LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Játékoskeringő – 2013/2014 nyár

Nevek vannak a listán. Mindkét oldalon. És sok. A pletykák, sajtóhírek, találgatások útvesztőjében vagyunk, próbálunk eligazodni közöttük, megtalálni az utat, amely a világosság felé vezet. Cikkünk folyamatosan frissül a sajtóban megjelent pletykákkal és tényekkel teletűzdelve, melyekkel próbálunk mindig naprakészek lenni.

A nevekre kattintva megtekinthető a játékosok profilja a transfermarkt.com oldalon.

Érkezett:

Távozott:


Hírek, pletykák:

09. 15.: A mai nappal a szerkesztőségen belül is lezártnak tekintjük a 2013/2014-es szezon nyári átigazolási időszakát, télig már vélhetően nem igazolunk új játékost, így ezt a cikksorozatot ezennel lezárnánk. Legközelebb a téli szünetben jelentkezünk folyamatosan frissülő átigazolási hírekkel, köszönjük mindenki figyelmét.

09. 03.: Jut még pletyka az átigazolási időszak utánra is. A sportsajtó tudni véli, hogy az MTK-val szerződést bontó Pál András képben van nálunk. A 28 éves támadó az elmúlt három évben rengeteget volt sérült, kell ő nekünk? (forrás: haon.hu)

09. 02.: Ahogy azt sejteni lehetett, l’Imam Seydi két évre aláírt. Ezzel vélhetően számunkra hivatalosan is befejeződött a mercato.

09. 02.: A csakfoci.hu tényként közli, hogy Seydi játékjogát megvásároltuk a Diósgyőrtől. (forrás: csakfoci.hu)

09. 02.: A DVTK-nál kegyvesztett l’Imam Seydi érkezhet az utolsó pillanatban. (forrás: nso.hu)

08. 30.: A mai napon négy játékosunk hosszabbította meg szerződését a DVSC-vel. Szakály Péter három, Ferenczi János öt, Máté Péter három, valamint Verpecz István négy évvel hosszabbította meg kontraktusát.

08. 29.: Az átigazolási időszak hátralévő részének egyetlen nyitott kérdése, hogy igazolunk-e támadót. Remélhetőleg igen.

08. 27.: Közben azt is megtudtuk, hogy Stevo Nikolic még itt van, de a tartalék csapattal edz, és csapatot keres magának.

08. 25.: Christian Budot azért igazoltuk le, mert jó csatárnak tartottuk, aki jegyzett klubban is játszott. Sajnos azóta nem tudott meggyőzni arról, hogy segíteni tud a csapaton, ezért lemondtunk róla. Meggyőződésem szerint jobb gyorsan elintézni azokat az ügyeket, amikor a két fél kölcsönösen elégedetlen egymással” – mondta Kondás Elemér a gyorsan elengedett csatárról, aki a bundaügybe keveredett Horváth Zoltán távozása kapcsán így reagált a civishir.hu-nak:

Horváth Zoltántól kénytelenek voltunk megválni, miután gyanúsított lett az egri bundaügyben. Az MLSZ gyakorlata szerint felfüggesztik a játékjogát, tehát egyébként sem lenne bevethető. Maradtak még csatáraink, de kétségtelen, hogy ezen a poszton az utóbbi napokban megfogyatkoztunk” – mondta a Loki edzője, aki azonban arra nem utalt, hogy esetleg emiatt igazolna még a klub.

