LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Játékoskeringő – 2014/2015 tél

Nevek vannak a listán. Mindkét oldalon. És sok. A pletykák, sajtóhírek, találgatások útvesztőjében vagyunk, próbálunk eligazodni közöttük, megtalálni az utat, amely a világosság felé vezet. Cikkünk folyamatosan frissül a sajtóban megjelent pletykákkal és tényekkel teletűzdelve, melyekkel próbálunk mindig naprakészek lenni.

A nevekre kattintva megtekinthető a játékosok profilja a transfermarkt.com oldalon.

Érkezett:

Távozott:


Hírek, pletykák:

03. 01.: Jut esemény az átigazolási időszak utánra is, itt van például Nagy Zoltán esete, aki nem lesz a KTE játékosa, ugyanis ebben a szezonban már két csapatban is pályára lépett bajnokin, így egy harmadik klubban nem szerepelhet már idén. A védő visszatért Debrecenbe. (forrás: nb1.hu)

02. 24.: Hivatalosan is bezárt az átigazolási piac Magyarországon, így innentől csak szabadon igazolható játékosokat lehet szerződtetni. Ha 10-es skálán kellene értékelni ezt az átigazolási időszakot, akkor jóindulattal is csak egy 2-est tudnánk adni. Megszabadultunk két támadónktól, de a helyükre nem érkezett senki. Elherdáltuk Vadnai Danit, akinek szintén senki nem érkezett a posztjára. Egyetlen érkezőnk az a Wittrédi Dávid, aki a gyenge Pécsben sem volt alapember az utóbbi időben. Rég láttunk már ilyen gyalázatos mercatot a Lokitól.

02. 23.: Immár hivatalos, Vadnai Dániel az MTK játékosa.

02. 23.: Az nb1.hu szerint az MTK és a DVSC mindenben megegyezett, így Vadnai Dániel a kék-fehéreknél folytatja pályafutását. (forrás: nb1.hu)

02. 23.: Jó esély van arra, hogy Vadnai Dániel az átigazolási időszak hajrájában aláírjon az MTK-hoz, egyúttal biztos, hogy Varga József marad a DVSC játékosa. (forrás: nso.hu)

02. 18.: „Erről annyit tudok mondani, hogy jelenleg mindkét labdarúgó a DVSC játékosa” – reagált Kondás Elemér arra a felvetésre, hogy Varga Józsefet és Vadnai Dánielt is a potenciális távozók között emlegetik. (forrás: haon.hu)

02. 16.: Varga Józsefért Kínából, Oroszországból és Lengyelországból lehet érdeklődés. Utóbbi ország esetében a kölcsönadás merülhet fel lehetőségként, míg előbbi kettő esetében a tehetős csapatok akár ki is vásárolhatják a szerződéséből. (forrás: nso.hu)

02. 10.: Vadnai Dániel sorsát Varga József befolyásolja. Hogy miért? Vargát állíólag keletről keresik (gyakorlatilag máshonnan nem is kereshetik, hiszen a topligákban már bezárt az átigazolási piac), és amennyiben eligazol, úgy Vadnai marad. Azonban ha Varga távozása nem következik be, akkor minden bizonnyal az MTK-hoz szerződik a fiatal középpályás. (forrás: csakfoci.hu)

02. 09.: Nagy Zoltán fél évre Kecskemétre szerződött kölcsönbe.

02. 08.: Az MTK tárgyal Vadnai Dániel szerződtetéséről a DVSC-vel. (forrás: nso.hu)

02. 04.: Vadnai Dánielt még a télen visszavenné az MTK, egyelőre nem tisztázott, hogy végleg, vagy csak kölcsönben. A védőként és középpályásklnt is bevethető Vadnai tavaly nyáron érkezett a kék-fehérektől a Lokihoz (forrás: csakfoci.hu)

02. 02.: A nemzetközi átigazolási időszak ma éjfélkor véget ér, ez azt jelenti, hogy a legtöbb bajnokságban már nem lehet innentől kezdve igazolni. Ez csak azért érdekes, mert így kisebb esély marad arra, hogy bárki távozzon tőlünk a télen. Magyarországon egyébként február 23-áig tart az átigazolási időszak.

