LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Július és augusztus legjobbja: Nagy Sándor

Idén is megválasztjuk minden hónap legjobb Loki játékosát, a szavazássorozatot pedig a szezon végén ezúttal is a szezon legjobb játékosa megválasztása zárja majd. A szezon első voksolásán július és augusztus legjobbját kerestük, aki nem más lett, mint Nagy Sándor. Most pedig röviden ismertetjük a végeredményt.

Az első hat fordulóban mutatott teljesítmények alapján kellett választani a játékosaink közül. Nem volt egyszerű a helyzet, hiszen kiemelkedőt senkitől nem láttunk egyénileg, jól mutatja ezt az is, hogy a nyolc lőtt gólunkat egyaránt nyolc különböző játékos szerezte. Ilyenkor általában a kapusteljesítmény szokott felértékelődni, így aztán nem volt meglepetés, hogy a szavazók 31%-a Nagy Sanyit ítélte a legjobbnak. Kapusunknak voltak jobb és rosszabb meccsei is, de ezúttal talány tényleg nem láthattunk az övénél jobb produkciót. A második helyet fiatal középpályásunk, Kusnyír Erik szerezte meg, akire 19% szavazott. Ő idén több szerepkörben is megmutatta már magát, mostanság leginkább a védelem jobb oldalán állta meg a helyét. Említsük még meg a harmadik helyre befutó Haris Attilát, aki a nyáron érkezett, de fiatal kora ellenére hamar alapemberré vált, 12% pedig őt látta a legjobbnak.

Igaz, hogy szeptember már javában tart, és egy meccset már magunk mögött is hagytunk (a Haladás elleni bajnokin mutatott teljesítmények majd a következő szavazásnál számítanak), de van még hátra néhány meccs a hónapból, ami után ismét lehetőségetek lesz majd a legjobbra szavazni.