„Christian Budot azért igazoltuk le, mert jó csatárnak tartottuk, aki jegyzett klubban is játszott. Sajnos azóta nem tudott meggyőzni arról, hogy segíteni tud a csapaton, ezért lemondtunk róla. Meggyőződésem szerint jobb gyorsan elintézni azokat az ügyeket, amikor a két fél kölcsönösen elégedetlen egymással” – mondta Kondás Elemér a gyorsan elengedett csatárról, aki a bundaügybe keveredett Horváth Zoltán távozása kapcsán így reagált a civishir.hu-nak:
„Horváth Zoltántól kénytelenek voltunk megválni, miután gyanúsított lett az egri bundaügyben. Az MLSZ gyakorlata szerint felfüggesztik a játékjogát, tehát egyébként sem lenne bevethető. Maradtak még csatáraink, de kétségtelen, hogy ezen a poszton az utóbbi napokban megfogyatkoztunk” – mondta a Loki edzője, aki azonban arra nem utalt, hogy esetleg emiatt igazolna még a klub.„Christian Budot azért igazoltuk le, mert jó csatárnak tartottuk, aki jegyzett klubban is játszott. Sajnos azóta nem tudott meggyőzni arról, hogy segíteni tud a csapaton, ezért lemondtunk róla. Meggyőződésem szerint jobb gyorsan elintézni azokat az ügyeket, amikor a két fél kölcsönösen elégedetlen egymással” – mondta Kondás Elemér a gyorsan elengedett csatárról, aki a bundaügybe keveredett Horváth Zoltán távozása kapcsán így reagált a civishir.hu-nak:”Horváth Zoltántól kénytelenek voltunk megválni, miután gyanúsított lett az egri bundaügyben. Az MLSZ gyakorlata szerint felfüggesztik a játékjogát, tehát egyébként sem lenne bevethető. Maradtak még csatáraink, de kétségtelen, hogy ezen a poszton az utóbbi napokban megfogyatkoztunk” – mondta a Loki edzője, aki azonban arra nem utalt, hogy esetleg emiatt igazolna még a klub.

08. 23.: Ahogy az várható volt, Horváth Zoltánnal szerződést bontott a klub. Kár érte.

08. 23.: Horváth Zoltán játékjogát felfüggesztették, így már a hétvégén sem léphet pályára.

08. 22.: Bundázással vádolják Horváth Zoltánt. Ha beigazolódnak a vádak, újabb csatárt veszítünk el, ez esetben komolyan felvetődhet egy új támadó igazolása, mivel csak négy játékosunk maradna arra a posztra. (forrás: nso.hu)

08. 21.: Na ez aztán a meglepő! Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is Cristian Bud, aki korábbi csapatához, a Gaz Metanhoz igazolt. A játékos egyetlen tétmeccsen sem lépett pályára a Lokiban.

08. 21.: Czvitkovics Péter 2+1 évre Felcsútra igazolt. Erről a játékos és a klub közösen döntött, mivel az utóbbi időben kevesebb lehetőséget kapott.

08. 19.: A pletykák igaznak bizonyultak, Pölöskey Péter egy évig a PMFC-nél folytatja kölcsönben. A pécsieknek opciós joga lesz kivásárolni év végén a támadót.

08. 18.: Zuhanyhíradóból származó hírek szerint Pölöskey Péter kölcsönbe kerülhet a napokban egy másik klubhoz.

08. 18.: A Honvéd-Puskás Akadémia találkozó alatt az MTV közvetítésében elhangzottak szerint Czvitkovics Péter a jövő héten aláírhat az NB I újoncához.

08. 16.: Bár egész nyár elején téma volt leigazolása, az idő múlásával és a játékosok érkeztével úgy tűnt, semmi nem lesz abból, hogy ide igazol, most mégis hivatalosan is bejelentették, hogy Vadnai Dániel négy évre Debrecenbe szerződött. A játékos a védelemben és a középpályán is bevethető. Ezzel ő a tizedik nyári igazolásunk.

08. 15.: Dajan Simac a Coulibalyval többször is összeboronált török másodosztályú Denizlisporba igazolt. (forrás: nso.hu)

08. 15.: Czvitkovics vasárnapig aláírhat Felcsútra. (forrás: nso.hu)

08. 14.: Könnyen lehet, hogy Czvitkovics Péter távozik Debrecenből. A hírek szerint már holnap klubot válthat, méghozzá Magyarországon belül. (forrás: nso.hu)

08. 06.: Mamadou Wagué Felcsúton kötött ki. (forrás: nso.hu)

08. 06.: Minden bizonnyal távozott a csapattól Stevo Nikolic, ugyanis eltűnt a hivatalos honlapon a játékosok közül, ami jelzésértékű lehet. Ezen kívül Szécsi Gergő pályára lépett a Létavértes hétvégi edzőmeccsén, így vélhetően ő is ott folytatja kölcsönben.

08. 02.: „Szó sincs róla, hogy Szakály Péter bárhová távozna. Ugyanolyan tagja a csapatnak, mint eddig. Minőségben és mennyiségben is megvagyunk, úgyhogy ezzel a kerettel megyünk neki a bajnokságnak” – mondta Kondás Elemér a Sport TV kamerái előtt.

07. 29.: Kétszeres gólkirályunk, Adamo Coulibaly a francia másodosztályban szereplő Lens csapatához igazolt két évre.