01. 28.: Nagy Zoli hamar tovább is állhat, minden bizonnyal ő az a védő, akit kiszemelt tőlünk a Kecskemét a védelmébe. (forrás: fociclub.hu)

01. 28.: Szécsi Márk és Nagy Zoltán visszatérnek nyíregyházi kölcsönjátékukból, mivel a tavasszal kevés játéklehetőséget kapnának a Szparinál. (forrás: nyiregyhazaszpartacus.hu)

01. 28.: Kondás Elemér elmondta a DigiSport műsorában, hogy nem várható már igazolás a télen, ezzel a kerettel vágunk neki a tavasznak…

01. 22.: Immár valóban hivatalos, Seydi a Nyíregyháza játékosa.

01. 21.: Úgy tűnik, Seydi egyelőre mégsem a Nyíregyházáé. Bár a hivatalos honlap úgy kommunikálta le, hogy minden flottul ment, a csakfoci úgy tudja, a támadó még nem írt alá szerződést a Szparival, a tárgyalás holnap folytatódik. (forrás: csakfoci.hu)

01. 21.: Seydi Nyíregyházára igazolt, végleg. Emellett a klubhonlap is megerősítette, hogy Kuznyecov nem érkezik, és leszögezik, hogy 30 év feletti játékost nem kíván igazolni a DVSC.

01. 21.: A játékos (Kuznyecov – a szerk.) valóban járt Debrecenben, viszont nem lesz a Loki játékosa. A klub álláspontja nem változott, 30 év feletti labdarúgót nem igazolunk – nyilatkozta Szilágyi Sándor cégvezető, aki azt is elárulta, a Nyíregyháza Spartacus élénken érdeklődik L’Imam Seydi iránt, s úgy tűnik, közel a megegyezés a felek között. (forrás: haon.hu)

01. 21.: A Nemzeti Sport megkereste a támadót, akit már Debrecenben értek utol, és meg is erősítette, hogy tárgyalni fog Szima Gáborral, így ha sikerül megegyezniük, alá is ír a Lokihoz. (forrás: nso.hu)

01. 21.: A korábban a Fradiban szerepelt védő, Szergej Kuznyecov azonos nevű, csatárposzton bevethető fia a Lokihoz érkezik 7-10 napra „ismerkedésre”. Erről a Hoverla Uzhorod elnöke számolt be a footballua.tv portálnak. A 32 éves támadó sérülés miatt csak két bajnokin szerepelt az őszi szezonban. (forrás: csakfoci.hu, haon.hu)

01. 20.: Tetszett a cseheknek Seydi játéka, de a vételárról nem tudtak megegyezni a Lokiva. Könnyen elképzelhető, hogy a támadó Nyíregyházán köt ki. (forrás: csakfoci.hu)

01. 18.: Seydi gólpasszal vette ki a részét az őt tesztelő Dukla Praha edzőmérkőzésén. A prágaiak a szlovák Zsolnát verték 5-1-re. A csehek szerint a támadó vasárnapig lesz náluk, vagyis ma eldőlhet a sorsa. (forrás: csakfoci.hu)

01. 16.: A próbajátékon lévő 27 éves Wittrédi Dávid ma aláírt a DVSC-hez. A korábbi pécsi középpályás hároméves szerződést kötött a klubbal.

01. 15.: Úgy gondoljuk, hogy ez a keret még mindig az NB I egyik, ha nem a legerősebb játékoskerete. Ez viszont nem jelenti azt, hogy nem gondolkozunk erősítésben, amit viszont meghatároznak a klub anyagi lehetőségei. Ez azt jelenti, hogy az eddigieknél is jobban megnézzük, hogy kit igazolunk és milyen anyagi feltételekkel – vázolta a helyzetet a DVSC sportvezetője, Róka Géza, és hozzátette, ajánlatok vannak, mérlegelés folyik, és ha olyan játékost találnak, aki erősítést jelent és belefér a klub anyagi lehetőségeibe, le fogják igazolni. (forrás: csakfoci.hu)

