LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Játékoskeringő – 2019/2020 tél

Nevek vannak a listán. Mindkét oldalon. És sok. A pletykák, sajtóhírek, találgatások útvesztőjében vagyunk, próbálunk eligazodni közöttük, megtalálni az utat, amely a világosság felé vezet. Cikkünk folyamatosan frissül a sajtóban megjelent pletykákkal és tényekkel teletűzdelve, melyekkel próbálunk mindig naprakészek lenni.

A nevekre kattintva megtekinthető a játékosok profilja a transfermarkt.com oldalon.

Érkezett: 

  • Vitelki Zoltán (vezetőedző, Mezőkövesd II)
  • Jurij Habovda (szabadon igazolható, legutóbb Haladás)
  • Luka Milunovic (szabadon igazolgató, legutóbb Melaka United, Malajzia)
  • Szabó Bence (szabadon igazolható, legutóbb DVTK – nyárig)

Távozott: 

Hosszabbított:


Hírek, pletykák:

03. 02.: Jócskán az átigazolási időszak letelte után igazolt még egy játékost a klub Szabó Bence személyében. A 22 éves utánpótlás válogatott játékossal télen bontott szerződést a DVTK, egyelőri nyárig írt alá.

02. 18.: Slusszpoénnak egy utolsó utáni bejelentésHrabina Alex 2023 nyaráig meghosszabbította az idény végén lejáró szerződését.

02. 17.: Megérkezett a várt bejelentés a hivatalos oldalon, a két fiatal valóban kölcsönben, nyárig lesz a Rákóczi játékosa. Mi pedig ezzel egyidejűleg lezártnak tekintjük ezen rovatunkat, hiszen a magyar piac péntek éjfélkor bezárt. Köszönjük, hogy figyelemmel kísértétek az itt megjelenő híreket, folytatás nyáron!

02. 17.: A DVSC továbbra sem erősítette meg Pintér Ádám távozását, ugyanakkor a Rákóczi honlapja beszámolt a fiatal labdarúgó érkezéséről, mi több, közleményükből az is kiderül, hogy Bévárdi Zsomboris megszerezték. Arra külön nem tér ki a cikk, hogy milyen konstrukcióban érkeztek a labdarúgók, de vélhetúen mindketten kölcsönben szerepelnek majd a Kaposvárnál tavasszal.

02. 14.: A magyar átigazolási szezon utolsó napjára jutott még egy minket érintő bejelentés, a fiatal Pintér Ádám ugyanis a tavasz hátralévő részét a Kaposvárnál tölti kölcsönben. A klubok még nem jelentették be hivatalosan a transzfert, a játékost képviselő ügynökség viszont igen, méghozzá egy fotóval is bizonyítva.

01. 31.: A nemzetközi átigazolási piac ma éjfélkor zár hivatalosan, ami a legtöbb európai országot érinti, ám Magyarországot nem, nálunk ugyanis hivatalosan február 14-ig van nyitva a piac.

01. 29.: Értesüléseink igaznak bizonyultak, a mai napon Jurij Habovdát és Luka Milunovicsot is leigazolta a DVSC. A klub nem közölte, hogy mennyi időre szerződtette a labdarúgókat.

01. 28.: Az említett szerb játékos Luka Milunovic lehet. A 27 éves középpályásnak jelenleg nincs csapata, a 2019-es évet Malajziában töltötte. A Wikipedia adatlapján pedig jelenlegi csapatként már a DVSC van feltüntetve…

01. 28.: Több forrásból is úgy értesültünk, hogy a két próbajátékos megfelelt a teszteken, mi több, mindketten szerződést is kapnak. Ha igazak az információk, akkor egyikük a korábban a Balmazújvárosban és Haladásban is megforduló szélső védő, Jurij Habovda lehet, míg a másik egy szerb középpályás.

01. 24.: Sajbán Máté nem lesz a Loki játékosa, a támadót kölcsönadja a Mezőkövesd más együttesnek. Ugyanez a helyzet Yasin Hameddel is, akiről a pár hete felröppent hírek óta nem érkeztek információk. A pletykák szerint egyébként védőt és védekező középpályást tesztel a DVSC.

01. 23.: Tavasszal Budaörsön bizonyíthat Kovács Péter, aki kölcsönbe kerül az NB II-es csapathoz. Arról nem szól a fáma, hogy csak fél évre, vagy hosszabb távra került a pest megyei csapathoz. Közben a DVSC is megerősítette a hírt, kiegészítve azzal, hogy a kapus nyárig lesz kölcsönben a Budaörsnél.

01. 22.: A decemberben távozó Györgyi Arthur a Nyíregyházához szerződött 1,5+1 évre.

01. 17.: Csirszki Martin már nem készül a Lokival. Az ankéton elhangzott, hogy két játékossal erősítene a télena a Loki, Kovács Pétert pedig szeretnék kölcsönadni egy NB II-es klubnak, hogy élesben is lássák, hogy mit tud.

01. 15.: Csirszki Martin próbajátékon van a DVSC-nél, pályára lépett a mai edzőmeccsen is. A 25 éves játékosról érdemes tudni, hogy anno a DVTK-ban nagy tehetségnek indult, de egy súlyos sérülés szó szerint kettétörte a pályafutását. Azóta jogi diplomát szerzett és az NB III-as Putnokban futballozott.