07. 27.: Az újabb edzőmeccs alapján Kuti Krisztián is Létán tölti a következő szezont.

07. 25.: Pályára léptek a Várda elleni edzőmeccsen, így vélhetően Létavértesen folytatja Vinicius Galvao és Bényei Balázs.

07. 20.: Zajlik az utolsó felkészülési mérkőzésünk az SZTK ellen, és újfent felfedezhetünk egy próbázót a kezdőben, a 24 éves támadót, Joel Tshibambát. A holland-kongói kettős állampolgárságú játékos a NEC csapatában kezdte pályafutását, majd megjárta Lengyelországot, valamint Görögországot, de szerepelt többek közt Oroszországban is. Legutóbb Kínában futballozott.

07. 16.: A HAON-nak adott nyilatkozatában Kondás Elemér elmondta, hogy egy 29 fős kerettel szeretne dolgozni, amibe 3 kapus és 26 mezőnyjátékos tartozik. Ezek alapján még várhatók távozók, mivel jelenleg 35 játékos alkotja a keretet. (forrás: haon.hu)

07. 15.: Megvan Coulibaly utódja? Dalibor Volas három évre szerződött Debrecenbe. A 26 éves szlovén támadó a Maribor együttesében tett szert nemzetközi hírnévre, a szlovén bajnokságban négy kimagaslónak mondható évet futott. 2010-ben a Videoton elleni Európa Liga visszavágón az ő két góljával nyert a szlovén csapat. A 2011-2012-es szezon volt a csúcs a karrierjében, ekkor a bajnokságban 34 mérkőzésen 17 gólt szerzett, csapatával bejutott az Európa Liga főtáblájára, ahol a play-off körrel együtt 8 mérkőzésen 5 gólt szerzett, betalált többek közt a Rangers, a Birmingham, a Braga és a Bruges hálójába is. A tavalyi szezont az orosz Mordovia Saransk együttesénél töltötte, de nem kapott sok lehetőséget.

07. 14.: A Nyíregyháza 1+2 éves szerződést kötött Huszák Tamással és Szilágyi Péterrel, így újabb két peremembertől szabadultunk meg.

07. 12.: Három játékosunk, Albert István, Szűcs István és Lucas Marcolini egy évig Békéscsabán futballoznak kölcsönben.

07. 11.: A Króner Martinnal egy időben Vácról igazolt Kelemen Patrik Gyirmótra igazolt. A fiatal támadó a tavaszt Létavértesen töltötte, de nem volt meghatározó ember. (forrás: nso.hu)

07. 10.: A mai edzőmeccsen egy kapust teszteltünk, az ukrán származású, de magyar állampolgár Oleksandr Nad személyében. A 27 éves játékos eddig csak az Ungvár együttesében védett, de a tavalyelőtti szezont leszámítva többnyire cserekapusnak volt tekinthető az élvonalbeli gárdánál. A teljesítménye nem volt meggyőző a mérkőzésen.

07. 10.: Mivel átigazolási hírek nincsenek, így mindenkit csak arra tudok biztatni, hogy ma délután 6-kor tekintse meg a Gaz Metan elleni edzőmeccset az Oláh Gábor utcán, ahol felmérhetjük, hogy az új játékosaink mit tudnak.

07. 08.: Végre kapunk híreket távozókról is. Ahogy az várható volt, Mamadou Wagué nem marad a csapatnál. Neki lejárt a szerződése, és az a döntés született, hogy nem ajánlunk neki új szerződést. Ezen kívül ami már korábban is tudva levő volt, hogy Engel Alex és Gál Mátyás kölcsönben a Vasasnál, míg Balajti Ádám a Mezőkövesdnél tölti a következő szezont, csakúgy, mint Sigér Dávid. Éles Szilárd is Kövesdre igazolt, de ő végleg. Rajtuk kívül amit szintén tudtunk, hogy Oláh Gergő Balmazújvárosra szerződött, új információ, hogy vele együtt Nagy Róbert is oda igazolt. A közeljövőben minden csapatrészből várhatóak távozók, úgy mint Bényei Balázs, Huszák Tamás, Viniciu Galvao valamint Szilágyi Péter, akik az elmúlt időszakot kölcsönben töltötték más csapatnál, ők most átigazolási díj ellenében végleg távozhatnak.