01. 14.: Szilágyi Sándor cégvezető is megerősítette azt, amit mindenki sejtett: a DVSC nem áll kapcsolatban a két szlovák futballistával, csupán a klub figyelmébe ajánlották őket, de konkrétum nem történt a csapat részéről. (forrás: dehir.hu)

01. 14.: Menedzsere, Filipovic Vladan szerint van esély Varga József téli klubváltására, ugyanakkor csapatnevet nem említett a játékosügynök. Vargáért korábban Lengyelországból és Görögországból érdeklődtek. (forrás: nso.hu)

01. 13.: Mindeközben l’Imam Seydi a cseh Dukla Prahánál vesz részt próbajátékon a hét során, az ő távozása sem lenne meglepő.

01. 13.: Nem a Vidi, de még csak nem is a Loki akarja vinni Zofcákot és Halenárt, állítja a pozsonyi klub ügyvezetője. Valljuk be, nem lepett meg ez a hír. (forrás: csakfoci.hu)

01. 11.: Szlovák források szerint a Loki lehet a komolyabb kérő a két 31 éves Slovan játékos ügyében. Halenárt és Zofcákot minden valószínűség szerint ingyen lehetne megszerezni. (forrás: csakfoci.hu)

01. 09.: Érdekes pletykát olvashatunk, a Slovan Bratislava két 31 éves játékosát, Juraj Halenárt és Igor Zofcákot dobták be névként a Lokihoz. Nem hinnénk, hogy van realitás bármelyikőjük leigazolásának. (forrás: nso.hu)

01. 08.: A mai napon megkezdte a felkészülést a csapat a tavaszi szezonra. Az első nap tesztekkel indult, és megjelent a felméréseken egy új arc is, nevezetesen Wittrédi Dávid. A 27 éves középpályás korábban a Kozármislenyben és a PMFC-ben futballozott, a pécsi csapattól a tél folyamán váltak el útjai. A játékos sorsa még nem dőlt el, egyelőre a csapattal készül.

01. 06.: Szatmári Csabát és Kondás Kristófot visszarendelte a klub a balmazújvárosi kölcsönjátékból. (forrás: balmazfoci.hu)

01. 06.: Az elmúlt hetekben gyakorlatilag kósza pletykák sem röppentek fel a csapattal kapcsolatban, így nekünk sincs miről beszámolni. Lehet, hogy ez is egy unalmas átigazolási időszak lesz a számunkra.

12. 23.: Két hír így mára: Egyrészt Dalibor Volas aláírt nevelőegyesületéhez, az NK Mariborhoz, illetve több pletykát is lehet olvasni, hogy Varga Józsefet lengyel csapatok nézték ki maguknak.

12. 16.: Olasz sajtóhírek szerint René Mihelicet az olasz Spezia Calcio és a német Eintracht Braunschweig szemelte ki. (forrás: tuttomercatoweb.com)

12. 12.: Amit tegnap még kósza pletykaként emlegettünk, az mára hivatalossá vált: Dalibor Volassal szerződést bontott a klub.

12. 11.: Egy kósza pletyka, de talán van valóságalapja: Dalibor Volas vélhetően távozik a csapattól a tél folyamán.

12. 11.: Amit már biztosan tudunk: Joel Damahouval még októberben szerződést bontott a DVSC, az elefántcsontparti középpályás súlyos sérülése után nem tudta visszaküzdeni magát a csapatba, így nem volt maradása.

12. 11.: Vége az őszi szezonnak, úgyhogy itt az ideje ismét belevetni magunkat az átigazolási szezon keszekusza pletykái közé! Ezúttal is próbálunk naprakészek lenni, és minden, a Lokit érintő pletykát egy csokorba gyűjteni. Aztán majd meglátjuk, hogy a sok kósza hírből hány lesz igaz.


Korábbi rovataink:

1819tel

nyari

nyari

nyari

teli

nyari

1516tel

1516nyar

1415tel

1415nyar

1314tel

1314nyar