LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Játékoskeringő – 2020/2021 tél

Nevek vannak a listán. Mindkét oldalon. És sok. A pletykák, sajtóhírek, találgatások útvesztőjében vagyunk, próbálunk eligazodni közöttük, megtalálni az utat, amely a világosság felé vezet. Cikkünk folyamatosan frissül a sajtóban megjelent pletykákkal és tényekkel teletűzdelve, melyekkel próbálunk mindig naprakészek lenni.

A nevekre kattintva megtekinthető a játékosok profilja a transfermarkt.com oldalon.

Érkezett: 

Távozott:

Hosszabbított:


Hírek, pletykák:

[03/09] Az átigazolási időszak letelte után a DVSC szerződtette Ugrai Rolandot, aki még tavaly év végén bontott szerződést a Honvéddal. A támadó szerződése a szezon végéig szól, amely opcionálisan meghosszabbítható.

[02/17] A mai nappal lezártnak tekintjük a 2020/2021-es téli átigazolási szezont. Nem ez volt a legmozgalmasabb transzferidőszak, talán a rovat történetének legeseménytelenebb mercatoja volt ez. Köszönjük a figyelmet, nyáron folytatjuk!

[02/17] Bár a DVSC nem adott tájékoztatást róla, Robert Gaczella vélhetően a DVSC játékosának tekinthető. A fiatal játékos látható az edzésekről készült fotókon, emellett a saját Instagram oldalán is DVSC játékosként tünteti fel magát.

[02/15] Kalafat Álmos a DVSC-ben folytatja. A fiatal török származású játékost 1.5 évre kölcsönvette a Loki a Besiktastól, de a megállapodás vételi opciót is tartalmaz.

[02/14] Éjfélkor hivatalosan is zárul a magyar átigazolási piac, ezt követően már csak szabadon igazolható játékost lehet szerződtetni.

[02/08] Bene Ádámmal profi szerződést kötött a klub. A 20 éves balhátvéd a téli felkészülés során került a felnőttcsapathoz, most két évre írt alá.

[02/01] A DVSC-nél nem kommentáltákDzsudzsák Balázs eligazolásáról szóló pletykákat. A napokban Marco Rossi kijelentette, hogy a másodosztályból nem fog egyetlen játékost sem behívni a válogatottba, azonban ha Dzsudzsák a következő hetekben egy nívósabb bajnokságba igazol, akkor a kapu előtte is nyitva lesz.

[01/29] A DEAC a hivatalos oldalán számolt be a keret téli átalakulásáról, ebben távozóként említik Gyönyörű Gergőt, aki az őszi kölcsönjáték után visszatért a DVSC-hez.

[01/28] A DVSC hivatalos oldalán számolt be arról, hogy Zöldesi Illést megvásárolta a Kisvárdától, így a hálóőr a DVSC kölcsönjátékosaként szerepel majd tavasszal a DEAC-nál.

[01/27] Az őszi szezont Pakson kölcsönben töltő Csősz Ricáhrdot a szezon második felére Kazincbarcikára adta kölcsön a DVSC.

[01/26] A klub sajtóosztálya az NSO kérdésére közölte, hogy felbontotta Damásdi Alex és Burai Erik szerződését. Az ősszel mindketten a DEAC-ban szerepeltek kölcsönben, most mindkét játékos szabadon igazolható.

[01/19] Kalafat Álmos személyében utánpótlás válogatott játékost tesztel a DVSC. Az Isztambulban született 19 éves játékos szélen és támadóként bevethető, a hétvégi edzőmeccseken pedig vélhetően látjuk is majd a pályán. Érdekesség, hogy tavaly nyáron arról beszélt a Nemzeti Sportnak, hogy a DVSC már korábban is megkereste őt.

[01/18] A Kisvárda hivatalos oldalán jelentette be, hogy felbontotta Zöldesi Illés kölcsönszerződését a DVSC-vel, a tavaszi szezonra pedig kölcsönadta őt a DEAC-nak. A fiatal hálóőr is csatlakozik tehát az egyetemi csapathoz, ám nem a DVSC játékosaként.

[01/17] Immár hivatalosnak tekinthető, hogy a tegnap említett öt játékost kölcsönadta a DVSC a DEAC-nak. A klub közleménye szerint „az sem kizárt, hogy a kölcsönkontingenshez csatlakozik a kapus Zöldesi Illés is”, ami már csak azért is érdekes, mert a fiatal hálóőr nálunk is csak kölcsönben szerepel a Kisvárdától.

[01/16] Öt játékosunk szerepel próbajátékon a DEAC-nál, ők mindannyian pályára léptek ma a Békéscsaba ellen: Bényei Balázs, Sárosi Norbert, Kundrák Norbert, Sármány Kristóf és Kenderesi Dávid. Vélhetően a tavaszt kölcsönben a „kistesónál” töltik majd.

[01/15] Sándor Tamás elmondta, hogy jelenleg öt DVSC futballista tréningezik náluk, ám a DEAC közleménye nem tért ki konkrétan a nevekre. Az első edzőmeccs után okosabbak leszünk ilyen tekintetben.

[01/09] A hivatalos oldal a DVTK elleni edzőmeccs beszámolójában egy szűkszavú bekezdésben tudatja, hogy próbajátékon szerepel a Kolozsvárról érkezett, kanadai születésű, román-magyar kettős állampolgár Roberto Gaczella. A nevére rákeresve nem találtunk találatot, csupán az Instagram profiljára bukkantunk rá, eszerint Robert Gaczella a pontos neve, és vélhetően a CFR Cluj utánpótlásában pallérozódik. Egyebek mellett a mai edzőmeccs keretében nem szerepelt Bényei Balázs, aki a hírek szerint a DEAC-nál folytatja, megerősítve ezzel korábbi értesülésünket.

[01/05] Mivel igen kevés sajtóhír jelenik meg a klubot érintő átigazolásokkal kapcsolatban (konkrétan eddig egy sem), ezért létrehoztunk egy úgynevezett ‘Zuhanyhíradó’ rovatot. Ide azok a nevek kerülnek majd, melyek a sajtóban nem jelentek meg, csupán szurkolói körökben röppentek fel. Az ide tartozó pletykák esetében mellőzzük a forrásmegjelölést, felelősséget pedig nem vállalunk az itt megjelent nevek miatt!

[12/31] A klub 2+1 évvel meghosszabbította Baráth Péter nyáron lejáró szerződését. A fiatal középpályás még év elején mutatkozott be a felnőttcsapatban, az NB II-ben pedig rendszeresen pályára is lép.

[12/29] Itt a Játékoskeringő ideje! Sokan hiányoltátok már állandó rovatunkat, így kéréseteknek eleget téve ezúttal is beindítjuk az átigazolási pletykákat figyelemmel kísérő cikkünket. Egyelőre ne számítsatok sok mindenre, hiszen pangás van a csapat háza táján, így egyelőre nem tudunk mi sem pletykákkal és hírekkel szolgálni, de érdemes lesz figyelemmel követni a folyamatosan frissülő cikket!


Korábbi rovataink:

1819tel

1819tel

1819tel

1819tel

nyari

nyari

nyari

teli

nyari

1516tel

1516nyar

1415tel

1415nyar

1314tel

1314nyar