07. 08.: Hihetetlen, de igaz: újabb védőt igazoltunk. A próbajátékon lévő 24 éves Dusan Brkovic négy évre írt alá. A szerb játékos középső és baloldali védőként bevethető. Legutóbbi csapata az izraeli Hapoel Haifa volt, előtte megfordult a szerb első ligás FK Smederevonál és Hajduk Kulánál is. Jelenleg így fest a helyzet belső védő poszton: Mészáros, Máté, Wague, Morozov, Trninic, Brkovic, Szűcs, Ludánszki, Damahou. Lesznek távozók. A másik próbázó, a román Ioan Mera 100%, hogy nem lesz a Loki játéka, és gyakorlatilag Vadnai Dánielt is kihúzhatjuk a sorból.

07. 08.: Ez a hét a keretszűkítés hete, olvashatjuk több helyen. Kondás Elemér elmondása szerint, a hétvégén lejátszott három edzőmeccs megfelelő volt arra, hogy felmérjék, kik alkothatják a bő keretet, így ezen a héten várható néhány játékos távozása. A szerdai Gaz Metan, valamint szombati Győr elleni szuperkupa meccsen már azt a kezdőt szeretné pályára küldeni, akik az alapcsapatot alkothatják a tétmérkőzéseken. A hírek szerint még egy csatárt szeretnénk igazolni, egy minőségi támadó el is férne még a keretben. (forrás: haon.hu)

07. 07.: Huszák Tamásért és Oláh Gergőért jelentős összeget kértünk, hogy Tatabányán maradhassanak, ezért nem maradtak ott, mondták el a csapat részéről. Utóbbi sorsa már közben eldőlt, hiszen Balmazújvárosra szerződött, végleg. (forrás: nso.hu)

07. 07.: Végre valami hír a lehetséges távozókkal kapcsolatban is. Szűcs István elutasította a Békéscsaba ajánlatát, de a csabaiaknál még képben van Lucas Marcolini is. (forrás: nso.hu)

07. 06.: A második edzőmeccsen is pályára lépett egy próbajátékos, bizonyos Brkovic, akiről személy szerint hiába keresgéltem a neten, nem találtam meg, hogy ki is lehet. De a hivatalos honlapunk meghozta a pontosítást, Dusan Brkovicról van szó. A 24 éves szerb játékos a védelem közepén és bal oldalán bevethető, legutóbb az izraeli Hapoel Haifánál játszott, korábban szerb csapatokban futballozott.

07. 06.: A jelenleg zajló Kassa elleni felkészülési mérkőzésen egy újabb próbajátékos lépett pályára. A 26 éves román belső védő, Ioan Mera. Legutóbb Priskin Tamás csapatában, az orosz Alaniaban futballozott. Kissé érthetetlen, hogy miért tesztelünk még védőt, így vélhetőleg nem is kötünk majd vele szerződést.

07. 05.: Lassan itt lenne az ideje a keretszűkítésnek is. Jelenleg 36 játékos alkotja a keretet, ez több, mint három csapatra elegendő játékos. Az ideális 25-26 fő lenne. A „Távozhat” kategóriában megjelölt játékosoknak van a legnagyobb sansza, hogy a keretszűkítés áldozatává váljanak.

07. 05.: Újabb belső védőt igazoltunk. A 24 éves észt válogatott Igor Morozov is a Loki játékosa, méghozzá három évre! A játékos évekig játszott a Levadia Tallinnban és mind a négy ellenünk lejátszott meccsükön pályára lépett, tavaly védő létére 12 gólig jutott az észt bajnokságban. Legutóbb a lengyel Polonia Varsóban futballozott.

07. 04.: Kondás Elemér nyilatkozata szerint még szeretnénk egy-két játékost igazolni, jelenleg két belső védő van próbajátékon. Hogy kik ők, arról nincs információ. (forrás: nso.hu)

07. 04.: Még sincs megállás! A korábbi válogatott jobbhátvéd, szerződését Pécsen napokban felbontó Lázár Pál az újabb igazolás, a hírek szerint három évre írt alá. Érdekesség, hogy tavaly nyáron is szó volt a szerződtetéséről, akkor azonban irreálisan magas fizetést kért – a hírek szerint a legjobban kereső játékosunk lett volna -, mivel külföldi ajánlatra várt. Végül senkinek nem kellett, így a komplett őszt csapat nélkül töltötte, és a télen írt alá a Mecsekaljai csapathoz, ahol felemás tavaszt produkált. Mi mindenesetre nem tehetünk mást, minthogy sok sikert kívánunk neki, ha azt a formáját hozza, amit pár éve a Vidiben, akkor erősítés lesz.

