LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Szavazás: November legjobbja

Már novembert is magunk mögött tudhatjuk, a 2019-es évből pedig már csak egy hónap van hátra. Lassan befejeződik az őszi szezon az NB I-ben, de addig még kétszer kell dönteni arról, hogy ki volt a hónap legjobb játékosa. Az egyik alkalom most következik, keressük ugyanis november legjobbját!

Az elmúlt időszakban rendre nehéz volt ezt a szavazósdit kiírni, hiszen nem jöttek az eredmények, nem láttunk konstans jó egyéni teljesítményeket, csak egy-egy meccsen felvillanásokat. November sem úgy indult, hogy itt aztán majd dúskálunk a jó egyéni teljesítményekben, hiszen a hónap utolsó találkozója előtt a három lejátszott mérkőzésből kettő gyakorlatilag értékelhetetlennek számított. A ZTE elleni mérkőzés javított az összképen, amihez még jön a Paks elleni győzelem is, így pedig már van értelme dönteni arról, hogy ki volt a legjobb. De kik is érdemelnek ezúttal említést? Egyrészt itt van Tomas Kosicky, aki a Fradi ellen szállt be Nagy helyett, és bár ott még nem, de az azt követő két mérkőzésen kifogástalanul védett, a legutóbbi győzelmet pedig nagyrészt neki köszönhetjük. Kusnyír Erik volt az a mezőnyjátékos, aki egyik mérkőzésen sem okozott csalódást, talán még a Ferencváros ellen is az egyetlen értékelhető teljesítményt ő nyújtotta. Kundrák Norbert és Haruna Garba pedig 2-2 góllal járultak hozzá az eredményességünkhöz. Hogy végül ki lesz a befutó, az csak is rajtatok áll!

Vizsgált mérkőzések:

  • DVSC – Paks 3-1 (Szécsi, Kusnyír, Kundrák)
  • DVSC – Ferencváros 1-6 (Kundrák)
  • Kisvárda – DVSC 1-0
  • ZTE – DVSC 0-2 (Garba 2)

A szavazáson csak azon játékosok vesznek részt, akik legalább három találkozón pályára léptek. Szavazni a hét végéig tudtok, a megszokott helyen, az oldalsávban elhelyezett szavazódobozban.