01. 12.: Közben a csakfocin megjelent cikk szerint valóban tárgyal a klub Hameddel, ám az első ajánlat nem nyerte el a játékos tetszését, így újabb ajánlatra várnak.

01. 12.: Az nb1.hu szerint a Sepsiszentgyörgy egyszeres szudáni válogatott játékosa, Yasin Hamed érkezhet. A 20 éves játékos, aki első sorban a széleken bevethető, román állampolgársággal is rendelkezik. A játékos menedzsere, Sergiu Bodea megerősítette az értesülést, de hozzátette, a magyar klub első ajánlatát még nem fogadta el a játékos.

01. 11.: Fiatal kapusunk, Kovács Péter a klub engedélyével Törökországban tartózkodik a Budaörs edzőtáborában. Tegnap kezdőként kapott lehetőséget az FC Viktoria Köln elleni felkészülési mérkőzésen. Idő közben első felkészülési meccsén túl van a Loki is, a Szpari elleni szombati találkozón nem lépett pályára próbajátékos.

01. 10.: Lakatos Benjámin hároméves szerződéshosszabbítást írt alá, miközben Florentin Bouoli szerződését pedig december végén felbontotta a klub, olvasható a hivatalos honlapon.

01. 07.: A DVSC hivatalos közleményben cáfolta Nagy Sándor távozását, egyúttal minket kért számon a „negatív színben történő feltűntetésért”… 🙂

01. 07.: Zuhanyhíradóból származó hírek szerint Nagy Sándor ideje lejárt a DVSC-nél, átadólistára került és még a téli szünetben távozhat. Mindeközben a Kisvárda épp kapust keres Felipe helyére…

01. 07.: Három játékos sorsáról számolt be a hivatalos oldalTomas Kosicky és Bereczki Dániel szerződést hosszabbítottak (előbbinek egyébként december végén lejárt az előző kontraktusa), ám arról nem kaptunk információt, hogy mennyi időre írtak alá. Újvárosi Ádám ugyanakkor távozik, saját nevelésű belső védőnket a Vasas kivásárolta jelenlegi szerződéséből, így végleg igazolt a fővárosba.

01. 06.: A mezőkövesdi Sajbán Máté az egyik téli kiszemeltünk. A 24 éves támadó az ősszel csupán 106 percet töltött a pályán.

01. 02.: Kuti Krisztiánnal és Györgyi Arthurral szerződést bontott a klub. A két játékos maga kérte a távozását, mivel egyikük sem kapott lehetősget az ősszel az NB I-ben. Előbbi ahogy várható volt, Szegeden kötött ki.

01. 01.: A csakfoci szerint Kuti Krisztián a Szeged-Csanád Grosics Akadémia játékosa lehet a télen. A 27 éves védő a DVSC saját nevelésű játékosa.

12. 30.: A mai napon hivatalosan is bejelentették, hogy Vitelki Zoltán veszi át Herczeg Andrástól a DVSC vezetőedzői feladatát. Az új tréner fél plusz kétéves szerződést írt alá. A szakmai stábot Kriston István, Igor Bogdanovics és Erdélyi Miklós alkotja majd.

12. 29.: Holnap bejelentik az új vezetőedzőt, aki a legfrissebb hírek szerint Vitelki Zoltán lesz.

12. 28.: A Nemzeti Sport szerint Boér GáborSupka AttilaMészöly Géza és Vitelki Zoltán is esélyes a vezetőedzői posztra. A cikkből az is kiderül, hogy a felkészülés január 3-án kezdődik, és nem utazik külföldi edzőtáborba a csapat, végig itthon készülünk majd a tavaszi szezonra.

12. 28.: A HBN szerint Bücs Zsolt is esélyes arra, hogy Herczeg András utódja legyen.

12. 27.: Herczeg András ma bejelentette, hogy lemond vezetőedzői posztjáról. Az utódjáról egyelőre nincs hivatalos döntés.

12. 19.: Bódog Tamás nevét is bedobta a sajtó. Annyit mondahtunk, hogy a pletykának van valóságalapja, ráadásul Herczeg Andrással köztudottan jó kapcsolatban van.

12. 18.: Az NB1.hu információi szerint Supka Attila és Boér Gábor érkezhetnek Debrecenbe. Előbbi Kondás Elemér helyét venné át a DEAC-nál, utóbbi pedig Herczeg Andrásét a Lokinál. Jelenlegi vezetőedzőnk pedig visszatérne az akadémia élére.

12. 17.: Az őszi szezon befejeztével ismét megnyitjuk átigazolási rovatunkat! Mostantól folyamatosan, naprakészen követhetitek a csapatot érintő összes fejleményt, pletykát, hivatalos bejelentést. Igyekszünk tehát egy csokorba gyűjteni minden átigazolási híresztelést.


Korábbi rovataink:

1819tel

1819tel

nyari

nyari

nyari

teli

nyari

1516tel

1516nyar

1415tel

1415nyar

1314tel

1314nyar