07. 04.: Nagy a pangás, de egy kis érdekesség: a HAON által közölt fotón jobb oldalt látható játékos vélhetően egy újabb próbázó lehet.

07. 03.: A Pécsre szerződött Mohl Dávid elmondta, hogy tőlünk is kapott ajánlatot, vélhetően a több játéklehetőség érdekében választotta a Mecsekaljai csapatot. (forrás: nso.hu)

07. 02.: Nem kizárt, hogy ezzel számunkra véget ért a „mercato” érdemi része. A vezetőség azt nyilatkozta legutóbb, hogy egy belső védőt (Trninic), egy csatárt (Bud), és egy több poszton bevethető, univerzális játékost (Damahou) keresünk. Mivel mindegyik posztra érkezett ember, így vélhetően próbajátékosokat már nem hívunk. A Trninic mellett tesztelt szlovén Matic Marusko sincs már vélhetően képben. Az egyetlen játékos, akivel kapcsolatban még képben vagyunk, az Vadnai Dániel, de az ő posztján is vagyunk már elegen, egyetlen érv, ami mellette szól, hogy tud balhátvédet is játszani, arra a posztra pedig jelenleg nincs cserénk. Távozók még vélhetően lesznek, hiszen 34 fős keretünk van, ami nagyon sok. Legnagyobb sansza a „Távozhat” kategóriában megjelölt játékosoknak van az eligazolására.

07. 02.: Két új játékossal bővült a keretünk! A múlt héten próbajátékra hívott román támadó, Cristian Bud, és az elefántcsontparti középpályás, Joel Damahou is aláírt a DVSC-hez. Mindkét játékos 3 évre szóló kontraktust írt alá. Előbbi korrában játszott a CFR Kolozsvárnál is, legutóbb a másodosztályú FC Bihorban futballozott. Tudni kell róla, hogy egy nagyon komoly sérülése volt néhány éve, azóta tört meg a pályafutása kissé. Ha sikerül őt felépítenünk, komoly erőssége lehet a csapatnak. Damahou korábban Izraelben játszott, legutóbb a Maccabi Haifánál. Eredetileg védekező középpályás, de tud a védelem közepén is játszani, a hétvégi, DVTK elleni meccsen ott kapott szerepet, és a beszámolók alapján egy minőségi játékosról van szó. Remélhetőleg valóban mindketten hasznára lesznek a csapatnak, sok sikert nekik.

07. 02.: Oláh Gergő Balmazújvároson folytatja. A középpályást végleg szerezte meg az NB2-es csapat. (forrás: balmazfoci.hu)

07. 02.: A rég elfeledett Balajti Ádám – akiről korábban azt sem tudtuk, hogy a klubunk tulajdonában van-e még – Mezőkövesden folytatja kölcsönben.

07. 01.: Kétszeres gólkirályunk, Coulibaly egy korrekt üzenettel búcsúzott a klubtól és a szurkolóktól. Elmondta, hogy abban egyeztek meg Szima Gáborral,  hogy két év múlva visszatér, szeretne ugyanis az új stadionban pályára lépni. Vélhetően egy arab klubban folytatja pályafutását, akik nagyon komoly ajánlatot tettek neki. Sok sikert Adamo!

07. 01.: Csak emlegetni kellett. Salami a cseh élvonalban szereplő Teplicébe igazolt. A támadót végleg vásárolták meg. Egyébként érdekesség, hogy a cseh csapat edzője az a Zdenek Scasny, akinek kérésére annak idején leigazoltuk a nigériai csatárt.

07. 01.: Eugéne Salami kölcsönszerződése lejárt Kecskeméten, és a támadó nem is marad a csapatnál. Azonban ezidáig nálunk sem jelentkezett edzésre, és értelemszerűen az edzőmérkőzéseken sem lépett pályára. A kecskemétiek nyilatkozatából kiderül, vélhetően külföldön folytatja pályafutását. (forrás: nb1.hu)

07. 01.: Véget ért a Coulibaly-saga. A támadó távozik, egy nem európai országba. Viszont azt is elmondta, hogy a két éves szerződése letelte után szívesen visszatérne Debrecenbe.

