy nevet, mégpedig Mészáros Karolt – papíron. A szlovák támadó ugyanis december 31-ig van kölcsönben a Haladásnál, azonban nem lepődnénk meg, ha nem térne vissza, hanem hosszabb távon is a szombathelyiek játékosa maradna.

12. 18.: Távozókat tekintve egy dolog biztos egyelőre, mégpedig Szilvási Péter távozása, akivel a múlt héten bontott szerződést a klub.

12. 18.: Véget ért az őszi szezon, ez pedig azt jelenti, hogy megnyitjuk a téli átigazolási rovatunkat. Az elmúlt napokban egyre több pletyka lát napvilágot a csapattal kapcsolatban, így ezúttal is itt gyűjtjük össze az összes DVSC-vel kapcsolatos információt.


Korábbi rovataink:

1819tel

nyari

nyari

nyari

teli

nyari

1516tel

1516nyar

1415tel

1415nyar

1314tel

1314nyar