LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Játékoskeringő – 2015/2016 tél

Nevek vannak a listán. Mindkét oldalon. És sok. A pletykák, sajtóhírek, találgatások útvesztőjében vagyunk, próbálunk eligazodni közöttük, megtalálni az utat, amely a világosság felé vezet. Cikkünk folyamatosan frissül a sajtóban megjelent pletykákkal és tényekkel teletűzdelve, melyekkel próbálunk mindig naprakészek lenni.

A nevekre kattintva megtekinthető a játékosok profilja a transfermarkt.com oldalon.

Érkezett:

Távozott:


Hírek, pletykák:

02. 12.: Február 9-én hivatalosan is véget ért az átigazolási szezon Magyarországon, így innentől maximum szerződés nélküli, azaz szabadon igazolható játékosok szerződtetésére van lehetőség. Mivel azonban a bajnoki szezon szombaton elstartol, így a DVSC-nél már aligha lesz érdemi változás, így a magunk részéről lezártnak tekintjük a 2015-2016-os téli átigazolási szezont.

02. 08.: A klub megerősítette, hogy Szécsi Márk végleg a Nyíregyháza játékosa lett.

02. 06.: „Noha megfelelt az orvosi vizsgálatokon, s bár szóban az U. Cluj és a DVSC megegyezett Kovács Lóránt átigazolásáról, mégsem írták alá a szerződést, így az erdélyi középpályás továbbra is szabadon igazolható.” (forrás: Nemzeti Sport)

02. 04.: A hivatalos honlap megerősítette, hogy Ognjen Djelmic három évre aláírt a DVSC-hez.

02. 03.: Sok dologra választ kaptunk a szurkolói ankéton. Az első, és legfontosabb, hogy Bódi Ádám kivásárlási árát 1 millió euróban állapították meg, a Videoton ennek a felét ajánlja, tehát nem valószínű, hogy középpályásunk a riválishoz igazolna. Emellett Szima Gábor bejelentett egy új igazolást, a Zeljeznicar 27 éves bosnyák középpályását, Ognjen Djelmicet, aki a holnapi nap folyamán írja alá három évre szóló szerződését a klubbal. Mi pedig idő közben kiderítettük, hogy Kovács Lóránt a csapattal edz, de nem valószínű, hogy sor kerül a szerződtetésére, ugyanis a csapata által kért összeghez képest bőven elmarad a tudása.

02. 02.: Erdélyből erősíthet a Loki: egybehangzó romániai források szerint az Universitate Cluj magyar származású középpályása, Kovács Lóránt a DVSC-hez szerződhet. A játékosnak tartoznak jelenlegi klubjánál, ám átigazolása érdekében lemondana erről az összegről. Az egyik román portál 30 ezer eurós átigazolási díjról tud. (forrás: nso.hu)

02. 01.: Bódi Ádámot szeretné leigazolni a Videoton. A fehérvári klub még a télen szeretné megszerezni a válogatottban is számításba vett középpályást. (forrás: csakfoci.hu)

01. 29.: Takács Tamás aláírt a Lokihoz. A Diósgyőrből érkező hórihorgas támadó négyéves szerződést kötött klubunkkal.

01. 28.: A diósgyőri Takács Tamás Debrecenbe utazott tárgyalni, ugyanis a DVTK hivatalos ajánlatot kapott a DVSC-től a 24 éves támadó megvásárlására.

01. 22.: A Mezőkövesd kölcsönvette a szezon végéig Szilvási Pétert és Sós Bencét.

01. 22.: Holman Dávid a mai napon négyéves szerződést kötött a DVSC-vel. A 22 éves középpályás a 8-as mezszámban fog játszani.

01. 21.: Sem Mladenovics, sem Holman nem készül már Debrecenben. Előbbivel nem voltak maradéktalanul elégedettek a hétvégi edzőmérkőzést követően, így aligha lesz a Loki játékosa, míg utóbbi egyelőre visszatért a Fradihoz, a két klub között zajlik az egyezkedés a játékos játékjogát illetően.

01. 20.: Szilvási Péter és Sós Bence is pályára lépett ma a Mezőkövesd színeiben a REAC elleni felkészülési mérkőzésen.

01. 18.: A hivatalos honlap is megerősíti, hogy Holman Dávid a DVSC játékosa lehet. A fiatal középpályás a Lokival edz a mai naptól, azonban a hivatalos bejelentésre még várni kell.

01. 18.: A rangado.hu információi szerint apróbb simítások választják el a ferencvárosi Holman Dávidot a Debrecenbe szerződésétől. (forrás: rangado.hu)

01. 15.: Nemanja Mladenovicsot teszteli a DVSC. A 22 éves szerb középpályás az FK Metalac labdarúgója, a középpálya minden pontján bevethető. 82-szer lépett már pályára csapatában, ebből 21-szer a szerb élvonalban. A hivatalos honlap közlése szerint további labdarúgókkal áll még kapcsolatban a DVSC, a napokban hivatalos bejelentések várhatóak.

01. 15.: Radosevics nem megy sehova. Bár instagram oldalát elárasztották az iráni Persepolis szurkolói, a hivatalos honlap közlése szerint a horvát kapus tavasszal is a Lokiban véd majd.

01. 13.: Balogh Nobert aláírt a Palermohoz. Fiatal támadónk 4,5 évre szerződött a szicíliai klubhoz, vételára 2.2 millió euró volt, fizetése pedig netto 2.8 millió euró lesz a szerződése lejártáig a Palermonál.