07. 01.: Ma ki fog derülni – reméljük -, és akkor az a hivatalos honlapon lesz. De azért megy a találgatás. (forrás: nso.hu)

06. 29.: Most a román Steauánál van képben Coulibaly, de állítólag nem ő az első számú kiszemelt. Végéhez közeledik a szappanopera. (forrás: nso.hu)

06. 28.: Ha eddig képben is volt nálunk Rafe Wolfe, most már egészen biztosan nincs. A jamaicai válogatott jobbhátvéd a Győrrel kötött szerződést. (forrás: nso.hu)

06. 28.: Megérkezett Coulibaly! A támadó a mai napon csatlakozott a csapathoz, és edzésbe állt, sorsa napokon belül eldőlhet.

06. 27.: Újabb próbajátékosok érkeztek a mai napon. Egyikük a 28 éves román csatár, Cristain Bud, aki elég jó pedigrével rendelkezik, hiszen korábban megfordult a Kolozsvár csapatánál is, ahol két idény alatt 9 gólt szerzett, és nem kevesebb, mint 800 ezer euróért vásárolták meg 2010-ben a Gaz Metantól. Tavaly a második ligás FC Bihornál játszott kölcsönben, 10 bajnokin 7 gólig jutott. Másikuk a 26 éves elenfántcsontparti védekező középpályás, Joel Damahou, aki izraelben játszott legutóbb, a Maccabi Haifánál.

06. 26.: Hiába vártunk bármire is, nem történt fejlemény Coulibaly ügyében. Vélhetően ismét plusz szabadságot vett ki magának. A hét végéig talán fény derül arra, hogy hol is folytatja.

06. 26.: Eljött a nagy nap, elvileg fény derül Coulibaly sorsára. Egyelőre nincs hír arról, hogy a városban lenne, mindenesetre a Chatearoux is vinné most már. Időközben az APOEL is megunta a hezitálását, és vélhetően letettek a szerződtetéséről. (forrás: nso.hu)

06. 25.: A Chateauroux Ramos egyik csapattársát is kinézte magának. Lehet, hogy ez Coulibaly? (forrás: csakfoci.hu)

06. 25.: Meggyőzte a szakmai stábot, így négy évre szerződtettük Aleksandar Trninicet, aki legutóbb a szerb második ligás Cukarickiben futballozott. A 26 éves játékos védőként és védekező középpályásként bevethető.

06. 24.: Most már hivatalos: Varga József Angliában folytatja kölcsönben. A Middlesbroughnak opciós joga van a kivásárlására, ha ez megtörténik, 950 ezer euróval lesz bővebb a büdzsénk.

06. 24.: Még nem hivatalos, de az NSO informátorára hivatkozva már tényként közli, hogy Varga a vártnak megfelelően a Middlesbroughnál folytatja kölcsönben. (forrás: nso.hu)

06. 24.: Mégis távozott Luis Ramos, aki kétéves szerződést kötött a francia másodosztályban szereplő FC Chateauroux-val. (forrás: nso.hu)

06. 23.: Leandrot is kihúzhatjuk a listáról. A brazil-magyar kettős állampolgárságú középpályás meghosszabbította lejáró szerződését ciprusi klubjával, így ebben a szezonban egészen biztosan nem tér vissza. (forrás: nso.hu)

06. 22.: A horvát belső védő, Andrej Causic vélhetően már nincs képben, mivel nem edz a csapattal.

06. 22.: Jelenleg két próbajátékost tesztel a szakmai stáb, mindketten pályára léptek a délelőtt rendezett egymás közti mérkőzésen. Egyikük a 26 éves szerb Aleksandar Trninic, aki belső védőként és védekező középpályásként bevethető, tavaly a szerb 2. osztályban szereplő Cukarickiben futballozott, míg a másik a 22 éves szlovén védekező középpályás, Matic Marusko, aki a szlovén első osztályban szereplő ND Mura csapatában szerepelt. Előbbi gólt szerzett az egymás közti mérkőzésen.

06. 22.: A mai Napóban megjelent Szima interjúból sok mindenre fény derül. Varga vasárnap orvosi vizsgálatra repül Angliába, és már kedden aláírhat egy évre kölcsönbe a Middlesbrough-ba. Ramos jelenleg próbajátékon van valahol, de elképzelhető, hogy a tavalyi feltételek mellett mégis hosszabbít velünk. Coulibaly jövő héten tér vissza, és reális esély mutatkozik arra, hogy ő is marad. Az egyetlen biztos távozónk jelenleg Simac. Az érkezőkről annyit tudni, hogy egy minőségi védőt keresünk, illetve egy több poszton bevethető univerzális játékost, és természetesen ha Coulibaly távozik, akkor csatár után is nézünk. (forrás: haon.hu)

06. 21.: Coulibaly 24 órán belül aláírhat az APOEL-hez (forrás: nso.hu)

06. 21.: Tony Mowbray, a Boro trénere megerősítette, hogy Varga az egyik kiszemeltjük. (forrás: nso.hu)

06. 21.: A bajnokság sorsolását követő miniinterjúban elmondta Szilágyi Sándor, hogy Coulibalynak jövő héten kell visszatérnie Debrecenbe, és azt az ígéretet kapták tőle, hogy addigra végleges választ ad a jövőjével kapcsolatban. Ha nem talál számára kedvező ajánlatot, akkor marad nálunk.

06. 21.: Az Omonia is képben van már Coulibaly kapcsán. Ezen sajtóhírek alapján a manőverei a klubok, illetve az ajánlatok között szakmai és talán egyéb szempontból is kikezdhetőek. A klubvezetés ajánlata biztosan nem éri el a 200 ezer eurót (nagyjából hatvanmillió forint), körülbelül a fele lehet, de látjuk, hogy a törököktől kétszázötvenet is kért. Ne feledjük, sajtóhírek! (forrás: nso.hu)

06. 19.: Most már többet foglalkozik vele a média, mint Dzsudzsákkal. Ez már így szemrángató hatású kezd lenni. Legyen már vége. Coulibalyt jelen pillanatban már az APOEL vinné. (forrás: nso.hu)

06. 19.: Megtörtént a hivatalos bejelentés, Zsidai négy évre aláírt. Egyébként az MTK-tól még további két lejáró szerződésű labdarúgó is képben van, az egyik Vadnai Dániel, aki Zsidaihoz hasonlóan védekező középpályás, illetve bal oldali szélső védőt, valamint – a transfermarkt.de szerint – belső védőt is tud játszani, a másik pedig a jamaicai Rafe Wolfe, aki jobbhátvéd, korábban a Ferencvárosnál is megfordult.

06. 19.: Még csak a dvsc.hu Facebook oldalán közölték – ez azt jelenti, hogy teljesen biztos, csak még a részletek hiányoznak -, de Zsidai László mostantól Lokista!

06. 18.: Garami Józsi bácsi elkottyintotta, hogy Zsidai nálunk folytatja! (Bár ő a saját játékosait se mindig ismeri meg.) Örömmel várjuk, reméljük, holnap hivatalosan is bejelentik, ő méltó utódja lehet Vargának. (forrás: nso.hu)

06. 18.: Habár a hivatalos honlap szót ejtett Coulibalyról, de csöpögnek az információcseppek. Ciprus szép. (forrás: nso.hu)

06. 18.: Megérkezett az első fecske. Az Eger robusztus támadójával, Horváth Zoltánnal hároméves szerződést kötöttünk.

06. 18.: A nagy csapatnál kezdi meg a felkészülést tehetséges utánpótlás válogatott hátvédünk, Króner Martin, valamint visszatért a Szlovákiában kölcsönben futballozó Stevo Nikolic is, de az ő helyzete kérdéses, nem biztos, hogy nálunk folytatja.

06. 17.: Varga már a héten új csapatra lelhet. (forrás: nso.hu)

06. 15.: Két fiatal tehetségünk, Engel Alex és Gál Mátyás a következő szezont a Vasasnál töltik kölcsönben.

06. 15.: Újabb angol csapat érdeklődik Vargáért, már a Watford is szerződtetné. (forrás: nso.hu)

06. 15.: A Coulibaly-saga lassan a végéhez közeledik, de közben újabb kérője van, ezúttal ciprusi csapat vinné. (forrás: nso.hu)

06. 13.: Az örökifjú Dombi Tibor december 31-ig hosszabbított.

06. 11.: Coulibaly a törököket is csak hitegeti, az elnök már unja. Vagy továbbra is csak hatalmas kacsa az egész. (forrás: nso.hu)

06. 11.: Ahogy az várható volt, Simac is távozik.