01. 12.: Ki érti ezt? Geoffrey Castilliont fél évre kölcsönadtuk a Puskás Akadémiának…

01. 11.: Alfredo Pedulla, olasz átigazolási szakértő szerint bónuszokkal együtt 5 millió eurót ajánlott a Palermo Balogh Norbiért. Ez bizony már nemzetközi mértékkel nézve sem kis pénz. A hírek szerint napokon belül pont kerülhet az ügylet végére. (forrás: alfredopedulla.com)

01. 09.: Balogh Norbertért hivatalos ajánlatot tett a Palermo. A dvsc.hu közlése szerint: „A két klub között folynak a tárgyalások. Klubunk annyit kíván nyilvánosságra hozni, hogy az elmúlt években a magyar labdarúgók játékjogával kapcsolatban lebonyolított transzferek közül valószínűleg a legnagyobb értékű valósul meg, amennyiben megegyezés születik.” Emellett a lehetséges igazolásinkról is szó esett: „Tájékoztatjuk továbbá szurkolóinkat, hogy a DVSC hazai és külföldi labdarúgókkal is tárgyal a keret megerősítésével kapcsolatban.”

01. 08.: Egybehangzó olasz lapértesülések szerint Balogh Norbit már nagyon kevés választja el a Palermotól, ezt többek közt a Gazzetta dello Sport és a Corriere dello Sport is megerősítette mai számában. Emellett Alfredo Pedulla, átigazolási szakértő Facebook oldalán 99%-ra veszi fiatal támadónk Szicíliába költözését. (forrás: csakfoci.hu)

01. 07.: Immár hivatalos, hogy Zsidai László Felcsútra igazolt.

01. 06.: A Mezőkövesd Kertész Tamást és Sós Bencét teszteli. (forrás: csakfoci.hu)

01. 06.: Szécsi Márk a klub engedélyével nyíregyházán edz. Szerződtetéséről tárgyal a két klub, sorsa a hétvégéig eldőlhet. (forrás: nyiregyhazaspartacus.hu)

01. 06.: Megkezdődött a leépítés? Egyik legnagyobb értékünk, Zsidai László napokon belül a Puskás Akadémiához igazolhat. A 29 éves, háromszoros válogatott középpályás már tárgyalt a klubbal, és jó esély van rá, hogy Felcsútra igazol. (forrás: csakfoci.hu)

01. 06.: Nenad Novakovic napokon belül távozhat Debrecenből. Rutinos hálóőrünk felépült sérüléséből, de vélhetően nem Debrecenben folytatja tovább pályafutását.

01. 06.: Olaszországi értesülések szerint Balogh Norbertnek a Palermo személyében új kérője akadt. Mindezt Gianluca Di Marzio, az átigazolási szakértő írta meg honlapján, akiről azt kell tudni, hogy általában megbízható információkkal dolgozik, és ritkán jelentet meg kacsának bizonyuló pletykákat. (forrás: csakfoci.hu)

01. 06.: Egy igazán semmitmondó cikk jelent meg a hivatalon honlapon, ami mégis beszédes lehet. Eszerint lesznek távozóink, és érkezőink is, méghozzá már a napokban.

01. 04.: A mai napon megkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra a DVSC. A hivatalos honlap beszámolója szerint egy játékossal bővült a keret, ugyanis visszatért békéscsabai kölcsönjátékából Kertész Tamás.

12. 21.: Deczki Mátéval elégedettek voltak a Stokenál. „A fizikai felmérések során az angol szakemberek kiemelték, hogy Máté a százkilencven centiméteres magasságához képest kimondottan jó, az angliai korosztályos átlag feletti eredményeket ért el az öt-, tíz- és harmincméteres sprintek során.” A leigazolása azonban egyelőre nem téma, ugyanis 16 éves koráig a szabályok értelmében nem szerződhet külföldre – májusban tölti be a 16. életévét, így legkorábban csak a nyáron jöhet szóba a távozása.

12. 18.: Fiatal tehetségünk, Deczki Máté próbajátékon vesz részt az angol Stoke Citynél. A mindössze 15 esztendő kapus már bemutatkozott a felnőtt csapatban is egy edzőmérkőzésen, teljesítményére pedig az U17-es válogatottban figyeltek fel az angol csapat képviselő. Deczki vasárnap utazott ki Angliába, és egy hetet tölt el a szigetországban. (forrás: haon.hu)

12. 18.: A Hajdú Online beszámolója alapján Gelei Vince néhány napos próbajátékon vesz/vett részt a DVSC-nél. A 20 éves kapus a Fradiban nevelkedett, volt a DVTK hálóőre is, jelenleg az NB III-as BKV Előre portása. (forrás: haon.hu)

12. 18.: A tél egyik slágere lehet Balogh Norbert. Teljesítményével több nagy csapat figyelmét is felhívta magára, hogy mást ne említsünk, a Békéscsaba elleni bajnokin hat külföldi csapat megfigyelői mérték fel képességeit, többek közt a Porto, és a Bordeaux képviselői. Ezen kívül lehetett hallani olyan híreket, hogy már el is adta őt a klub a PSV Eindhovennek, ezt azonban nem erősítették meg az érintett felek. Mindenesetre nem lennénk meglepve, ha már a télen külföldre szerződne fiatal támadónk.

12. 18.: A nyári átigazolási szezon legnagyobb kálváriája volt Adamo Coulibaly visszatérése. A támadó kétszer is itt járt Debrecenben, de csak harmadjára, novemberben írt alá végül. Szerződése nyárig szól, de ez a klub részéről további egy évvel opcionálisan meghosszabbítható.

12. 18.: Az őszi szezon befejeztével ismét elindítjuk átigazolási rovatunkat, próbálunk naprakészen beszámolni a DVSC-t illető átigazolási pletykákról.


Korábbi rovataink:

1819tel

nyari

nyari

nyari

teli

nyari

1516tel

1516nyar

1415tel

1415nyar

1314tel

1314nyar