06. 11.: Vargát ezúttal Angliából keresik, a Championshipben szereplő Middlesbrough lehet a következő csapata. (forrás: nso.hu)

06. 11.: Róka Géza szerint a Lokinál semmit nem tudnak a törökök ajánlatáról, sem a klub, sem Coulibaly nem értesítette őket. (forrás: dehir.hu)

06. 10.: Szerdára várják Coulibalyt a törökök. (forrás: csakfoci.hu)

06. 10.: Már a lengyelek is letettek Coulibaly szerződtetéséről. (forrás: nso.hu)

06. 08.: Nahát! Coulibaly a törököknek is üzenget. Ez a konkrét választ halogató magatartás csak arra utalhat, hogy a lehető legelőnyösebb szerződést akarja magának. (azért ne feledjük, sajtóhírekről van szó, ezekből vonunk következtetést) Felénk valószínű a nemleges válasz, de a biztosíték szerepet meghagyta, ha nem alakulnának jól a dolgok számára. (forrás: nso.hu)

06. 08.: Leandroval mégis hosszabbíthat ciprusi klubja. (forrás: nso.hu)

06. 08.: Megint Coulibaly és a török csapat. A török klub elnökének állítása szerint már május óta egyeztetnek a csatárral, és 1+1 évre írhat alá. Továbbra is hápog. (forrás: nso.hu)

06. 07.: Egy helyi török lap szerint Coulibaly szóban megegyezett a másodosztályban vitézkedő Denizlisporral. Állítólag szombaton orvosi vizsgálatra érkezik a támadó. Minden esetre eléggé hápog a hír. (forrás: nso.hu)

06. 07.: Szakállyal hosszabbítani szeretnénk. Ezt az őt képviselő menedzser iroda egyik képviselője nyilatkozta. Egyelőre nem gondolkodnak külföldi szerződésben. (forrás: nso.hu)

06. 06.: Varga nem igazol Bécsbe. Ezt ő maga nyilatkozta a mai válogatott meccs után. (forrás: nso.hu)

06. 06.: Minden egyes napra jut egy pletyka! Hakola lehet, hogy most már tényleg hozzánk kerül, habár két éve nem akart hosszabb szerződést aláírni, most majd változik a helyzet? Amit eddig is sejtettünk, Simac távozik. Törökországból keresik. (forrás: csakfoci.hu)

06. 05.: Ismét Coulibaly, már a lengyel Wisla Kraków és a ciprusi Omonia is vinné, de utóbbiba nem valószínű, hogy igazolna a ciprusi válság miatt. (forrás: nso.hu)

06. 05.: Varga József osztrák ajánlatáról hallottunk, most végre csapat is van. Rapid Wien. (forrás: nso.hu)

06. 04.: A pécsi Andrej Causic van nálunk próbajátékon (megjegyzés: a szabadság elején, még ha a minitornán pályára is lépett, de az nem valami komoly felmérő). (forrás: dvsc.hu)

06. 04.: Coulibaly folyik a csapból is, arab ajánlat elutasítva. (forrás: nso.hu)

06. 04.: A Kolozsvár is érdeklődik Coulibaly iránt a Bors szerint, azt a fizetést a Videoton is megadná. Ez a lap minden, csak nem hiteles, bár az is igaz, hogy egybevág a másodikán megjelent hírrel a hivatalos honlapon. (forrás: nso.hu)

06. 04.: Zsidai hallott az érdeklődésünkről, konkrétum nincs, de az MTK is meg akarja tartani. (forrás: nso.hu)

06. 04.: Leandro hazajöhet, még nem tárgyalt egyik klubbal sem, de egy régebbi interjúban említette, hogy Debrecenbe szívesen visszatérne. (forrás: nso.hu)

06. 03.: Vadnai iránt is érdeklődünk. (forrás: nso.hu)

06. 03.: Ramos távozik a klubtól, mert nem kapta meg a fizetésemelést.

06. 02.: Ajánlat megtéve Coulibalynak, a pihenő után választ ad, de vannak jobb ajánlatai.

06. 02.: Coulibaly Debrecenben maradhat. (forrás: civishir.hu)

05. 30.: Kondás Elemér és a stábja két évvel hosszabbított.

05. 29.: Coulibaly megtartása fontos.

05. 28.: A Győr szemezik Coulibalyval. (forrás: kisalfold.hu)

05. 24.: Szakály nyáron nem vihető ingyen, az év végéig van szerződése, tárgyalás alatt. (forrás: csakfoci.hu)


Korábbi rovataink:

1819tel

nyari

nyari

nyari

teli

nyari

1516tel

1516nyar

1415tel

1415nyar

1314tel

1314nyar